jarek Napisano 20 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2009 Mam propozycje niekomercyjnego wyjazdu z treningiem na tyczkach. Rezerwujemy stok, przywozimy wlasny sprzet (tyczki, wiertarki itd) ustawiamy i jezdzimy. Miejsce i termin do uzgodnienia. Byliby chetni na cos takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jjay86 Napisano 20 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2009 jestem chetny jak najabrdziej, grudzien do drugieog dnia swiat mam praktycznie caly wolny, reszte pracuje, ale bede dni wolne czasem wiec mozna na mnie liczyc...A te spontaniczne wyjazdy to takie jednodniowe?a jakie miesjce preferujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 20 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2009 (edytowane) ja się piszę na to. z chęcią się przeszkolę na tykach, gdyż na razie jeżdżę je na okrągło. Edytowane 20 Listopad 2009 przez ravick97 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 20 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2009 myslalem gdzies tak 4 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 20 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2009 polska/słowacja czy alpy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 20 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2009 polska/słowacja czy alpy? ... raczej Alpy, jezeli Polska to ze znanych mi miejsc tylko Kluszkowce albo Bialka, na Slowacji ewentualnie Vratna by mogla byc ale tam to chyba tylko wczesnie rano moznaby ustawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 20 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2009 (edytowane) Jarek oczekujesz doświadczonych łojantów tyczek, czy doświadczenie tyczkowe nie ma dla Ciebie znaczenia? słowem trening czystosportowy czy szkolenie? acha jaki jest orientacyjny koszt wynajęcia części stoku w alpach na 4 dni? Edytowane 20 Listopad 2009 przez ravick97 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 20 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2009 Ja najwczesniej w lutym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 20 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2009 Jarek oczekujesz doświadczonych łojantów tyczek, czy doświadczenie tyczkowe nie ma dla Ciebie znaczenia? słowem trening czystosportowy czy szkolenie? acha jaki jest orientacyjny koszt wynajęcia części stoku w alpach na 4 dni? ... myslalem ze bez szkolenia, ustawiamy i jezdzimy (kto jak potrafi - wybralibysmy jakas ludzka gorke ), trzeba by tylko poniesc koszty sprzetu, stoki sa za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 20 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2009 Ja najwczesniej w lutym Soczek, Ty z tymi kolanami to może nie świruj do tyczek... bo nawet eksperci na Lindleya nie naprawią Cię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 21 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2009 Soczek, Ty z tymi kolanami to może nie świruj do tyczek... bo nawet eksperci na Lindleya nie naprawią Cię... Jak przeczytałem Soczkowego posta to dokładnie to samo przyszło mi do głowy. Soczek ty się kuruj i daj spokój z tyczkami bo w przyszłym listopadzie znowu nie będę miał kompana do jazdy. (Pomijam najwierniejszego REXA, ale on jeździ troszkę inaczej:D). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi