Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Kals- Matrei - kto był?

tomcik

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Szukam sprawdzonych informacji z pewnego źródła odośnie tego rejonu.Interesuje mnie czy jest tam snowpark?

Przeglądając różne wątki wynika, że nie wszystko co jest na oficjalej stronie ośrodka to prawda, stąd moje pytanie do osób które odwidziły ten rejon.

Pewnie chłopaki zaraz się odezwą. Byli tam w ubiegłym sezonie.

Pewnie chłopaki zaraz się odezwą. Byli tam w ubiegłym sezonie.

Ja już odpowiedziałem koledze na PMa, bo pytał.

Po prostu nie wiem czy jest, nie używam czegoś takiego więc się za tym nie rozglądałem, sprawdziłem teraz na papierowej wersji mapy i wynika z niej że jest.

W informacjch oficjalnych pisze że jest ,ale z tym ponoc różnie bywa. Planujemy ze szwagrem wyjazd , a że syn szwgra tylko deska to postawił warunek że ma byc snowpark i basta :mad:.

No to jaki problem, powiedzie że jest, a na miejscu głupa przykleicie - kurde miał być, a nie ma:rolleyes:

:D:D:D

parapeciaże, dokąd diabeł ich nam zesłał, odtąd były z nimi same problemy:mad:

Byłem w ubiegłym roku. Powiem szczerze, że snowparku nie widziałem, choć szczerze powiedziawszy specjalnie się za nim nie rozglądałem. Myślę, że najlepiej jest zadać pytanie ze stronki:

http://www.gg-resort.at/kontakt/anfrage/

Może odpowiedzą?

Za to widziałem bardzo fajny snowpark w St. Jacob, ok 35km od Matrei, gdzie wybralismy się na jednodniowy wypad.

Ogólnie fajny teren. Polecam lekturę postów z ubiegłego sezonu.

Pozdrawiam

Martin

Wielkie dzięki ,mam nadzieje że szwagier podejmie męską decyzje i zdecyduje sie na wyjazd.Może ten snowpark nie będzie wirtualny :rolleyes:.

Po prostu trzymaj się twardo wersji że jest, że na Skionline Ci powiedzieli że jest, a jak nie będzie to powiedz że tera trzeba zatłuc kijem każdego spotkanego z naszywką/naklejką SKIONLINE - ktoś się dzisiaj pytał w innym wątku jaka jest cena naszywek i naklejek, to jest właśnie cena!:D

Po prostu trzymaj się twardo wersji że jest, że na Skionline Ci powiedzieli że jest, a jak nie będzie to powiedz że tera trzeba zatłuc kijem każdego spotkanego z naszywką/naklejką SKIONLINE - ktoś się dzisiaj pytał w innym wątku jaka jest cena naszywek i naklejek, to jest właśnie cena!:D

Dobrze,że mam na kasku naklejkę ,a nie na kurtce naszywkę :rolleyes:

Jeśli zostanę zaatakowany może przeżyję w tym kasku.;)