adamigruby Napisano 22 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2009 Witam wszystkich narciarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 22 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2009 Witam wszystkich narciarzy Też byśmy się chętnie przywitali ale chcielibyśmy wiedzieć z kim się witamy: narciarz, płetwonurek, a może szachista:rolleyes:... Po prostu z Twojego profilu nie wynika za wiele, więc go uzupełnij:). No ale Witaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 22 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2009 Cześć Adamie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 22 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2009 Cześć GrubyiAdamie, Sławek jemu poprostu nikt nie wytłumaczył co i jak np ROCHowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 22 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2009 Cześć GrubyiAdamie, Sławek jemu poprostu nikt nie wytłumaczył co i jak np ROCHowi Ale... pojętny chłopak jest, już od 20 min modyfikuje profil, ale pssst;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 22 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2009 już od 20 min modyfikuje profil no to jak od 20 to nie wiem czy taki pojęty :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 22 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2009 Witaj - i nie daj się "wkręcić" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 22 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2009 Strzałeczka z piąteczką Adamie Nie przejmuj się SB z Homarem - oni tak zawsze, ale poczciwe z nich chłopy Pozdrawiam i życzę owocnego, czynnego uczestniczenia w naszym towarzystwie pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 22 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2009 Witam również - mam nadzieję, że na dłużej bo wielu sie wita ....i znika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 23 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2009 Witaj, czytaj i pisz! Zobacz kilka najświeższych tematów zobaczysz jakie tu się "jazdy" odbywają:eek: Jedna kropka,jeden przecinek nie tak postawiony ,czy myśl źle zrozumiana może niektórych userów wysoko wywindować. SB ostatnio dostał się do palestry został nazwany adwokatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamigruby Napisano 23 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2009 Sorki za te wpadki ale porusznie sie dla mnie po wszelkich forach jest katorgą a do tego tp-sa mi przeniosła numer z innego adresu i od tego czasu mam problemy z łącznością. Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich amatorów białego szaleństwa. Mam nadzieję że SB i Homar to poczciwe chłopy bo innych tu chyba nie ma:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 23 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2009 Witaj na forumie:) Teraz wiadomo, co i jak. Powodzenia na nartach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 23 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2009 Przyłączam się do powitania Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 23 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2009 Witaj Adamie:)w gronie poczciwych chłopów;):DJuż masz w tym sezonie 30 dni zaliczonych na nartach:rolleyes::confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 23 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2009 Witaj Życze miłego użytkowania forum! P.S. Homar bez Ciebie bym nie istniał! Dziękuję Ci :* :* :* :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 23 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2009 Siema, ale żeby po 4 sezonach jeździć już na 5 w skali forumowej ? Jeśli wystawiłeś sobie rzetelnie tę ocenę to jesteś całkiem uzdolniony pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 23 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2009 Witam Cię Warszawiaku w imieniu dziewcząt! Z merytoryką to u mnie na bakier ale jakbyś chciał sie pozwierzać albo poplotkować to zapraszam, będzie sympatycznie:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 23 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2009 ... Z merytoryką to u mnie na bakier ... Kasia, co za skromność :eek: Są tematy w których jesteś ekspertem Kiedy Herminator zaczął treningi w sezonie 2005/2006 ? Jaki osiągnął czas na I odcinku II przejazdu w Schladming w 2007 ? Ja tutaj wymiękam i chylę czoła pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 23 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2009 Są tematy w których jesteś ekspertem Kiedy Herminator zaczął treningi w sezonie 2005/2006 ? Jaki osiągnął czas na I odcinku II przejazdu w Schladming w 2007 ? Tak, ale że skończył karierę to ja Kasi musiałem powiedzieć, pewnie gdybym jej nie powiedział to by do dzisiaj nie wiedziała:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 23 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2009 Są tematy w których jesteś ekspertem Nie ekspertem tylko mam obsesję... a tym nie ma się co chwalić... to przypadek kliniczny:D Tak, SB, pewnie bym nie wiedziała... na szczęście Ty czuwasz nad moją wiedzą Niestety nie mogę Ci kliknąć wagi a najchętniej robiłabym to codziennie:rolleyes: PS. odchodzimy od tematu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi