Gość Bode Napisano 18 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2009 ... wydaje mi sie ze nie ale pewnosci to nie mam, trzeba by przeciac na pol i zobaczyc Jarku ! Na znanym serwisie aukcyjnym jest jedna taka parka najnowszysch serwisowych slalomek atoma bagatela 3300 zł wydatku + jakaś piłka do drewna i mozna zawsze sprawdzic Ski 4 life Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 18 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2009 Jarek skoro nie kanapka to może pianka, jak myślicie Panowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 18 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2009 Pianka w WC ? Woodcore wg mnie i jakies komponenty + politura Przykładowo Bode /No cóż HEAD/ jeździ na nartach robionych ze specjalnego kanadyjskiego drzewa o świetnych właściwościach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 18 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2009 Rozmawiałem z ludźmi jeżdżącymi na komórkach HEAD'a i po tym, co mówili o TEJ narcie nie zawahałbym się ani chwili przy kupnie TEJ narty ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 19 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2009 Rozmawiałem z ludźmi jeżdżącymi na komórkach HEAD'a i po tym, co mówili o TEJ narcie nie zawahałbym się ani chwili przy kupnie TEJ narty ;-) OK , pytanie co z Atomem... O headzie też słyszałem wiele dobrego ale nie moge zarzucić nic Atomicowi... Ski 4 life Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tomaszzz Napisano 19 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2009 polecam z InSport24.pl w dobrej cenie http://www.insport24.pl/nartyatomicsl12pb0809-p-49.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 19 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2009 W watku atom serwis - sandwich to GS 04/05 byl sandwich SG 05/06 "profil" zamkniety A jak jest teraz mam wiedziec jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 19 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2009 Jeździłem na atomikach GS9, więc nie mogę powiedzieć o SL12 nic, gdyż nie jeździłem na nich, a są to zupełnie inne narty. Znamy z Homarem jednego pana, który jeździ dość konkretnie i ma sprzęt atomica (zarówno slalomki, jak i gigantki). Wg niego atomic jest świetną nartą. Bez wątpienia jest coś w tym, że osoby, które zaufały headowi to autentyczni wymiatacze - chociaż jeden gość z tego towarzystwa jeździ (a przynajmniej jeszcze w zeszłym sezonie jeździł i chciał mi sprzedać) na komórkach atomika. Własnie przeczytałem test obu nart w NTNie i powiem, ze obie dobrze opisali. Ja chyba wybrał bym mimo wszystko HEADa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 23 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2009 A wiec tylko uzupelnie - ze spoznieniem informacje. Atomic serwisowy 09/10 jest sandwich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi