Gość Bode Napisano 16 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2009 (edytowane) Stoję przed trudnym wyborem. Jaką slalomkę kupic ? Iść za głosem serca i wybrać deski najbliższej mi marki Atomica, czy pójść za głosem znajomych i kupic Head'a ? Czy ktoś może podzielić się ze mną opinią na temat jednej czy drugiej narty ? Z góry dziękuję! Ski 4 life! Edytowane 16 Listopad 2009 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kinsky Napisano 16 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2009 (edytowane) Sądząc po nicku tylko Head... Edytowane 16 Listopad 2009 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 16 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2009 Sądząc po nicku tylko Head... Heh, dzięki za wylewną odpowiedź, pozdro! Ski 4 life Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 17 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 Stoję przed trudnym wyborem. Jaką slalomkę kupic ? Iść za głosem serca i wybrać deski najbliższej mi marki Atomica, czy pójść za głosem znajomych i kupic Head'a ? Czy ktoś może podzielić się ze mną opinią na temat jednej czy drugiej narty ? Z góry dziękuję! Ski 4 life! Wg mnie to Supershape nie jest narta serwisowa co mialby sugerowac tytul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 17 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 I co tu poradzić, moim skromnym zdaniem każda narta serwisowa jest dużo lepsza od sklepówki, kieruj się gustem ja bym losował entliczek pentliczek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 17 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 Wg mnie to Supershape nie jest narta serwisowa co mialby sugerowac tytul Super shape mozna dostać jako komórkę zawodniczą. Najbliższy przyklad to Bode Miller smigający na tych deskach. Wystarczy zglosic się bezpośrednio do Head'a Ski 4 life Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 17 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 Super shape mozna dostać jako komórkę zawodniczą. Najbliższy przyklad to Bode Miller smigający na tych deskach. Wystarczy zglosic się bezpośrednio do Head'a Ski 4 life serwisowa slalomka (czyli komorka) HEAD'a nazywa sie Worldcup iSL RD, natomiast Supershape to zupelnie inna narta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 17 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 Stoję przed trudnym wyborem. Jaką slalomkę kupic ? Iść za głosem serca i wybrać deski najbliższej mi marki Atomica, czy pójść za głosem znajomych i kupic Head'a ? Czy ktoś może podzielić się ze mną opinią na temat jednej czy drugiej narty ? Z góry dziękuję! Ski 4 life! Testy nart rozwiązują takie dylematy a nie głos serca czy znajomych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 17 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 Testy nart rozwiązują takie dylematy a nie głos serca czy znajomych! Juz raz po testach sokonalem jednego wyboru i nie bylem zbyt zadowolony... Kiedy mówię o głosie znajomych nie mam na myśli głosu małgosi "Och , czerwone , cudne bierz" Mam na myśli znajomych z sekcji, którzy już troche na tych nartkach posmigali. A głos serca to nic innego tylko przywiązanie do atomica. Ktoś tu chyba nie rozumie przenośni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 17 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 (edytowane) serwisowa slalomka (czyli komorka) HEAD'a nazywa sie Worldcup iSL RD, natomiast Supershape to zupelnie inna narta No ok ale tak czy inaczej jest to narta Supershape tylko dla zawodników... Chodziło mi o to że gdybym napisał w tytule Worldcup iSL RD to bez obrazy ale malo kto by mnie zrozumiał. Chodzi mi o slalomkę Head'a ale nie sklepówkę tylko komórkę. Ja o tym wiem Jarku Ski 4 life Edytowane 17 Listopad 2009 przez Bode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 17 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 No ok ale tak czy inaczej jest to narta Supershape tylko dla zawodników... http://cache2.asset-cache.net/xc/79143927.jpg?v=1&c=IWSAsset&k=2&d=17A4AD9FDB9CF1933EFCA6820237303803ABE88461CA9706A7CFF610D5B4FC25 ... nie, to nie jest narta Supershape, to jest Worldcup iSL RD oczywiscie mozesz sobie nazywac ja jak chcesz, nic mi do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 17 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 Jarku chyba musisz cytat zmodyfikować, aby być na czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 17 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 ... nie, to nie jest narta Supershape, to jest Worldcup iSL RD oczywiscie mozesz sobie nazywac ja jak chcesz, nic mi do tego ale na zdjęciu chyba nie jest slalomka tylko narta gs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 17 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 (edytowane) No git ja wiem, że to WC iSL RD i to mialem na myśli ale jestem pewien, że większa polowa forumowiczów nie wie o czym mowa. Pozdrawiam i dzięki za uwagę bo w 100% byla sluszna. No i dzięki za... kulturalną i przyjemną dyskusję Edytowane 17 Listopad 2009 przez Bode Błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 17 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 Mój błąd, dałem GS'ke, pomyliły mi się kolory Taki już ze mnie daltonista:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 17 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 (edytowane) ale na zdjęciu chyba nie jest slalomka tylko narta gs czyli Worldcup iGS RD, link mi nie dzialal wiec go nie sprawdzalem Bode, szacun .... no dobra, ja polecilbym HEADa ze wzgledu na konstrukcje sandwich Edytowane 17 Listopad 2009 przez jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 17 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 (edytowane) czyli Worldcup iGS RD, link mi nie dzialal wiec go nie sprawdzalem Bode, szacun Dzięki ! a tak BTW na stronie head'a w zakladce narty na oprawie graficznej jest zdjęcie z ostatnich zawodów w LEVI , to byl slalom, na nartach widoczny jest maly napis ( pewnie w najlblizszym czasie oprawa graficzna na stronie heada się zmieni więc Ci którzy będą czytać to powiedzmy za miesiąc, dwa nie będą wiedziec o co chodzi). Cóż, resp Jarku, resp! I o to mi chodziło trudny wybór, obie narty świetne ... LINK do strony Head'a http://www.head.com/ski/?region=pl czyżby dziewczyny z heada smigaly na agresywnej sklepówce ? JOKE http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_narty&id_grupy=2792&id_modelu=3782 Ski 4 Life Edytowane 17 Listopad 2009 przez Bode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 17 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 LINK do strony Head'a http://www.head.com/ski/?region=pl czyżby dziewczyny z heada smigaly na agresywnej sklepówce ? JOKE ... to oczywiscie Lindsey Vonn i Maria Riesch; pokazywanie sie ze sprzetem danej firmy to tzw. endorsement dostaja za to kase, narty ktore trzymaja zawodnicy na podium bardzo czesto nie sa nartami na ktorych jezdza bo tu chodzi o to zeby potencjalny klient zobaczyl na podium te same narty ktore potem bedzie mogl kupic w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 17 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 ... to oczywiscie Lindsey Vonn i Maria Riesch; pokazywanie sie ze sprzetem danej firmy to tzw. endorsement dostaja za to kase, narty ktore trzymaja zawodnicy na podium bardzo czesto nie sa nartami na ktorych jezdza bo tu chodzi o to zeby potencjalny klient zobaczyl na podium te same narty ktore potem bedzie mogl kupic w sklepie Ciekawy sposób na rozreklamowanie sprzętu sklepowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 17 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 czyli Worldcup iGS RD, link mi nie dzialal wiec go nie sprawdzalem Bode, szacun .... no dobra, ja polecilbym HEADa ze wzgledu na konstrukcje sandwich Serwisowy Atom nie jest sandwich ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 17 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 Tu masz specyfikację TI SL http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_narty&id_grupy=2908&id_modelu=4004 a tu D2 race SL z tym ze ze skionline'u wiec jest to specyfikacja raczej narty sklepowej http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_narty&id_grupy=2908&id_modelu=4003 Ski 4 life Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 17 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 Juz raz po testach sokonalem jednego wyboru i nie bylem zbyt zadowolony... Kiedy mówię o głosie znajomych nie mam na myśli głosu małgosi "Och , czerwone , cudne bierz" Mam na myśli znajomych z sekcji, którzy już troche na tych nartkach posmigali. A głos serca to nic innego tylko przywiązanie do atomica. Ktoś tu chyba nie rozumie przenośni Rozumiem doskonale wszystko. Skoro raz źle sam wybrałeś to pewnie za krótko testowałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 17 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 Rozumiem doskonale wszystko. Skoro raz źle sam wybrałeś to pewnie za krótko testowałeś. Mialem na myśli world ski test. pozdrawiam Ski 4 life Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 17 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 Tu masz specyfikację TI SL http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_narty&id_grupy=2908&id_modelu=4004 a tu D2 race SL z tym ze ze skionline'u wiec jest to specyfikacja raczej narty sklepowej http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_narty&id_grupy=2908&id_modelu=4003 Ski 4 life Ale to nie sa narty serwisowe. APS atom to sandwich (ponoc). A serwisówka nie ?? Koledzy oswieca prosze ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 18 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2009 Ale to nie sa narty serwisowe. APS atom to sandwich (ponoc). A serwisówka nie ?? Koledzy oswieca prosze ?? ... wydaje mi sie ze nie ale pewnosci to nie mam, trzeba by przeciac na pol i zobaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi