ka1970 Napisano 15 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2009 Witam wszystkich serdecznie. Od kilku lat spędzałem sylwestra na stoku ale zawsze w Czechach.. Szukam informacji czy w tym roku jakiś rodzimy ośrodek organizuje zabawę na stoku z nocną jazdą do północy albo później. Słyszałem, że podobno Korbielów ale nie jestem pewien. Proszę o informacje jeśli ktoś coś słyszał, wie itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jjay86 Napisano 15 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2009 rok temu w Korbielowie na Babie byla mozliwosc szusowania w sylwestra, to pewnie w tym tez bedzie mozna.moja osobista roda to lepiej sobie to odpuscic, rok temu dzialy sie tam dantejskie sceny, powazne bijatyki z uzyciem noza lacznie... wygladalo to naprwde niezachecajaco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 15 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2009 Tu masz relację Figo z sylwestra 2006 w Białce:eek:: http://www.skionline.pl/forum/showpost.php?p=28718&postcount=5 Jak dla mnie to wątpliwe atrakcje:rolleyes:, zarówno takie, jak i te balowo-salowe;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 15 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2009 Mój kolega znalazł jakąś informację o sylwestrze na Czantorii,ale potwierdzić na pewno nie mogę.Jeśli jednak to będzie prawda,a warunki dopiszą,to bardzo prawdopodobne będzie przywitanie nowego roku przeze mnie na stoku! W zeszłym roku,o ile dobrze pamiętam,można było poszusować o północy w Zawoi na Mosornym Groniu i to chyba aż do 3.00 rano!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 15 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2009 A ja to se jednego roku witałem sylwestra wysyłając zdjęcia do galerii na skionlina, z prezesem jak się spotkamy to do dzisiaj mi kółka na czole maluje:D i wspomina że fotki przyszły punkt 12:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ka1970 Napisano 16 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2009 SB napisał: A ja to se jednego roku witałem sylwestra wysyłając zdjęcia do galerii na skionlina, z prezesem jak się spotkamy to do dzisiaj mi kółka na czole >>maluje:D i wspomina że fotki przyszły punkt 12:D To nie jest śmieszne... ja też od pewnego czasu stawiam śnieg ponad wszystko!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi