SHAR_PEI Napisano 8 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2003 Witam troche mnie długo nie było bo walczyłem na uczelni o spokojne świeta i jakos nie było czasu zajrzec az do dzisiaj. I czytam sobie we wcześniejszych postach na temat Plejady z S-c. No i masz racje sami tam specjaliści pracują ale nie tylko tam jak jeszcze żył i kwitł Giacommeli sport w M1 w Czeladzi był jeszcze lepszy ubaw co tam kolesie opowiadali o rany!!!!!! Ale nie do tego zmierzam mam pytanie czy tym przypadkiem z Sosnowca jestes czy tylko tak przejazdem zachaczyłeś o Plejade w Sosnowcu Pozd Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 8 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2003 Bobic tyś z Sosnowca? Shar pei ja jestem z sosnowca z jagiellońskiej a ty:>??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHAR_PEI Napisano 8 Grudzień 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2003 Bobic tyś z Sosnowca? No ja jestem z Ordonówny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 8 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2003 Bobic tyś z Sosnowca? to niedaleko mam do Ciebie:D hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHAR_PEI Napisano 8 Grudzień 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2003 Bobic tyś z Sosnowca? Bugajson gdzie dostane buty Langa 120 moze wiesz bo katowice nie mają raczej ? Pozd Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHAR_PEI Napisano 8 Grudzień 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2003 Bobic tyś z Sosnowca? No nie daleko trzeba będzie isc na piwo jakies (Sosnowiec rules). Jak tylko wyzdrowieje bo narazie choruje. Ale walne aspirynke i jakis antybiotyk i zaleje insekta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 8 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2003 Bobic tyś z Sosnowca? no looz:D hehe a ile lat masz jeśli można zapytować a no może u Pana Chojnickiego bedą tam za policją wiesz gdzie?? koło mostu. no tam na dzielnicy cudów:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skols Napisano 8 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2003 Bobic tyś z Sosnowca? Nie tylko bobic z Sosnowca. W tym miescie mieszka i moja skromna osoba Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHAR_PEI Napisano 8 Grudzień 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2003 Bobic tyś z Sosnowca? No co do wieku to będzie ze 20 wiosen. A jeżeli chodzi o nauke to Śląska Akademia Medyczna Wydział Farmacja się kłania. Pozd Adam SOSNOWIEC RULES hheheheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHAR_PEI Napisano 8 Grudzień 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2003 Bobic tyś z Sosnowca? AHA w bytomiu naśnieżyli 20 cm i dalej walą armaty bedzie trzeba sie wybrać na rozruszanie kości:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 9 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2003 Bobic tyś z Sosnowca? NIEEEE NO PANOWIE JA JESTEM Z KATO !!!!! Nie mieszajcie mnie z Sosnowcem, choc nic do niego nie mam. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHAR_PEI Napisano 9 Grudzień 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2003 Bobic tyś z Sosnowca? To w sumie niedaleko nie? Ja tez do was nic nie mam w koncu narciarze to jedna wielka rodzina kurana Pozd Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skols Napisano 9 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2003 Bobic tyś z Sosnowca? skoro mowa o ilosci wiosen- to ja przejde na tryb zimowy i powiem ze mam tyle samo zim za soba co Ty. A kierunek ksztalcenia- AWF:) Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi