JC Napisano 26 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2009 Misala wypuściliśmy ,po małym posiłku, wczoraj około 19-tej z Cieszyna Podąża więc w jedynie słusznym kierunku. Powodzenia. W Bielsku znowu był mały WZF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 26 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2009 dotarł do doliny ... i już mu się lanczu zachciało .... Jutro stokowe spotkanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 26 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2009 W Bielsku znowu był mały WZF To była odprawa i namaszczenie przed pierwszymi ślizgami w sezonie, no i jeszcze były pokazy sprawnego pokonywania trasy w kierunku Alp na odcinku Bielsko Cieszyn, demonstrator Figo z pilotem SB:D, obserwator czynny(czynny bo za kierownicą w swoim samochodzie) Misal, a jego wrażenia...:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 26 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2009 To była odprawa i namaszczenie przed pierwszymi ślizgami w sezonie, no i jeszcze były pokazy sprawnego pokonywania trasy w kierunku Alp na odcinku Bielsko Cieszyn, demonstrator Figo z pilotem SB:D, obserwator czynny(czynny bo za kierownicą w swoim samochodzie) Misal, a jego wrażenia...:eek: Uwierzył w to ,że w 20 minut z Mayerhofen pod TUXa można zajechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 26 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2009 Pobiliście rekord czasu na trasie BB - pięćsetka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 26 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2009 Testowali sprawność pompy wodnej zamontowanej w lutym na Katowickiej. Nie miałem czasu wyłączyć speed alertu i wył całą drogę. Marczello też już jest ustawiony na jutro. pzdr spod samiuśkich Stubaier Alpen misal _________________ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 26 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2009 To co ? kiedy oglądamy dublet w "Uwaga Pirat" wprost z drogi S1 na odcinku BB - Cieszyn ? Swoją drogą z tego co pamiętam to Figo Audiolą śmiga więc klasami aut to średnio się dopasowaliście Byście na nartach się ściagali lepiej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 26 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2009 Pzdr ze Stubaiu Zaraz się biorę do roboty No ja myślę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 27 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2009 (edytowane) To co ? kiedy oglądamy dublet w "Uwaga Pirat" wprost z drogi S1 na odcinku BB - Cieszyn ? Swoją drogą z tego co pamiętam to Figo Audiolą śmiga więc klasami aut to średnio się dopasowaliście Byście na nartach się ściagali lepiej ! He,he... Vectra od bladego świtu przez cały dzień pracowała w pocie czoła od centrum Bielska aż po Buczkowice. My zaś wieczorkiem w kierunku Cieszyna wcale a wcale się nie ścigaliśmy. Klasa auta ta sama przecież ,jak pamiętamy to Fiat się zepsuł na wyjeździe narciarskim i Audi zrobiła to samo Nic na to nie poradzę kiedy jadę w tamtym (jedynie słusznym) kierunku zawsze jakoś jadę tak chyżo A i na nartach ścigać się nie zamierzamy.... No chyba ,że jakieś zorganizowane zawody połączone z WZF:) Pzdr ze Stubaiu Zaraz się biorę do roboty Chyba do pracy Bo do roboty to sie portki ściągo Edytowane 27 Listopad 2009 przez MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 27 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2009 Misal, baw się dobrze i rób dużo fotek:) A Chłopakami się nie przejmuj bo śniegu dawno nie widzieli to im odbijać zaczyna... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 27 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2009 A Chłopakami się nie przejmuj bo śniegu dawno nie widzieli to im odbijać zaczyna... Świento prowda !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 27 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2009 A Chłopakami się nie przejmuj bo śniegu dawno nie widzieli to im odbijać zaczyna... Jak dawno? W połowie października kurzyło przecież ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 27 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2009 Stubai maj`09 To, że jest ciepło nie znaczy, że jest źle. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 27 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2009 Pozdrówki dla przebywających na Stubaiu/Misal,Witek i Berry:p/ Lewy:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 27 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2009 Na Stubai'u spotkałem dzisiaj Berrego i Marczello z ekipami. Pogoda zajefajna, ale Dziką Grubą to nie ma opcji żeby zjechać. Tak więc Dareczku Tobie się udało. Dzisiaj opanowałem (mam nadzieję) zakładanie kontaktów, jak jutro też mi tak dobrz pójdzie to zabiorę ze sobą aparat. pzdr misal _________________ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 27 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2009 Pogoda zajefajna, ale Dziką Grubą to nie ma opcji żeby zjechać. Tak więc Dareczku Tobie się udało. pzdr misal _________________ Stopniał śnieg:confused::mad:Czy stoi tablica zabraniająca zjazdu:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 27 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2009 Stopniał śnieg pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 27 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2009 Stopniał śnieg pzdr misal _________________ Ale się nie martw;)nie jest tak pasjonująca,żeby była najważniejszą trasą w Twoim dobytku;)A przecież już jechałeś kiedyś,ciesz się słońcem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 27 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2009 (edytowane) Darek, Ale dla mnie to jest trasa kultowa, jak Góra albo route 66 w JUESEJ W 2000 roku w marcu odbiłem się kijami na górze wyciągu Wildspitze i po 14 minutach byłem na Muterbergu. To jest dla mnie wzorzec przejazdu, jak kawał szyny w Sevre pod Paryżem pzdr misal _________________ Edytowane 28 Listopad 2009 przez Misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 27 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2009 Pozdrówki dla przebywających na Stubaiu/Misal,Witek i Berry:p/ Lewy:) Kazali napisać, że dziękujemy... To dziekujemy :D ... I również pozdrawiamy... Jestem ciekaw kiedy w Alpach zacznie sypać śnieg :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 27 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2009 Jestem ciekaw kiedy w Alpach zacznie sypać śnieg :D Ponoć jak opłacicie klimatyczne;) Pozdr.Lewy:) Szusowania........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 27 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2009 Darek, Ale dla mnie to jest rasa kultowa, jak Góra albo route 66 w JUESEJ W 2000 roku w marcu odbiłem się kijami na górze wyciągu Wildspitze i po 14 minutach byłem na Muterbergu. To jest dla mnie wzorzec przejazdu, jak kawał szyny w Sevre pod Paryżem pzdr misal _________________ Nie przejmuj się:)najważniejszy jest odpoczynek i nartowanie,gdzie My tu na miejscu przebierami nóżkami:p:D i bardzo Wam zazdrościmy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 28 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2009 Kazali napisać, że dziękujemy... To dziekujemy :D ... I również pozdrawiamy... Jestem ciekaw kiedy w Alpach zacznie sypać śnieg :D A ja jestem ciekaw czy w końcu uda nam się spotkać tam (gdziekolwiek w Alpach) i przysiąść choć na chwilkę przy małym choćby kufelku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 28 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2009 Figo Ty wybierasz kierunek wyprawy, więc wszystko w twoich rekach:D ja się dostosuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 28 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2009 A ja jestem ciekaw czy w końcu uda nam się spotkać tam (gdziekolwiek w Alpach) i przysiąść choć na chwilkę przy małym choćby kufelku. widzisz... z Misalem też nam się to dotąd nie udało... Na razie tylko uściski i zdjęcia pamiątkowe ... Może jutro... A my Figo... Ja będę od początku stycznia do końca lutego w Nassfeld i będę miał jakieś tam wolne miejsca noclegowe u nas w apartamencie... Zapraszam :D... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi