pawko Napisano 23 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2009 Czy takie okulary zdałyby się na stok narciarski ? http://brenda.pl/index.php?id=3&id_pro=337 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jozpa Napisano 23 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2009 nie mam nic do firmy Brenda, ale takie okularki...przechodziłem przez to. kto tanio kupuje ten dwa razy kupuje kup sobie normalne gogle narciarskie najlepiej antifog i np. fotochrom Brenda ma pewnie takie w swojej ofercie nie pożałujesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawko Napisano 23 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2009 (edytowane) o to chodzi, że gogli za chiny nie kupie bo nie lubię... także nie przekonasz mnie i czy takie tanie ? 140 zł ? gogle są w podobnych cenach nieznacznie droższe... no ale zależy jak kto mierzy bo dla mnie są w normalnej cenie :0 a dla niektórych może to być bardzo mało bo kupują okulary po 400 zł albo i więcej Edytowane 23 Listopad 2009 przez pawko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 23 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2009 o to chodzi, że gogli za chiny nie kupie bo nie lubię... To na nartach też sobie nie pojeździsz! ... i mnie nie przekonasz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jozpa Napisano 23 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2009 (edytowane) cyt.: kto tanio kupuje ten dwa razy kupuje może nie precyzyjnie sie wyraziłem sorry, mój zamysł był taki że ja i moi znajomi pokupowaliśmy sobie podobne okulary:), a teraz mamy po dwie lub wiecej par gogli i nie chodzi tutaj o finanse tylko wzglądy praktyczne poprostu przy intensywnym wysiłku na stoku okulary lubią parować a tego chyba żaden narciarz nie lubi:) Edytowane 23 Listopad 2009 przez jozpa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawko Napisano 23 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2009 (edytowane) To na nartach też sobie nie pojeździsz! ... i mnie nie przekonasz! heh podejrzewam, że chociaż pojeżdżę na tych moich świętokrzyskich stokach może nie precyzyjnie sie wyraziłem sorry, mój zamysł był taki że ja i moi znajomi pokupowaliśmy sobie podobne okulary:), a teraz mamy po dwie lub wiecej par gogli i nie chodzi tutaj o finanse tylko wzglądy praktyczne poprostu przy intensywnym wysiłku na stoku okulary lubią parować a tego chyba żaden narciarz nie lubi:) najwyżej za rok dokupię coś... bo zapomniałem dodać, że okularki mam już na stanie a w goglach hmm nie było mi wygodnie i czułem się jak w masce do nurkowania Edytowane 23 Listopad 2009 przez pawko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawko Napisano 23 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2009 może nie precyzyjnie sie wyraziłem sorry, mój zamysł był taki że ja i moi znajomi pokupowaliśmy sobie podobne okulary:), a teraz mamy po dwie lub wiecej par gogli i nie chodzi tutaj o finanse tylko wzglądy praktyczne poprostu przy intensywnym wysiłku na stoku okulary lubią parować a tego chyba żaden narciarz nie lubi:) najwyżej za rok dokupię coś... bo zapomniałem dodać, że okularki mam już na stanie a w goglach hmm nie było mi wygodnie i czułem się jak w masce do nurkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 23 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2009 W każdych okularach słonecznych jakie mialem dało sie jeździć na nartach. Takie jak te, z gumką to chyba model rowerowy - takie lubią parować, jak się tylko zatrzyma albo jak sie jedzie wyciągiem. Czy te bedą - przekonasz się, jednak większośc okularów jake używałem na nartach nie parowala wcale. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawko Napisano 23 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2009 (edytowane) w sklepie gdzie je kupowałem były opisane jako półgogle mają też takie otworki u samej góry szkieł nie wiem czy to coś da (chyba nazywa się to AIR FLOW) heh ale jak spadnie śnieg to przetestuję bo inaczej się nie przekonam Edytowane 23 Listopad 2009 przez pawko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 23 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2009 Pawko odradzam - będą parowac!! Moja siostra miała coś podobnego, niby super, niby nie parują, a efekt końcowy taki że się w tym jeździć nie dało bo ciągle miała mglę przed oczami!! Szkła są za blisko twarzy, nie ma takiej opcji żeby nie parowały!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszek2323 Napisano 23 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2009 jak to nie ma opcji jak jest . Ja biegałem w okularach Adidasa w zeszły sezon jeździłem w nich na stoku i nic nie parowały . wiadomo że jak kupisz okularki za 40 zł to ci będą parować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 23 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2009 No 40zł to one nie kosztowały tylko kilka razy więcej, a miałeś te okulary z taką gumką? Wydaje mi się że te okularki bardzo bedą przylegać do skóry a te wywietrzniki z przodu takie jakieś malutkie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszek2323 Napisano 23 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2009 adidas ma dużo modeli okularków ja mam takie co mają otwory u góry w szybkach 3 rodzaje szybek można je nosić z gumką lub bez , casco też robi dobre okularki w innych nie używałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jozpa Napisano 23 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2009 piszemy dzis na forum min. kask czy czapka, okulary czy gogle, ....pianki też przemakają pewne rzeczy sa oczywiste i nie warto z tym polemizować, ale kazdy szusuje jak mu pasuje:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 23 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2009 piszemy dzis na forum min. kask czy czapka, okulary czy gogle, ....pianki też przemakają pewne rzeczy sa oczywiste i nie warto z tym polemizować, ale kazdy szusuje jak mu pasuje:D:D:D kask czy czapka- to nie gra na komputerze, ma się tylko jedno życie:( przy tym zagęszczeniu na stokach o wypadek łatwo Memento mori (łac. pamiętaj o śmierci) więc kask OBOWIĄZKOWO !!! (przepraszam za krzyk) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 24 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2009 Ja kilka lat temu na giełdzie na Stegnach kupiłem okulary tej marki i jestem z nich bardzo zadowolony. Nie parują, nie rysują się, a odkryłem, że świetnie jeździ się w nich w czasie śnieżyc i mgieł. Po prostu wszystko w nich widzę, może to dziwne jeździć w przyciemnianych okularach w czasie złych warunków, ale tylko w nich śnieg mnie nie oślepia. Kiedyś znajomi mnie zapytali jak ty to robisz my w tych warunkach kaleczymy, gubimy teren pod nogami, a ty jeździsz tak samo jak w czasie dobrej widoczności... to właśnie są te okulary...o takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi