tomcik Napisano 16 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2009 Witam Szukam sprawdzonych informacji z pewnego źródła odośnie tego rejonu.Interesuje mnie czy jest tam snowpark? Przeglądając różne wątki wynika, że nie wszystko co jest na oficjalej stronie ośrodka to prawda, stąd moje pytanie do osób które odwidziły ten rejon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2009 Witam Szukam sprawdzonych informacji z pewnego źródła odośnie tego rejonu.Interesuje mnie czy jest tam snowpark? Przeglądając różne wątki wynika, że nie wszystko co jest na oficjalej stronie ośrodka to prawda, stąd moje pytanie do osób które odwidziły ten rejon. Pewnie chłopaki zaraz się odezwą. Byli tam w ubiegłym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 16 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2009 Pewnie chłopaki zaraz się odezwą. Byli tam w ubiegłym sezonie. Ja już odpowiedziałem koledze na PMa, bo pytał. Po prostu nie wiem czy jest, nie używam czegoś takiego więc się za tym nie rozglądałem, sprawdziłem teraz na papierowej wersji mapy i wynika z niej że jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcik Napisano 16 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2009 W informacjch oficjalnych pisze że jest ,ale z tym ponoc różnie bywa. Planujemy ze szwagrem wyjazd , a że syn szwgra tylko deska to postawił warunek że ma byc snowpark i basta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcik Napisano 16 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2009 Na to liczę Pewnie chłopaki zaraz się odezwą. Byli tam w ubiegłym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 16 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2009 W informacjch oficjalnych pisze że jest ,ale z tym ponoc różnie bywa. Planujemy ze szwagrem wyjazd , a że syn szwgra tylko deska to postawił warunek że ma byc snowpark i basta . No to jaki problem, powiedzie że jest, a na miejscu głupa przykleicie - kurde miał być, a nie ma:rolleyes: :D:D parapeciaże, dokąd diabeł ich nam zesłał, odtąd były z nimi same problemy:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
francuz Napisano 16 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2009 Byłem w ubiegłym roku. Powiem szczerze, że snowparku nie widziałem, choć szczerze powiedziawszy specjalnie się za nim nie rozglądałem. Myślę, że najlepiej jest zadać pytanie ze stronki: http://www.gg-resort.at/kontakt/anfrage/ Może odpowiedzą? Za to widziałem bardzo fajny snowpark w St. Jacob, ok 35km od Matrei, gdzie wybralismy się na jednodniowy wypad. Ogólnie fajny teren. Polecam lekturę postów z ubiegłego sezonu. Pozdrawiam Martin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 17 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 Jest snow park . SB ma takie zdjęcia jak helikopter zbierał delikwenta w pobliżu snow parku ,może na tych fotkach coś będzie. Half pipu tam chyba nie było ale na deskach tam szaleli goście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 17 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 SB ma takie zdjęcia jak helikopter zbierał delikwenta w pobliżu snow parku ,może na tych fotkach coś będzie. Half pipu tam chyba nie było ale na deskach tam szaleli goście. To: Niby są tam jakieś schody porobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 17 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 Niby są tam jakieś schody porobione mi to raczej na skocznie wygląda, wziąwszy pod uwagę widoczne na zdjęciu zablokowanie przez ratowników nartami najazdów na nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 17 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 Ale ten snow park był trochę powyżej. Zresztą cały ten kocioł jest tak urozmaicony jak dobry snow park. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 17 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 Zresztą cały ten kocioł jest tak urozmaicony jak dobry snow park. Kurna, nie fulaj!! Co nie wybierasz się tam już nigdy? Chcesz żeby się te wszystkie parapety zjechały i chrobotały Ci za plecami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcik Napisano 17 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 Wielkie dzięki ,mam nadzieje że szwagier podejmie męską decyzje i zdecyduje sie na wyjazd.Może ten snowpark nie będzie wirtualny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 17 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 Wielkie dzięki ,mam nadzieje że szwagier podejmie męską decyzje i zdecyduje sie na wyjazd.Może ten snowpark nie będzie wirtualny . Po prostu trzymaj się twardo wersji że jest, że na Skionline Ci powiedzieli że jest, a jak nie będzie to powiedz że tera trzeba zatłuc kijem każdego spotkanego z naszywką/naklejką SKIONLINE - ktoś się dzisiaj pytał w innym wątku jaka jest cena naszywek i naklejek, to jest właśnie cena! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 17 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 Po prostu trzymaj się twardo wersji że jest, że na Skionline Ci powiedzieli że jest, a jak nie będzie to powiedz że tera trzeba zatłuc kijem każdego spotkanego z naszywką/naklejką SKIONLINE - ktoś się dzisiaj pytał w innym wątku jaka jest cena naszywek i naklejek, to jest właśnie cena! Dobrze,że mam na kasku naklejkę ,a nie na kurtce naszywkę Jeśli zostanę zaatakowany może przeżyję w tym kasku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 18 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2009 Po prostu trzymaj się twardo wersji że jest, że na Skionline Ci powiedzieli że jest, a jak nie będzie to powiedz że mówili że w zeszłym roku był, a w tym widocznie obsłudze się nie chciało lub śniegu było za mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 18 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2009 mówili że w zeszłym roku był, a w tym widocznie obsłudze się nie chciało lub śniegu było za mało. Jak by kto gdzie potrzebował ściemniaczy, to mamy tu niesamowite pokłady:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 18 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2009 No to jaki problem, powiedzie że jest, a na miejscu głupa przykleicie - kurde miał być, a nie ma:rolleyes: Jak by kto gdzie potrzebował ściemniaczy, to mamy tu niesamowite pokłady:D No cóż, jak kolegom inwencji brakuje to trzeba ich wspomóc;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi