JC Napisano 14 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2009 W dzisiejszym slalomie po raz pierwszy po długiej przerwie wystąpi Marlies Schild. Ciekawy jestem w jakiej jest formie i jak się spisze? W zawodach wezmą tez udział dwie nasze zawodniczki. Z 52. numerem na starcie stanie Katarzyna Karasińska, a z Ola Kluś pojedzie dopiera jako 75. zawodniczka. Trzymajmy kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 14 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2009 ...W zawodach wezmą tez udział dwie nasze zawodniczki. Z 52. numerem na starcie stanie Katarzyna Karasińska, a z Ola Kluś pojedzie dopiera jako 75. zawodniczka. Trzymajmy kciuki! Oczywiście ich nie zobaczymy bo Eurosport według programu przewidział 30 min relacji z I przejazdu:mad: TVP sport, po hucznych zapowiedziach związanych z transmisjami narciarstwa alpejskiego Levi live nie ma wcale w programie:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 14 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2009 No to zaczynamy. Ostawiam,v że Schild dojedzie do mety, ale z czas nie będzie najlepszy. Stawiam także na młode francuski, które w hali spisały się znakomicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 14 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2009 Jeszcze 20 zawodniczek i nasza pojedzie:), Rai transmituje nadal. Generalnie "kładą" Tina pięknie z 32 numerem na 14 miejsce - na razie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 14 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2009 Jeszcze 20 zawodniczek i nasza pojedzie:), Rai transmituje nadal. Generalnie "kładą" Tina pięknie z 32 numerem na 14 miejsce - na razie:) Na jakim Satelicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 14 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2009 Na jakim Satelicie? Już się skończyło, ale Rai idzie z Astry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 14 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2009 Karasińska dojechała, ale straciła 4.05 sek i na razie jet 46. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 14 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2009 Ola Klus miała super międzyczas 1.21:D! Niestety musiała coś zepsuć w drugiej części trasy, bo na mecie było już 5.01:eek: SZKODA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 14 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2009 Ola Klus miała super międzyczas 1.21:D! Niestety musiała coś zepsuć w drugiej części trasy, bo na mecie było już 5.01:eek: SZKODA!!! No normalnie pewnie se zabłądziła, albo pojechała nie tam gdzie trzeba, przecież to się zdarza nawet najlepszym;) Warto dodać że chętnie obstawiana Zuzulowa(nie prze mnie:rolleyes:) pojechała zupełnie kiepsko:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 14 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2009 Zuzulova pojechala z 23 numerem, więc nie rewelacja,ale do oceny trzeba poczekać na 2 przejazd. BTW która ona jest, bo mialem chwilę dekompresji; -) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fazol Napisano 14 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2009 W dzisiejszym slalomie po raz pierwszy po długiej przerwie wystąpi Marlies Schild. Ciekawy jestem w jakiej jest formie i jak się spisze? W zawodach wezmą tez udział dwie nasze zawodniczki. Z 52. numerem na starcie stanie Katarzyna Karasińska, a z Ola Kluś pojedzie dopiera jako 75. zawodniczka. Trzymajmy kciuki! Schild bardzo ładnie...Anja zaczyna jeździć tyłem:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 14 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2009 Nikt z nas nie trafił w 100% jeśli dobrze przejrzałem typowanie. misal był blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 14 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2009 No i po slalomie Zawody ciekawe, młodzi atakują już dawno niebyło tyle nowych twarzy w II przejeździe, szkoda że wśrod nich nie ma nikogo z napisem POL przy nazwisku... . Za niedługo bedziemy ogladać walke miedzy siostrami Riesch i Loeseth Bułka Maślana pokazała klase widać że w młodośći z baletem za pan brat byłą :D piruetem przez bramki! Czółko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magres Napisano 14 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2009 0,09 sekundy i miałbym pierwszą dwójkę , do tego Anja P jechała na 3 miejsce ale zatańczyła , chylę głowę przed Misalem najlepszym dzisiaj typerem. Jutro dzień prawdy , bardzo różne typy będzie ciekawie . Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 14 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2009 Zauważyliście ile zawodniczek z tzw drugiej grupy wjechało do drugiego przejazdu? Nawet zawodniczki z numerami powyżej 70!!! Da się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 14 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2009 Co prawda to nie ten wątek(właściwy jest już zamknięty) ,ale chociaz po za konkursem sobie zatypuje na jutro: 1.Hirscher 2. Lizeroux 3.Janyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 14 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2009 Co prawda to nie ten wątek(właściwy jest już zamknięty) ,ale chociaz po za konkursem sobie zatypuje na jutro: 1.Hirscher 2. Lizeroux 3.Janyk. Ja wnoszę o dyspensę dla Marka, ponieważ on dzisiaj z morza wrócił i nie miał dostępu do internetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 14 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2009 Dla tych co nie oglądali lub chcą zobaczyć Polki No Panowie powiem mało skromnie ... KLIKAJCIE W WAGĘ!!! Tu możecie zobaczyć całe zawody w Levi (łącznie z Polkami ): - pierwszy przejazd http://www.universalsports.com/video/assetid=76d22117-c8f1-4fc9-aebd-28ca9f44bfc7.html - drugi przejazd http://www.universalsports.com/video/assetid=6eef50c8-7ea1-4fc2-8e73-1470bccdcc98.html Uwaga wymagane jest zainstalowanie wtyczki Microsoft Silverlight - banalnie proste 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 14 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2009 No Panowie powiem mało skromnie ... KLIKAJCIE W WAGĘ!!! No to musisz mi odblokować, bo chciałem dzisiaj Michałowi dać - nie mogę, Tobie też nie... ------------------------------------------------------------------------ Zauważcie jaki brand królował dzisiaj na podium i w ogóle na czołowych miejscach:cool: Możesz zapytać Lindsay Vonn W zeszłym tygodniu przeszła do stajni Heada:rolleyes: Przeszla niestety. Ale w biznesie trzeba byc nieugietym Miejmy nadzieje, ze ten sezon bedzie dla niej gorszy niz poprzedni Robert, ale nie rób sobie krzywdy, to dopiero początek sezonu, choć raczej oswajaj się z takimi widokami na pudle w tym sezonie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 14 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2009 Zauważcie jaki brand królował dzisiaj na podium i w ogóle na czołowych miejscach:cool: Robert, ale nie rób sobie krzywdy, to dopiero początek sezonu, choć raczej oswajaj się z takimi widokami na pudle w tym sezonie;) Podaję za FIS klasyfikację producentów: 1 Head 270 2 Atomic 165 3 Voelkl 160 4 Fischer 60 5 Stoeckli 50 6 Rossignol 45 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 14 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2009 Gdyby nie to potkniecie na dole Vonn chyba jednak byla by pierwsza. Pojechala ostrzej drugi przejaz od Maryski. Pierwsza dwojka dosc odstawila reszte. Szkoda Foczki, krecila niezly czas, byc moze na pudlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 14 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2009 (edytowane) Zauważyliście ile zawodniczek z tzw drugiej grupy wjechało do drugiego przejazdu? Nawet zawodniczki z numerami powyżej 70!!! Da się! da się ale chyba nie u nas , a i wiekowo te zawodniczki jak i te francuski z mistrzostw europy tez jakoś nie sa zaawansowane ale u nas się nie da niestety Zauważcie jaki brand królował dzisiaj na podium i w ogóle na czołowych miejscach:cool: jutro Robert się ucieszy będzie i rossi i dynastar na pudle:D Edytowane 14 Listopad 2009 przez 1973marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 14 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2009 Kaśka musi w jednej oborze z świnkami stoi bo się grypką zaraziła i dla tego nie startowała:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 14 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2009 Robert, ale nie rób sobie krzywdy, to dopiero początek sezonu, choć raczej oswajaj się z takimi widokami na pudle w tym sezonie;) Slawku, to tylko sport i jeszcze do konca sezonu BAAAAAARDZO daleko Ale luz, obiecuje sobie nic nie robic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 14 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2009 Ja niestety nie mogłam oglądać na żywo ale miałam relację live smsami (dzięki Soczek:o) a teraz sobie odtworzyłam to co mi się w domku nagrało i stwierdzam że 6 miejsce Marlies to jest rewelacja! Pięknie jeździ, ponoć czuje się niepewnie na nartach jeszcze ale ja tam tego nie widziałam. Jechała pewnie, bez zawahania, pięknie wycinała skręty. Mam nadzieję że będzie jeszcze lepsza i pomimo mojej ogromnej sympatii do Vonn to jednak trzymam kciuki za Schild. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi