Misal Napisano 22 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2009 Cześć Śledziłem dzisiaj wątek o łańcuchach założony przez nowego forumowicza somnambulik http://www.skionline.pl/forum/member.php?u=8235 Kolega wypowiedział się w tym wątku 4 razy, przy jego nicku jest liczba postów 13. Chciałem zerknąć gdzie jeszcze coś napisał i skucha :eek: W liście napisanych postów są tylko 4, a w profilu jest 13 pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 23 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2009 Może jest jakiś przelicznik: jeden post to 3,25 jednostek czyli 4 posty to 13 jednostek:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 23 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2009 Cześć Śledziłem dzisiaj wątek o łańcuchach założony przez nowego forumowicza somnambulik http://www.skionline.pl/forum/member.php?u=8235 Kolega wypowiedział się w tym wątku 4 razy, przy jego nicku jest liczba postów 13. Chciałem zerknąć gdzie jeszcze coś napisał i skucha :eek: W liście napisanych postów są tylko 4, a w profilu jest 13 A teraz? Tobie tez teraz liczba postów spadła o ok. 80. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 23 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2009 (edytowane) No tak ja miałem 48. Teraz po korekcie 32 Średnio zaawansowany znów się oddalił. Dziękuję Panu Panie Misal : ))))))))) P.S Na mój gust to do wyniku dodawał również podziękowania : ) Edytowane 23 Listopad 2009 przez borok222 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 23 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2009 Dobrze ,że majstrowanie przy ustawieniach i opcjach takiego forum nie grozi wybuchem jądrowym.:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 23 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2009 Dobrze ,że majstrowanie przy ustawieniach i opcjach takiego forum nie grozi wybuchem jądrowym.:D:D Nie jestem do końca przekonany Borok ma mnie już na celowniku :eek: A co będzie jak Reagan z Czernienką się zarejestrują i dojdzie do ścięcia jakie tu bywają :eek: Nikt wtedy bezpieczny nie będzie pzdr misal P.S. JC - Przepraszam za upie....wość, ale tym razem to ja jestem user i mogę się poczepiać, tak normalnie to moje usery do mnie wydzwaniają i zasypują stertami pytań typu - "Który to jest dowolny klawisz ?" _________________ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 23 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2009 "Borok ma mnie już na celowniku" Nieeeee, ten symbol : ))))))))))) to nie celownik a uśmiech 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 23 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2009 (edytowane) a tak z ciekawości z czego wynika ta różnica ? - nie żeby wyjaśnienie Wróżki mnie nie zadowalało no proszę i już doczytałem sobie hipotezę, chyba zresztą trafną P.S Na mój gust to do wyniku dodawał również podziękowania : ) no, ale jeden post więcej jest i to bez podziękowań Edytowane 23 Listopad 2009 przez ravick97 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 23 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2009 Ja obstawiam, że JC przeindeksował bazę i z liczników wywalił wszystkie nie zatwierdzone zapisy. Może byś jeszcze tak, że każda edycja postu zwiększa licznik o 1. To są tylko moje spekulacje, nie znam silnika forum pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 23 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2009 "Borok ma mnie już na celowniku" Nieeeee, ten symbol : ))))))))))) to nie celownik a uśmiech Odetchnąłem z ulgą, wyłażę ze schronu pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 23 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2009 No tak ja miałem 48. Teraz po korekcie 32 Średnio zaawansowany znów się oddalił. BOROK nie przejmuj się. Nie jesteśmy tu dla tytułów, one same przychodzą z czasem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 23 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2009 Ale jak to wygląda "początkujący" Normalnie trauma :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 23 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2009 Ale jak to wygląda "początkujący" Normalnie trauma :):) Poczytaj to: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?p=64647#post64647 pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 23 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2009 Nie no Andi poszedł po bandzie Ja to skromniutki jestem;) Pozdrowienia, i udanego wyjazdu (jak ja zazdroszczę :( z tą gondolą) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 23 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2009 Ups..:D a myślałem,że znowu...:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 23 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2009 BOROK nie przejmuj się. Nie jesteśmy tu dla tytułów, one same przychodzą z czasem Jakoś nigdy nie zwracam uwagi na ten licznik ,ile mam postów. Nie robi mi to różnicy jaki tam "tytuł" pod nickiem widnieje. Jestem tutaj bo lubię a nie dla ilości postów czy też by wpisać się do braci "starogwardzistów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 23 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2009 Panie Mirku, trochę więcej dystansu do niektórych wypowiedzi Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 1 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2010 (edytowane) czyżby znowu noc długich noży, czy może przesilenie lutowo-marcowe wiem, wiem droga na szczyt jest ciężka Edytowane 1 Marzec 2010 przez ravick97 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aldok63 Napisano 1 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2010 czyżby znowu noc długich noży, czy może przesilenie lutowo-marcowe wiem, wiem droga na szczyt jest ciężka Dzisiaj rano miałem149 postów, a teraz mam 121 co się stało z pozostałymi postami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2010 Dzisiaj rano miałem149 postów, a teraz mam 121 co się stało z pozostałymi postami . czyżby znowu noc długich noży, czy może przesilenie lutowo-marcowe wiem, wiem droga na szczyt jest ciężka Nic szczególnego się nie wydarzyło. Od czasu do czasu "zapuszczam" specjalne narzędzia do aktualizacji liczników na forum. Nic nikomu nie wycinałem, nie zmieniałem. Nie doszukujcie się wszędzie podstępów! Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 1 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2010 ...specjalne narzędzia do aktualizacji liczników na forum. Nic nikomu nie wycinałem, nie zmieniałem. Kiedyś takie narzędzie to się GUKPPiW nazywało pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 1 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2010 Stwierdzam,że jednak dobrze jest mieć duuuuuuużo postów. Mam ich tyle ,że nie wiem ile i nie mam problemu z liczeniem :D Nigdy go nie miałem bo nigdy nie patrzyłem z utęsknieniem kiedy to zmieni się jakaś tam magiczna cyferka na większą. Tym bardziej nie zauważam,że zmieniło się na mniejszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2010 Stwierdzam,że jednak dobrze jest mieć duuuuuuużo postów. Mam ich tyle ,że nie wiem ile i nie mam problemu z liczeniem :D Nigdy go nie miałem bo nigdy nie patrzyłem z utęsknieniem kiedy to zmieni się jakaś tam magiczna cyferka na większą. Tym bardziej nie zauważam,że zmieniło się na mniejszą. Pewno! Liczy się jakość, a nie ilość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 1 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2010 ... Liczy się jakość... Na to liczę pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 1 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2010 Nic nikomu nie wycinałem, nie zmieniałem. Nie doszukujcie się wszędzie podstępów! Jacek a kto by się czegoś takiego doszukiwał, ot po prostu odnotowałem fakt, że mi się licznik przekręcił, podobnie zresztą jak i poprzednio. co więcej dla mnie to lepiej bo znowu wybiję żonie z ręki argument, że siedzę tylko na forum i piszę te posty. statystyka jest po mojej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi