dar Napisano 9 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2003 Moje pytanie brzmi: Czy kupując karnet SKIRAMA DOLOMITI ADAMELLO BRENTA w Passo Tonale z opcją jazdy jednego dnia w innych ośrodkach to na ten karnet można tylko raz wybrać inny ośrodek, czy też w każdy dzień można jedździć w innym miejscu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ski-addicted Napisano 9 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2003 karnety w Val di Sole Tylko raz mozna wybrac jeden osrodek. Przykladowo; tylko raz maz okazje zawitac to Madonny, Marilevy -Folgaridy W Passo i Ponte di Legno zdaje mi sie ze mozna jezdzic do woli.. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 9 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2003 karnety w Val di Sole niee ja byłem rok temu Ski Rama kupowałem w Peio i miałem tak że każdego dnia mogłem jeździć gdzie indziej np raz w madonie raz w marilewie w tonale ale jak chiałem to w peio mogłem jeździć caly czas ja polecam ski rame Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raksa Napisano 10 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2003 karnety w Val di Sole z tego co ja wiem to wogole nie slyszalam o takich karnetach przynajmniej w eszlym i jezszce w zeszlym roku takich nie bylo... albo tam na iles dni alw et o tylko w tonale albo taki na wszystko na iles dni albo takie ze sobie jezdzisz gdzie chcesz ale codziennie kupujesz ... w sumie to nie wiem o co chodzi heh pozdro fajnie ejst w tonale madonna fajna czarna scianka tam jest ....koncowka jak sie do tych gondolek zjezdza spoks no do folgaridy jest przyjemna lagoda czarna polecam wogole ta dolinke !!a i full wypas jest na i z lodowca!!szczegolnie raniutko jak tylko kolejka rusza !! pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 10 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2003 karnety w Val di Sole te karnety Ski Rama są od 5 lat:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi