liwei78 Napisano 13 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2009 Witam serdecznie, mam pytanie i goraca prosbe o udzielenie mi informacji. Posiadam kilkuletnie, nigdy nie uzywane narty zjazdowe Fischer 180 cm oraz nowe, rowniez kilkuletnie biegowki Germina LS 200 , buty Koflach (rozmiar 43) , uzywane buty Fabos Krosno (rozmiar 37) i nowe wiazania markery. Interesuje mnie, ile moga byc teraz warte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 13 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2009 podaj modele tych nart:) model butów koflach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan80 Napisano 14 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2009 podaj modele tych nart:) model butów koflach:) jestam ktos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 14 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2009 Ten sprzęt to mam raczej wartosc energetyczną (opał) Wystaw to na aukcji od złotówki i zobaczysz jaką mają wartosć kto ile da Ci za ten sprzęt jeśli będzie super to zgarniesz kupe kasy jezeli nie dziadostwo to grosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 14 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2009 Ten sprzęt to mam raczej wartosc energetyczną (opał) Wystaw to na aukcji od złotówki i zobaczysz jaką mają wartosć kto ile da Ci za ten sprzęt jeśli będzie super to zgarniesz kupe kasy jezeli nie dziadostwo to grosze Czekałem ,aż ktoś za mnie to napisze . Może aż tak źle nie będzie. Dla nas to nie ma żadnej wartości,ale zapewne jest cała masa ludzi która może skorzystać z możliwości zakupu taniego sprzętu. I będzie im to obojętne w czym i na czym będą zażywać ruchu na śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fazol Napisano 14 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2009 Witam serdecznie, mam pytanie i goraca prosbe o udzielenie mi informacji. Posiadam kilkuletnie, nigdy nie uzywane narty zjazdowe Fischer 180 cm oraz nowe, rowniez kilkuletnie biegowki Germina LS 200 , buty Koflach (rozmiar 43) , uzywane buty Fabos Krosno (rozmiar 37) i nowe wiazania markery. Interesuje mnie, ile moga byc teraz warte? mam jeszcze u moich rodziców w piwnicy dwie pary Fabos-ów , oraz dwie pary nart polsport-tricore jak chcesz mogę ci je dać...będziesz mógł otworzyć jakieś muzeum narciarstwa! z biletów będziesz miał więcej kasy niż za ten sprzęt...tak poważnie raczej ma to większą wartość sentymentalną niż majątkową. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 14 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2009 mam jeszcze u moich rodziców w piwnicy dwie pary Fabos-ów , oraz dwie pary nart polsport-tricore jak chcesz mogę ci je dać...będziesz mógł otworzyć jakieś muzeum narciarstwa! z biletów będziesz miał więcej kasy niż za ten sprzęt...tak poważnie raczej ma to większą wartość sentymentalną niż majątkową. pozdrawiam. Jeśli chodzi o te buty Fabos to lepiej byłoby ich nikomu nie sprzedawać ani nawet za darmo nie dawać. Może się okazać,że narty z podeszwą buta pojadą w swoją stronę a szczęśliwy ich posiadacz ze skorupą w inną.Nie koniecznie w tę w którą zamierzał. W latach swojej świetności lubiały się dzielić na kilka części składowych. A co dopiero po tylu latach.Tworzywo nie posiadające anty UV mogło się utlenić a w warunkach zimowych może pękać w najmniej odpowiednim momencie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 14 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2009 Czekałem ,aż ktoś za mnie to napisze . Może aż tak źle nie będzie. Dla nas to nie ma żadnej wartości,ale zapewne jest cała masa ludzi która może skorzystać z możliwości zakupu taniego sprzętu. I będzie im to obojętne w czym i na czym będą zażywać ruchu na śniegu. Hmm, jeszcze ma znaczenie (oprocz modelu) coz oznacza to kilkuletnie (przedzial od 2 - do 9 lat). Ja kupilem nowe 2 letnie head-y i gwarantuje ze maja wartosc zdecydowanie wyzsza od opalu. Wiec moze nie od razy w czambul i na pohybel. Faktycznie aukcja moze zweryfikowac, ale kolega jak chce troche zarobic szuka informacji. Tylko ze, szukal i przepadl gdzies...... :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liwei78 Napisano 16 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2009 Welkie dzieki za wszystkie odpowiedzi i sugestie! Usmialam sie do lez z niektorych slow i szczerze mowiac, spodziewalam sie, ze ten sprzet nie nadaje sie raczej do uzytku, chcialam sie jednak upewnic. No coz, beda sobie narty dalej lezaly w piwnicy i wyzwalaly sentymentalne uczucia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi