salwer Napisano 16 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2009 Chcąc dziś sprawdzić na www.pkl.pl, kiedy Góra rusza, aż podskoczyłem siedząc przed komputerem. Tradycyjnie - lepsze wrogiem dobrego, strona świeci się jak... , jest nieczytelna i wygląda jak choinka. Szkoda tylko, że straciła na funkcjonalności 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 16 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2009 (edytowane) ale to już było: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?p=82538 pzdr misal _________________ Edytowane 16 Listopad 2009 przez Misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 16 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2009 Nie dziwię się salwerowi,że przegapił to W wątku trochę do śmiechu też bym tego nie szukał. Choć niezaprzeczalnie stronka PKL nadaje się tam właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 16 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2009 No ja się dziwię.... ...dziwię się po co tam zaglądać Przecież nie po to żeby tam na narty pojechać:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 16 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2009 Mnie się całkiem podoba. Poza pstrokacizną na pierwszej stronie jest funkcjonalna, a już w porównaniu z poprzednim wydaniem, bardzo dobra. Odnośniki do kamer, przejrzysty podział na miejsca zainteresowania, możliwość dzielenia się informacjami poprzez Twitter, czy Facebook. To duży krok naprzód. Chyba się będą chcieli drożej sprzedać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 16 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2009 Logo to chyba skąś ukradli bo wygląda jak zapisany obraz z painta, który traci na jakości Ogólnie strona jest w porządku na pewno lepsza niż poprzednia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 16 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2009 No ja się dziwię.... ...dziwię się po co tam zaglądać Przecież nie po to żeby tam na narty pojechać:eek: Gdzieś sezon zacząć trzeba a nie każdy da radę śmignąć na tydzień w Alpy I mów(a właściwie pisz ) co chcesz, ale dla mnie ktoś, kto potrafi ładnie i sprawnie zjechać w dół Kotła Gąsienicowego zaraz przy wyciągu (lewa strona trasy, najstromsza chyba) kiedy muldy wystają dobre 30-40 cm ponad "stok właściwy" to reprezentuje wysoki poziom umiejętności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 16 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2009 (edytowane) Gdzieś sezon zacząć trzeba a nie każdy da radę śmignąć na tydzień w Alpy A dla czego na tydzień, na 1 dzień też się da I mów(a właściwie pisz ) co chcesz, ale dla mnie ktoś, kto potrafi ładnie i sprawnie zjechać w dół Kotła Gąsienicowego zaraz przy wyciągu (lewa strona trasy, najstromsza chyba) kiedy muldy wystają dobre 30-40 cm ponad "stok właściwy" to reprezentuje wysoki poziom umiejętności Tylko po co? ...po co się tak męczyć ...przecież nie po to żeby sobie, albo komuś coś udowodnić Edytowane 16 Listopad 2009 przez SB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 16 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2009 Tylko po co? ...po co się tak męczyć To co napiszę powinno być w wątku Trochę do śmiechu:rolleyes: Kiedyś parę naście lat temu SB zawitał chyba po raz pierwszy do Zakopanego z innym członkiem naszej familii. Wcześniej zjeździli Słowację i w powrotnej drodze do domu "zahaczyli" o Zakopane. Zapytał więc SB swojego kuzyna: co będziemy robili w tym Zakopanem? W odpowiedzi usłyszał - pójdziemy na Krupówki Silnie oburzony SB wrzasnął: PO ŻADNYCH GÓRACH CHODZIŁ NIE BĘDĘ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 16 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2009 A dla czego na tydzień, na 1 dzień też się da Wystarczy być pozytywnie zakręconym! http://www.skionline.pl/forum/showpost.php?p=45457&postcount=19 http://www.skionline.pl/forum/showpost.php?p=64474&postcount=50 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 16 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2009 W odpowiedzi usłyszał - pójdziemy na Krupówki Silnie oburzony SB wrzasnął: PO ŻADNYCH GÓRACH CHODZIŁ NIE BĘDĘ! Tak było! Dodam jeszcze że pierwszy raz w życiu w Zakopanym byłem mając chyba 23 lata:D i to pewnie dla tego mnie tam nie ciągnie, bo nie mam tak dramatycznych przeżyć z dzieciństwa jak np. Misal czy Salwer. Przyznam że od tamtej pory bywałem w Zakopcu, próbowałem się w nim zakochać, jednak bez skutecznie, ale nie ubolewam nad tym:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stary bywalec Napisano 16 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2009 Dla mnie Zakopane to zawsze było cos co szybko należy przejść by wejść na szlaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 16 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2009 Jednak w głębi ducha musisz czuć coś (miłość?) do Tatr i Zakopanego, bo Twoja aktywność w wątkach tym tematom poświęconym jest po prostu wzorowa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 16 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2009 Jednak w głębi ducha musisz czuć coś (zniesmaczenie:rolleyes:) do Tatr i Zakopanego, bo Twoja aktywność w wątkach tym tematom poświęconym jest po prostu wzorowa:D Poprawiłem, tera je dobrze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 16 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2009 Tak było! [..], bo nie mam tak dramatycznych przeżyć z dzieciństwa jak np. Misal czy Salwer. przeżycia bywają różne, ale przynajmniej jest co opowiadać potem ! bo ile razy można opowiadać: "Wyjechałem gondolą o 8 rano, kolejki nie było, na górze słońce i sztruks, o 13 zjechałem do knajpy na szybki lunch żeby już o 13.30 wrócić na stok i o 16.00 złapać ostatnie krzesło do góry" Wiadomo - na dłuższy wypoczynek to jedyna opcja ale Góra poza sezonem (a tydzień/dwa przed świętami są raczej "martwe") może być sympatyczna i wymagająca (bo ratrakiem to św. Mikołaj pewnie 24 grudnia dojedzie ), w sam raz na 1-2 dni śmigania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 16 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2009 Poprawiłem, tera je dobrze:D Temat, jak zwykle, kiedy tyczy Zakopanego dynamicznie się rozwija:D Nie chciałem zamieszczać na forum wiadomości, którą otworzę w nowym wątku, aby nie rozwijać już tematu. Ale skoro pojawiają się różne opinie na temat Zakopanego, może warto podeprzeć się profesjonalnym opracowaniem/ Magnetyzm polskich miast zbadany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 16 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2009 Sławek, Ja to Ciebie nawet za to lubię pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 16 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2009 Wyjechałem gondolą o 8 rano, kolejki nie było... No właśnie, Twój ojciec wczoraj do mnie dzwonili i skarżył się że śpioch jesteś że dopiero ok. 10 na stok docierasz:eek:. 13 zjechałem do knajpy na szybki lunch żeby już o 13.30 wrócić na stok i o 16.00 złapać ostatnie krzesło do góry" Co obiad pół godziny!:eek: My to jak już bardzo w brzuszku ssie to Prince Polo z kieszeni na krześle i już po głodzie i heja na dół tss, obiad:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 16 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2009 No właśnie, Twój ojciec wczoraj do mnie dzwonili i skarżył się że śpioch jesteś że dopiero ok. 10 na stok docierasz:eek:. Ale jeżdżę na 150% normy I mam czas i żeby się wyspać i żeby dobrego Wiener Schnitzla mit Pommes zjeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 16 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2009 No właśnie, Twój ojciec wczoraj do mnie dzwonili i skarżył się że śpioch jesteś że dopiero ok. 10 na stok docierasz:eek:. Co obiad pół godziny!:eek: My to jak już bardzo w brzuszku ssie to Prince Polo z kieszeni na krześle i już po głodzie i heja na dół tss, obiad:cool: Dzięki takim jak salwer ,mysiauek i inni my możemy między 9-tą a 10-tą pośmigać bez stania w choćby najmniejszej kolejce. W TH krzesła i gondolka ruszają teoretycznie o 9-tej.Faktycznie jeśli z hangaru wyjadą i są wszystkie na linie to nawet o 8:45 można siadać bo czytniki ,bramki i obsługa przepuszczają. Nie tak jak u nas tłumaczą,że system nie puszcza. Jednak dopiero o 9:45 można natknąć się na pierwszy "opór" ale o 11:00 już znowu pełny luz. Idą pewnie zajmować miejsca w knajpach i Wienner Schnitzel mit pomess :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 16 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2009 ...My to jak już bardzo w brzuszku ssie to Prince Polo z kieszeni na krześle i już po głodzie i heja na dół Jak ktoś ma mały brzuszek to i jedno Prince Polo wystarczy Jak ktoś ma duży brzuszek to nie będzie przecież woził kartonu Prince Polo albo innych Snickersów pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 16 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2009 Jak ktoś ma duży brzuszek to nie będzie przecież woził kartonu Prince Polo albo innych Snickersów No to szukasz gondoli, karton z ciasteczkami wrzucasz pod ławeczkę i już, aha na kartonie piszesz że posikane:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 16 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2009 No to szukasz gondoli, karton z ciasteczkami wrzucasz pod ławeczkę i już, aha na kartonie piszesz że posikane:p Pomysł taki sobie Jak się nie wstrzelę, to mogę czekać na moją gondolę z ciasteczkami 40 minut - tyle trwa pełne kółko To ja już wolę Arthurs Tipa wtrząchnąć, a nie na peronie marznąć. Numery gondolek nie idą po kolei pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 16 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2009 Hej boys! Jako starzy userzy, nie godzi się abyście takiego OT ciągnęli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 16 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2009 (edytowane) Hej boys! Jako starzy userzy, nie godzi się abyście takiego OT ciągnęli. A o czym ten temat był? Edytowane 17 Listopad 2009 przez SB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi