pablo_duch Napisano 11 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2009 Marciny -Wszystkim Wsjo NAj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 11 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2009 To i ja dołączam się z życzeniami prosząc jednocześnie aby szanowni solenizanci się ujawnili, cobym nie musiał latać po wszystkich userach i ich wyszukiwać Chopy - 100 zim - śnieżnych oczywiście :D:D:D pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 11 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2009 Jak tu nie wierzyć przysłowiom:Na św.Marcina zima się zaczyna Wszystkim naszym userom noszącym to miano wszystkiego co najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 11 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2009 Dziękuje bardzo a dla mnie zima chwilowo sie skonczyła... wczoraj skonczyłem nartowanie na Tuxie, relacja wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 11 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2009 ....wczoraj skonczyłem nartowanie na Tuxie, relacja wieczorem no to Homar dawaj:D Ps i jeszcze tradycyjne "sto lat" dla solenizanta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 11 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2009 Wszystkiego najlepszego, wszystkie Marciny! Niech się zima zaczyna i nie kończy! (Najwyżej chwilowo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 11 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2009 W imieniu wszystkich Marcinowskich serdecznie dziękujemy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 11 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2009 wszystkiego najlepszego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 16 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2009 Spóźnione-ale szczere:rolleyes:WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:) Lewy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 16 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2009 O cholewcia, Lewy ja zaraz spozniony za Toba...... MARCINY keep snow i NAJlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi