1973marcin Napisano 11 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2009 (edytowane) narty Marcinów 08/09, 06/07, 05/06, 06/07, 06/07 od lewej Edytowane 11 Listopad 2009 przez 1973marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 11 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2009 Hmm ładna gromadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 11 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2009 Ładniusie, cacusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 11 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2009 to jeszcze nie wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 11 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2009 Dochodzą jeszcze Omeglasski Seniora (Race). A jednak coś zmienili w budowie nart, płyt, i wiązań (tyły) zauważcie różnicę pomiędzy pierwszą od lewej a resztą stada ( Seniora Omeglassy są jeszcze inne- starsze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 4 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2010 dynastar course dynastar course 172 06/07 narta na cały dzień (pierwsza z prawej na zdjęciach z pierwszego postu)?? mam te narty a jako że nabyłem je w bardzo okazyjnej cenie ich przeznaczeniem jest testowanie grubości pokrywy snieżnej na stokach , i tu pojawia się pytanie czy przykrótki racecarver (mam 177wzrostu) jest narta na cały dzień, dechy mają podany r17, taliowanie 112/68/98, bez problemu da się pojechać ciaśniejszym skrętem a po mokrym czy rozjeżdżonym jadą dużo lepiej niż slalomka (na razie na 4 wyjazdy course comp jeszcze nie używane, omeglass tylko 5 zjazdów a reszta na szutrówkach ), narta mi przypasowała fajnie się na niej jeździ spokojnie ale można dynamicznie nogi nie bolą (w porównaniu do slalomki i slalomo podobnych), jeśli chodzi o jazde po bardzo twardym to tu slalomka jest lepsza i omeglass zostaje moją najważniejszą nartą, a może spróbować przydługiej slalomki 170 (będzie podobnie?) charakterystyka tej narty: bardzo fajnie wchodzi w skręt dobrz trzyma, trzeba się przestawić z jazdy na slalomce (raz brakło mi szerokości stoku:D), trochę mniej reaktywna przy zmianie krawędzi ale za to stabilniejsz przy większej szybkości ogólnie bardzo mi się podoba (szczególnie że zapłaciłem za nie tyle co za dwa wypozyczenia ) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 4 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2010 Znalezione na aledrogo może się komuś przyda mi zabroniła żonka:mad: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=872305080 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi