Bończa Napisano 20 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2009 Zauważyłem fajne zmiany na skionline.pl Można w tej chwili interesujący nas artykuł czy temat np. z dziedziny sprzętowej, przekazać za pośrednictwem funkcji "dodaj do" do innych serwisów społecznościowych typu Facebook, Twitter. Na tych serwisach społecznościowych wielu zawodników/narciarzy ma swoje profile i uzupełniają na bieżąco informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 20 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2009 Zauważyłem fajne zmiany na skionline.pl Można w tej chwili interesujący nas artykuł czy temat np. z dziedziny sprzętowej, przekazać za pośrednictwem funkcji "dodaj do" do innych serwisów społecznościowych typu Facebook, Twitter. Na tych serwisach społecznościowych wielu zawodników/narciarzy ma swoje profile i uzupełniają na bieżąco informacje. Tak ... idziemy Dla zainteresowanych skionline.pl ma swoje konto na Twitterze. Na Facebooku tez nas najdziecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 20 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2009 Na Twitter to chyba jakąś inną nazwę masz, bo nie znajduję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 20 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2009 jak na FB jesteś Jacku to wlaśnie Ci zaproszenie wysłałem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 20 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2009 Na Twitter to chyba jakąś inną nazwę masz, bo nie znajduję? jestem zapisany jako skionline_pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 24 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2009 Jacek mam pytanie dotyczące funkcji współdzielenia treści, którą już zastosowałeś na skionline.pl - share, dodaj do. Zauważyłem na jakiejś stronie, że również można to zastosować na forum. Czy byłoby możliwe uruchomienie tej funkcji na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2010 Informacja dla zainteresowanych. Można nas śledzić na: Facebooku: http://www.facebook.com/pages/skionlinepl/214588016722?ref=nf Twitterze: http://twitter.com/skionline_pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2010 Konto na Facebooku Dzisiaj na Facebooku dołączył do nas 200 fan skionline.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 26 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2010 Wczoraj na Facebooku przekroczyliśmy liczbę 500 fanów skionline.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 26 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2010 dużo nas a pomyślec ze na początku byliśmy tylko we 2:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 26 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2010 Gratulacje dla "Ojców założycieli" i miłośników nartciarstwa :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 26 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2010 Jaki właściwie jest cel Facebooku?Zauważyłem,że pojawił się on na wielu stronach internetowych.Przecież tutaj można się zalogować na forum. Wygląda to trochę jak powielanie tegoż,tylko w "skrótowej" wersji. A może jest to dobry sposób na promocję strony? Nowy,który trafi na taką stronkę zobaczy sporą ilość fanów i uzna,że warto dobrze się jej przyjrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 Jaki właściwie jest cel Facebooku?Zauważyłem,że pojawił się on na wielu stronach internetowych.Przecież tutaj można się zalogować na forum. Wygląda to trochę jak powielanie tegoż,tylko w "skrótowej" wersji. A może jest to dobry sposób na promocję strony? Nowy,który trafi na taką stronkę zobaczy sporą ilość fanów i uzna,że warto dobrze się jej przyjrzeć. Dżony dobrze kombinujesz A jak myślisz, dlaczego np. tvn24 ma konto na facebooku? Liczy się ilość kanałów jakimi docierasz do użytkownika! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 O, też mam fb ale nie wiedziałam, że jest strona skionline, zaraz dołączę JC, dobrze kombinujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 Dżony dobrze kombinujesz A jak myślisz, dlaczego np. tvn24 ma konto na facebooku? Liczy się ilość kanałów jakimi docierasz do użytkownika! Ty jednak lepiej kombinujesz. Też się tam zalogowałem,chyba jakoś czterdziesty któryś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi