Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Lodowiec Stubai

Misal

Rekomendowane odpowiedzi

W Bielsku znowu był mały WZF :)

To była odprawa i namaszczenie przed pierwszymi ślizgami w sezonie, no i jeszcze były pokazy sprawnego pokonywania trasy w kierunku Alp na odcinku Bielsko Cieszyn, demonstrator Figo z pilotem SB:D, obserwator czynny(czynny bo za kierownicą w swoim samochodzie) Misal, a jego wrażenia...:eek:

:D

To była odprawa i namaszczenie przed pierwszymi ślizgami w sezonie, no i jeszcze były pokazy sprawnego pokonywania trasy w kierunku Alp na odcinku Bielsko Cieszyn, demonstrator Figo z pilotem SB:D, obserwator czynny(czynny bo za kierownicą w swoim samochodzie) Misal, a jego wrażenia...:eek:

:D

Uwierzył w to ,że w 20 minut z Mayerhofen pod TUXa można zajechać:rolleyes::)

To co ? kiedy oglądamy dublet w "Uwaga Pirat" wprost z drogi S1 na odcinku BB - Cieszyn :D ?

Swoją drogą z tego co pamiętam to Figo Audiolą śmiga więc klasami aut to średnio się dopasowaliście :)

Byście na nartach się ściagali lepiej ! :D

He,he...:D

Vectra od bladego świtu przez cały dzień pracowała w pocie czoła od centrum Bielska aż po Buczkowice.

My zaś wieczorkiem w kierunku Cieszyna wcale a wcale się nie ścigaliśmy.

Klasa auta ta sama przecież :rolleyes: ,jak pamiętamy to Fiat się zepsuł na wyjeździe narciarskim i Audi zrobiła to samo :P

Nic na to nie poradzę kiedy jadę w tamtym (jedynie słusznym) kierunku zawsze jakoś jadę tak chyżo :D

A i na nartach ścigać się nie zamierzamy....

No chyba ,że jakieś zorganizowane zawody połączone z WZF:)

Pzdr ze Stubaiu

Zaraz się biorę do roboty

Chyba do pracy :)

Bo do roboty to sie portki ściągo :P

Edytowane przez MB

Na Stubai'u spotkałem dzisiaj Berrego i Marczello z ekipami.

Pogoda zajefajna, ale Dziką Grubą to nie ma opcji żeby zjechać.

Tak więc Dareczku Tobie się udało. Dzisiaj opanowałem (mam nadzieję) zakładanie kontaktów, jak jutro też mi tak dobrz pójdzie to zabiorę ze sobą aparat.

pzdr

misal

ramka0.bmp

ramka2.bmp

ramka4.bmp

• Like 1

Darek,

Ale dla mnie to jest trasa kultowa, jak Góra albo route 66 w JUESEJ :D

W 2000 roku w marcu odbiłem się kijami na górze wyciągu Wildspitze i po 14 minutach byłem na Muterbergu. To jest dla mnie wzorzec przejazdu, jak kawał szyny w Sevre pod Paryżem :D

pzdr

misal

ramka0.bmp

ramka2.bmp

ramka4.bmp

Edytowane przez Misal

Pozdrówki dla przebywających na Stubaiu/Misal,Witek i Berry:p/

Lewy:)

Kazali napisać, że dziękujemy...

To dziekujemy :D :D ...

I również pozdrawiamy...

Jestem ciekaw kiedy w Alpach zacznie sypać śnieg :D :D

Darek,

Ale dla mnie to jest rasa kultowa, jak Góra albo route 66 w JUESEJ :D

W 2000 roku w marcu odbiłem się kijami na górze wyciągu Wildspitze i po 14 minutach byłem na Muterbergu. To jest dla mnie wzorzec przejazdu, jak kawał szyny w Sevre pod Paryżem :D

pzdr

misal

ramka0.bmp

ramka2.bmp

ramka4.bmp

Nie przejmuj się;):)najważniejszy jest odpoczynek i nartowanie,gdzie My tu na miejscu przebierami nóżkami:p:D i bardzo Wam zazdrościmy:rolleyes:

Kazali napisać, że dziękujemy...

To dziekujemy :D :D ...

I również pozdrawiamy...

Jestem ciekaw kiedy w Alpach zacznie sypać śnieg :D :D

A ja jestem ciekaw czy w końcu uda nam się spotkać tam (gdziekolwiek w Alpach) i przysiąść choć na chwilkę przy małym choćby kufelku.

A ja jestem ciekaw czy w końcu uda nam się spotkać tam (gdziekolwiek w Alpach) i przysiąść choć na chwilkę przy małym choćby kufelku.

widzisz... z Misalem też nam się to dotąd nie udało... Na razie tylko uściski :D i zdjęcia pamiątkowe :D... Może jutro...

A my Figo... Ja będę od początku stycznia do końca lutego w Nassfeld i będę miał jakieś tam wolne miejsca noclegowe u nas w apartamencie... Zapraszam :D :D...