lokiec3 Napisano 13 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2009 Dziewuchy: Poutianen Zahrobska Vonn Chłopaki: Grange Ligety Matt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aldok63 Napisano 13 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2009 Panie -Vonn -Zettel -Holmner Panowie -Herbst -Cuche -Hirscher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jjay86 Napisano 13 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2009 Panie: 1Riesch 2Vonn 3Zahrobska Panowie: 1Raich 2Moelgg 3Miller Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magres Napisano 13 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2009 Konkurs 3 Panie: 1.Vonn 2.Riesch 3.Paerson Panowie: 1.Raich 2.Moelgg 3.Cuche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 13 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2009 Panie: 1. VONN Lindsey 2. RIESCH Maria 3. POUTIAINEN Tanja Panowie: 1. GRANGE Jean-Baptiste 2. MOELGG Manfred 3. HERBST Reinfried pzdr misal _________________ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chucky Napisano 13 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2009 Panie 1. M.Riesch 2. Hansdotter 3. Pietilae Holmner Panowie 1. Pranger 2. Herbst 3. Grange Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 13 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2009 Panie: 1. Katrin Zettel 2. Linsdey C. Vonn 3. Camilla Alfieri Panowe: 1. Jean-Baptiste Grange 2. Julien Lizeroux 3. Manfred Moelgg oczywiście to ruletka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paolo18 Napisano 13 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2009 Panie: 1 Riesch 2 Poutianen 3 Vonn Panowie: 1 Pranger 2 Grange 3 Cuche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obal Napisano 13 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2009 Panie: 1.SCHILD Marlies 2.RIESCH Maria 3.VONN Lindsey Panowie: 1.GRANGE Jean-Baptiste 2.HERBST Reinfried 3.LIZEROUX Julien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keszelski Napisano 14 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2009 1. Poutiainen 2. Zahrobska 3. Pietilae-Holmner 1.Grange 2. Moelgg 3. Lizeroux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 14 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2009 Tabela wyników Michał najwyraźniej się nudzi i przygotował tabelę dzięki której będziemy mogli szybko sprawdzić prawidłowość naszych typowań prawie LIVE . Tabelkę można podejrzeć tutaj: http://www.misal.pl/skionline/konkursy/20091114/konkurs.htm Michał jesteś wielki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 14 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2009 Brawo Mchał. Bardzo pomocne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 14 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2009 Wyniki po pierwszym dniu Po slalomie kobiet w naszym konkursie prowadzą Michał i Paolo18. którzy trafili podium! Natępne miesca możecie sprawdzić tutaj: http://www.misal.pl/skionline/konkursy/20091114/konkurs.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 14 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2009 Strzałeczka Dziękuję za gratulacje , ale to dopiero półmetek. Podium trafiło 3 forumowiczów - ja, Paweł - Paolo18 i Piotrek - Kefas123 Raceman powiedział, że to ruletka - i tu się całkowicie z nim zgadzam Podczas drugiego przejazdu na chwilę zamarłem i ciśnienie skoczyło mi do niebotycznej wartości - Riesch Susanne była 1, jechały jeszcze 3 zawodniczki, jakby któraś się wysypała to którą siostrę Riesch obstawiali forumowicze Założyłem, że wszyscy Maryśkę a tu Zuzka wywinęła numer. W związku z tym mam postulat abyśmy przy następnych konkursach podawali dosyć dokładne dane zawodników. Po Abu Dhabi obiecałem JC pomoc w opracowywaniu wyników i mam nadzieję słowa dotrzymać. pzdr misal _________________ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 14 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2009 W związku z tym mam postulat abyśmy przy następnych konkursach podawali dosyć dokładne dane zawodników. For example:D Wzorowo, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 14 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2009 (edytowane) ...... Wzorowo, prawda? Ja jednak wierzę w Austriaków: 1. Manfred Pranger 2. Rainfried Herbst 3. Mario Mat W panie celuję według urody:p: 1. Sandrine Aubert 2. Maria Riescg 3. Lindsey Vonn tak będzie:D Sławek, Najwyżej 4+ (według jedynej słusznej skali 2-5 ) Na www.fis-ski.com nie znalazłem zawodniczki o nazwisku RIESCG :eek: A jakbym znalazł pzdr misal _________________ Edytowane 14 Listopad 2009 przez misalatomic dopisek o skali ocen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 14 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2009 Sławek, Najwyżej 4+ (według jedynej słusznej skali 2-5 ) Na www.fis-ski.com nie znalazłem zawodniczki o nazwisku RIESCG :eek: A jakbym znalazł Mnie to wystarczy, biorąc pod uwagę że generalnie wszyscy są na ndst:D, a Maryśka to jest chyba ino jedna:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 14 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2009 Gratuluję Michał wyczucia :-))) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 14 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2009 Co to godosz SB jako ndst ... poczytej mój post jak sie pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 15 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2009 (edytowane) Co to godosz SB jako ndst ... poczytej mój post jak sie pisze. No nie no, przepraszam i zwracam honor, masz 5 z plusem za to C u Lindsey Vonn, a na 5 jeszcze są: Afrokaner Szparaa Aklim Misalatomic Obal Edytowane 15 Listopad 2009 przez SB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 15 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2009 Ja jednak wierzę w Austriaków: 1. Manfred Pranger 2. Rainfried Herbst 3. Mario Mat W panie celuję według urody:p: 1. Sandrine Aubert 2. Maria Riescg----------a to kto? 3. Lindsey Vonn tak będzie:D Czyżby Maria Riesch wyszła za mąż i zmieniła nazwisko?;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 15 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2009 Tak gwoli ścislosci Matt też i Herbst imię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 15 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2009 Tak gwoli ścislosci Matt też i Herbst imię. Teraz to już "pała" się należy a nie 4+ jak proponował misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 15 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2009 (edytowane) Rozumiem, że wszyscy sprawdzili swoje type wprowadzone do tabelki z wynikami i nikt nie zgłasza reklamacji Pytanie do Jury konkursu - Co z Markiem "Hucu" ? Czy dopuszczamy jego typy w konkurencji mężczyzn ? pzdr misal Pytanie do mądrzejszych ode mnie Na stronach www.fis-ski.com nie mogę znaleźć biografii Michaela Janyk a na liście startowej jest _________________ Edytowane 15 Listopad 2009 przez misalatomic pytenie o Janyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 15 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2009 Na ostatnich mistrzostwach w Val d'Isere był trzeci w slalomie.Mam nadzieję,że w tym sezonie bedzie jeszcze lepiej.wszak igrzyska w domu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi