jozpa Napisano 11 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2009 Przedstawie Wam moje agresywne psy z czasów kiedy Dobermanny miały jeszcze jaja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 11 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2009 A w telewizorze: Ruf mich an: 007 200 008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 11 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2009 Już się mi podoba, bo z Markerami:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jozpa Napisano 11 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2009 (edytowane) A w telewizorze: Ruf mich an: 007 200 008 ...no nie zupełnie ale babki były (to była przerwa reklamowa)patrz foto:Dedit:Figo gołąbki były w deche, proszę jednak o wyrozumiałość, moja kobita ma liczne rodzeństwo i ...sami rozumiecie:) Edytowane 11 Listopad 2009 przez jozpa pewien stopień zakłopotania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 11 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2009 Klasa sprzęcik, fajne kolory, i chyba najagresywniejsza nazwa nart .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 11 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2009 (edytowane) Przedstawie Wam moje agresywne psy z czasów kiedy Dobermanny miały jeszcze jaja:) Dobermany....... (miały) ....jaja..... z jaj wylęgają się ptaki :eek: np.,...... g o ł ą b k i ja się na nie do Twojej teściowej nie zapisywałem ale wiem,że niektórym forumowiczom ślinka do dziś cieknie:D Edytowane 11 Listopad 2009 przez MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi