Bończa Napisano 10 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2009 [YOUTUBE]f3pP-V8myBw[/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 10 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2009 Ich verstehe nicht,:eek::eek::eek: Ale spiewajom piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 10 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2009 świetnie się przy tym bawiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 10 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2009 Taki sobie sportowcy nagrali teledysk - z alpejczyków: Gorgl, Walchhofer, Pranger, skoczkowie i inni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 10 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2009 Taki sobie sportowcy nagrali teledysk - z alpejczyków: Gorgl, Walchhofer, Pranger, skoczkowie i inni. Ciekawe czy FIS im na to pozwoliła, czy po prostu nie pytali o zdanie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 10 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2009 No, akurat Austriacy dość odważnie się FIS owi stawiają - ich ekipa na ME była imponująca. Co do filmiku, to ma dużo wejść na YouTube - ponad 10.000 chyba przez jeden dzionek. Całkiem przyjemnie się tego słucha i ogląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 10 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2009 Jakby zamiast tego syntezatorka poszła gitarka to melodyjka a'la Ramstain:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 10 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2009 Nie znam muzyki Ramstein, ale brzmi groźnie;). Od Die Puhdys przestałem słuchać niemieckiego brzmienia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 10 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2009 Co do filmiku, to ma dużo wejść na YouTube - ponad 10.000 chyba przez jeden dzionek. Całkiem przyjemnie się tego słucha i ogląda. To chyba z powodu niedosytu muzycznego w wersji niemieckojęzycznej u nas w kraju, ja osobiście również bardzo lubię. Właśnie wczoraj mój młody pilnie i z uporem maniaka poszukiwał w domu płyty którą lata temu przywiozłem z Zillaetal i znalazł: "Anton aus Tirol": Cała płyta utworów w języku niemieckim, oprócz tytułowego utworu o Antonie z Tyrolu można tam znaleźć kawałek pod tytułem "Liebe, S E X & Katastrofen":D Tytułowy szlagier: RRe3gLoE0wU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 10 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2009 Nie znam muzyki Rammstein, ale brzmi groźnie;). Od Die Puhdys przestałem słuchać niemieckiego brzmienia:D Rammstein - posłuchaj i zobacz, że nawet podobne:D:D:D http://www.youtube.com/watch?v=doTBT46wMvA&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 10 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2009 Że tak powiem po forumowemu - Masakra! ;-) Wczoraj akurat sluchalem Brahmsa I tak sobie teraz mysle, jak oni mogli się w tej samej strefie kulturowej narodzić. :-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 10 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2009 Od tego czasu poszli mocno do przodu:D:D:D Brahms w przeciwieństwie do tego jest jednak dużo trudniejszy i mniej "bije" w ucho. Z Niemców dużo bardziej wolę Bacha - to w zasadzie mój Bóg muzyczny - zwłaszcza to, nikt na razie nic lepszego nie napisał: i drugi fragmencik - lepszy: Ale do tej pisenki zimowej bliższy jest Rammstein:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogdan B-13 Napisano 10 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2009 Ich verstehe nicht,:eek::eek::eek: Ale spiewajom piknie To idzie mniej więcej tak: Nie jesteśmy najwięksi, nie leżymy nad morzem,ale mamy swoją szansę i z niej nie zrezygnujemy. Nie jesteśmy najliczniejsi, to od dawna wiadomo,ale mamy swe marzenia i je urzeczywistniamy. To my, to więcej niż tylko zabawa, dajemy z siebie wszystko, walczymy aby osiągnąć cel, ze wszystkich sił, osiągniemy go,jesteśmy zwycięzcami, to my! Idziemy wyżej, szybciej, dalej niż inni i gdy już nikt w to nie wiezry, strzelamy gola! Trenujemy setki godzin dla paru setnych sekundy - stać na podium to lepsze niż święto! To my, to więcej niż tylko zabawa, dajemy z siebie wszystko, walczymy aby osiągnąć cel, ze wszystkich sił, osiągniemy go,jesteśmy zwycięzcami, to my! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 10 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2009 Mam dobry najnowszy utwór Rammsteina oto on http://patrz.pl/mp3/rammstein-pussy-audio , polecam teledysk:D PS. tylko dla doroslych!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 10 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2009 Mam dobry najnowszy utwór Rammsteina oto on http://patrz.pl/mp3/rammstein-pussy-audio , polecam teledysk:D PS. tylko dla doroslych!!!! Słyszałem już ten kawałek, a co do teledysku to mozna sobie wyobrazić co nieco bo tekst komentuje zjawisko *** turystyku. Dla mnie Rammstain to głównie ich pierwsza płyta gdy jeszcze grali bez tej całej pogłosowej elektroniki, to była prawdziwa niemiecka masakra gitarą elektryczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 10 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2009 (edytowane) Taki sobie sportowcy nagrali teledysk - z alpejczyków: Gorgl, Walchhofer, Pranger, skoczkowie i inni. Zebrali chyba wszystkich swoich znaczących sportowców. http://www.youtube.com/user/TEAMROTWEISSROT http://www.teamrotweissrot.at/ Można zobaczyć kto jest kim. Edytowane 10 Listopad 2009 przez peszkod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woocash Napisano 11 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2009 Fajny pomysł na hymn reprezentacji do Vancouver. Nic tylko brać przykład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 11 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2009 Od tego czasu poszli mocno do przodu:D:D:D Brahms w przeciwieństwie do tego jest jednak dużo trudniejszy i mniej "bije" w ucho. Z Niemców dużo bardziej wolę Bacha - to w zasadzie mój Bóg muzyczny - zwłaszcza to, nikt na razie nic lepszego nie napisał: i drugi fragmencik - lepszy: Ale do tej pisenki zimowej bliższy jest Rammstein:D:D:D Skoro sobie wymieniamy preferencje muzyczne przy okazji tego sympatycznego dziela Austriakow, to powiem, że wspaniale fragmenty Bacha zamiesciles. Ja jednakże wolę też Niemca, ale większego Europejczyka Haendla I jego Mesjasza. Generalnie mnie cieszy wymiana poglądów na tematy muzyczne z ludźmi, ktorzy interesują się narciarstwem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 11 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2009 Haendel też fajny. W pewnym sensie był prekursorem wyjazdow do Londynu za chlebem:D Nie wiem czy widziałeś fajna sztukę "Kolacja na cztery ręce", to taka fikcja opowiadająca o spotkaniu tych kompozytorów, które zresztą nigdy tak naprawdę nie odbyło się. W wersji Teatru Telewizji Bacha grał Gajos a Haendla Wilhelmi - to naprawdę koncert. W teatrze widziałem to z Nowickim i Bińczyckim. Jak pierwszy raz to obejrzałem od razu uzupełniłem swoją płytotekę o Wariacje Goldbergowskie i Muzykę na Wodzie. Fajny cytat z tego teatru to słowa Bacha : "Tak, pańska muzyka mi sie bardzo podoba tylko jest za głośna" - świetnie trafione. A co do innych Niemców (a zwłaszcza Austryjaków) to jeszcze kilku pierwszoligowych z absolutnego topu jest. - więc wyniki mają nie tylko w narciarstwie:D A tu jeszcze kilku rockowych niemieckich wyjadaczy: http://www.youtube.com/watch?v=LRjUEwctmHg&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 11 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2009 O Kolacji mialem tu pisać, ale jestem na klawiaturze telefonu, więc jest nieco trudniej. Widziałem kilka razy - Kutz kiedyś robil dobrą sztukę. Do Starego wtedy mialem za daleko - zazdroszczę obsady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi