Bończa Napisano 20 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2009 (edytowane) JC zamieścił informacje o SUPER zawodach, które odbędą się we Włoszech. Ze swej strony dodam, że to jest to, co mnie odpowiada najbardziej - połączenie wyczynu sportowego (wyścig o 100 tys Euro) z udziałem gwiazd narciarskich i rockowe koncerty. Aż chciało by się pojechać na takie coś. http://www.trentino.pl/trentino/?co=newsy&id_txt=3286 Oczywiście "twarzą" imprezki jest nasz Bode! Edytowane 20 Listopad 2009 przez Bończa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKI-maniac Napisano 16 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2009 http://www.worldalpinerockfest.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 16 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2009 Eurosport jest tam, jako media wymieniany, ale w programie transmisji nie ma, choć na ES2 o 13.30 jest live narciarstwo dowolne. Super zawody się zapowiadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 22 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2009 (edytowane) Pewnie chłopcy się nieźle już bawią na koncercie. Istotę tych zawodów trafnie, jak zawsze opisał Bode: "Bode Miller: «this event is just the breath of fresh air that the world of skiing needs. That’s why I was the first to agree to take part in WARF." "to wydarzenie (zawody) są jak świeży oddech, którego światowe narciarstwo potrzebuje. Dlatego byłem pierwszym, który zgodził się wziąć w nich udział" tłumaczenie moje, wersja dowolna:) Myślę, że będziemy obserwować rozwój tego typu eventów. Ciekawe, jakie są wyniki zawodów - startowała cała światowa czołówka. Eurosport nie pokazał niestety, choć, jako broadcaster występuje. Właśnie przed chwilą pojawiły się wyniki - Cyprien Richard FRA wygrał 100.000 Euro. Edytowane 22 Grudzień 2009 przez Bończa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 24 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2009 Wiadomość od Carlo Janki: Alpine Rockfest Paganella on TV, Sa. - 26.12. - 9.00 - on Eurosport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 24 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2009 Właśnie przed chwilą pojawiły się wyniki - Cyprien Richard FRA wygrał 100.000 Euro. http://www.fanclubpriou.com/wp-content/uploads/2009/12/te-p9598.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 28 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2009 Teraz jest relacja na ES. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2009 Też oglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 28 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2009 Zróbmy takie zawody w Polsce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2009 Zróbmy takie zawody w Polsce! OK! Już lecę do bankomatu po 100 000 Euro na nagrodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 28 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2009 Mi się to podobało:) Oby taka formuła rozwinęła się szerzej w całej Europie. W końcu niedługo "emeryci" w postaci Bode, Marco, Wolf muszą się gdzieś rozjechać po zawodach nie fisowych, tak jak Tomba został przypisany do Fila Cup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 30 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2009 Oglądałem powtórkę nocna. Fajna odmiana. Szkoda ze stok tak mało widoczny przez pogodę się robił. No i zwycięstwo z niespodzianka. Żaby zjadły wszystkie euro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek.m77 Napisano 31 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2009 Jeżeli ktoś nie oglądał - to właśnie leci powtórka na eurosporcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi