salwer Napisano 11 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2009 Dopiero co napisałem posta nt. wyjazdu sylwestrowegow temacie utworzonym przez kpt, odświeżam stronę, a wątek już skasowany Respect dla moderatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 11 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2009 Dopiero co napisałem posta nt. wyjazdu sylwestrowegow temacie utworzonym przez kpt, odświeżam stronę, a wątek już skasowany Respect dla moderatora Ale po co taki wątek?? Taka rola moderatora i ja nie widzę potrzeby tworzyć nowy wątek aby chwalić go za to:rolleyes:, wręcz przeciwnie skoro coś zostało wycięte, czyli nie powinno się tu znaleźć, a jeżeli się znalazło i zniknęło to nawet Ci co zdążyli to zobaczyć powinni zachować dyskrecję, po to aby nie wzbudzać niepotrzebnych dyskusji. Choć w tym w tym przypadku moderator przyspał trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 11 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2009 Wisialo toto od 1.11. ponieważ nikt nie raportował tresci reklamowej za pomocą funkcji trójkąta ostrzegawczego, a dzisiaj przypomniales wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wituś Napisano 11 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2009 Ale po co taki wątek?? Taka rola moderatora i ja nie widzę potrzeby tworzyć nowy wątek aby chwalić go za to:rolleyes:, wręcz przeciwnie skoro coś zostało wycięte, czyli nie powinno się tu znaleźć, a jeżeli się znalazło i zniknęło to nawet Ci co zdążyli to zobaczyć powinni zachować dyskrecję, po to aby nie wzbudzać niepotrzebnych dyskusji. Choć w tym w tym przypadku moderator przyspał trochę Zwolniło się jedno miejsce za Bobica to może Sławek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 11 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2009 jestem na tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 11 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2009 Zwolniło się jedno miejsce za Bobica to może Sławek? Myślę,że adminowi i Bończy byłoby łatwiej. Jestem za! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 11 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2009 A i ja się pod tym podpisuję, jestem jak najbardziej ZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 11 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2009 Ja jestem na NIE!!!!! bo Sławek nie lubi krytryki i bedzie nas banował:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 11 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2009 Na szczęście demokracji w tym względzie nie ma i nie Wam o tym decydować Ale dzięki za zaufanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 11 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2009 (edytowane) Zakładamy (ja + Młody) Komitet Wyborczy SB na Mazowszu Demokracja demokracją, a presję to nawet bez demokracji można wywierać Popieram pzdr misal _________________ Edytowane 11 Listopad 2009 przez misalatomic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
januszb Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 moderatorzy bierzcie przykład Demokracja demokracją, a presję to nawet bez demokracji można wywierać znalezione na forum "Góry" odpowiedź moderatorki po skasowaniu szeregu postów (posty nie zawierały brzydkch słów i nikogo nie obrażały) Re: kolejka na Kasprowy Autor: weekenda☺ 08.01.10, 21:13 jeśli mnie znacie, to już wiecie i mnie znacie w górach nie ma demokracji, najważniejszy jest spokój i decyzje tego kto przewodzi. więc koledzy - o spokój proszę. ma być przede wszystkim bezpiecznie. każdy niewłaściwy krok grozi zjazdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi