salwer Napisano 16 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2009 listy najczęściej czytanych tematów i ostatnich postów? Te, co zawsze na górze forum się wyświetlały? przepraszam również niektórych za sporadyczną obecność na forum ale jakimś cudem ostatnio mam mało czasu na cokolwiek (albo za dużo biorę na siebie ) pozdrawiam, marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 16 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2009 Są na dole strony, aby zobaczyć trzeba przelecieć przez wszystkie kategorie wątków. Jak w dobrym supermarkecie, artykuły spożywcze są na piętrze, aby do nich dojść trzeba przejść przez dział przemysłowy, a nuż się coś kupi :eek: Moje uwagi do Admina - przy obecnej aktywności na forum, czy nie można by zwiększyć liczby wyświetlanych ostatnio modyfikowanych wątków dla niezalogowanych. Jak chcę na szybko spojrzeć co się ostatnio działo, to muszę się logować, a nie zawsze mam na to ochotę. Może to być na samym dole strony, ale żeby było. - W opcjach usera dostawić, aby wyświetlał wątki zmienione, uzupełnione od ostatniej wizyty na forum + np 7 dni wstecz. Jak ktoś z różnych przyczyn się nie logował (karygodne ) to potem ma problem, żeby ogarnąć co w śniegu piszczy. pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 16 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2009 Jakoś ta formuła hipermarketu mi mniej odpowiada. Nie dlatego,że się przyzwyczaiłem, tylko ta strata czasu na "zjazd w dół strony" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 16 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2009 Ja również jestem za powrotem do korzeni, tak jak było kiedyś, czyli lista najczęściej czytanych tematów, ostatnich postów, aktualnie przebywających na forum i tych co je odwiedzili w ciągu ostatnich 24 godzin znajdowała się u góry- było tak kiedyś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 16 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2009 Uuuuufff! A już myślałem, że to ja coś namieszałem w swoim komputerze. Pierwsza wersja lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fazol Napisano 16 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2009 mi również odpowiadała poprzednia wersja...denerwujące jest przewijanie całej strony:mad:...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2009 mi również odpowiadała poprzednia wersja...denerwujące jest przewijanie całej strony:mad:...pozdrawiam Uuuuufff! A już myślałem, że to ja coś namieszałem w swoim komputerze. Pierwsza wersja lepsza. Ale przecież już jest "po staremu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fazol Napisano 16 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2009 Ale przecież już jest "po staremu". dziekujemy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2009 Idąc z pomocą chciałbym poinformować, że na forum są dostępne dwie opcje: 1. Nowe posty - dostępna dla zalogowanych 2. Dzisiejsze posty - dostępna dla niezalogowanych 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 16 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2009 Idąc z pomocą chciałbym poinformować, że na forum są dostępne dwie opcje: 1. Nowe posty - dostępna dla zalogowanych 2. Dzisiejsze posty - dostępna dla niezalogowanych super będziemy testować i na bieżąco raportować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 16 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2009 Mam takie uczucie ulgi Od kiedy wszystko jest po staremu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 16 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2009 Uffff, nie zdazylem sie poskazyc, nawet nie pomyslalem t ylko sobie pozwijalem wszystko aby miec jak najblizej Ale pierwsze 10 min. mialem konsternacje, nie mylic z z k******wem - zanim przeszedlem na sam dol strony. A tu juz po staremu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi