pablo_duch Napisano 8 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2009 8000 zalogowanych skionlajnowców:D tzn zarozzzzzzzzzzzz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 8 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2009 8000 zalogowanych skionlajnowców:D zarejestrowanych, zarejestrowanych!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 8 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2009 zarejestrowanych, zarejestrowanych!! nie czepiaj sie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 8 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2009 Czuję się jak w latach 70-tych Polska 10 potęgą gospodarczą świata, ileś tam milionów w partii. U nas też, jeden licznik pokazuje 8000, a inny 1085. Proponuję iść na jakość, a nie na ilość Oglądalność i popularność strony cały czas rośnie i to jest optymistyczne Do Dyrekcji mam pytanie - po jaki czasie braku aktywności na forum spada się z listy użytkowników (tej z 1085 forumowiczami) na listę rezerwową ? pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 8 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2009 Czuję się jak w latach 70-tych Polska 10 potęgą gospodarczą świata, ileś tam milionów w partii. U nas też, jeden licznik pokazuje 8000, a inny 1085. Proponuję iść na jakość, a nie na ilość Oglądalność i popularność strony cały czas rośnie i to jest optymistyczne Do Dyrekcji mam pytanie - po jaki czasie braku aktywności na forum spada się z listy użytkowników (tej z 1085 forumowiczami) na listę rezerwową ? pzdr misal Jeśli mogę spytać,to gdzie jest ta druga lista?Jak ją mogę znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 8 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2009 Jeśli mogę spytać,to gdzie jest ta druga lista?Jak ją mogę znaleźć? Tego to nikt poza Dyrekcją nie wie :eek: Musi gdzieś być. Pod zakładką "Lista użytkowników" wyświetla się liczba 1085, a na pierwszej stronie jest już 8005. Stąd moje pytanie pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 8 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2009 Tego to nikt poza Dyrekcją nie wie :eek: Musi gdzieś być. Pod zakładką "Lista użytkowników" wyświetla się liczba 1085, a na pierwszej stronie jest już 8005. Stąd moje pytanie pzdr misal Dzięki! Znalazłem. Przypuszczam,że to lista tych,którzy puścili choć jednego posta ,no ale to pewnie tylko admin może wyjaśnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 8 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2009 (edytowane) Maćku, Nie masz racji. Na przykład: http://www.skionline.pl/forum/member.php?u=7608 A na liście użytkowników Leny1982 nie ma Jak znajdę chwilę, a Dyrekcja się nie wypowie do tego czasu, to sam podrążę temat. Może za 3 tygodnie pzdr misal _________________ Edytowane 8 Listopad 2009 przez misalatomic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 8 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2009 (edytowane) Maćku, Nie masz racji. Na przykład: http://www.skionline.pl/forum/member.php?u=7608 A na liście użytkowników Leny1982 nie ma pzdr misal Masz rację! Chyba tylko Prezes może nam wyjaśnić o co chodzi. Edytowane 8 Listopad 2009 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 8 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2009 Maciek, Biegusiem popraw pisownię słowa Prezes Jacek to nie przywiązuje do tego wagi, ale niektórzy forumowicze tak i mogą Tobie czerwońca wlepić pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 8 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2009 Maciek, Biegusiem popraw pisownię słowa Prezes Jacek to nie przywiązuje do tego wagi, ale niektórzy forumowicze tak i mogą Tobie czerwońca wlepić pzdr misal Już poprawiłem,dziękuję! Staram się,ale czasem się zdarzy... Kiedyś pewnie jakiś "czerwieniec" się trafi. :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 8 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2009 To teraz kasujemy ostatnie posty i zacieramy ślady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 8 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2009 Maćku, Nie masz racji. Na przykład: http://www.skionline.pl/forum/member.php?u=7608 A na liście użytkowników Leny1982 nie ma Jak znajdę chwilę, a Dyrekcja się nie wypowie do tego czasu, to sam podrążę temat. Może za 3 tygodnie pzdr misal _________________ Johnny byłeś bardzo blisko. To liczba userów, którzy zamieścili na forum minimum 5 postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 8 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2009 Forumowicz nr 8000 Forumowiczem nr 8000 jest marcin79. Ciekawe czy się ujawni? Jako ciekawostkę podam, że marcin79 zarejestrował się dzisiaj o 13.03, a faktyczny numer rejestracji to 8146. Różnica wynika z ilość usuniętych (z różnych powodów) z forum użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 8 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2009 (edytowane) Johnny byłeś bardzo blisko. To liczba userów, którzy zamieścili na forum minimum 5 postów. Dyrekcja jest bardzo miła Zaoszczędziła mi czynności śledczych A co z zegarem na forum http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?p=82028#post81898 pzdr misal _________________ Edytowane 8 Listopad 2009 przez misalatomic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stary bywalec Napisano 9 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2009 Szkoda że nie mogę zsumować wszystkich postów jakjie "wydaliłem" z siebie pod kilkoma nickami. Też byłoby ich sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 9 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2009 A co z zegarem na forum http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?p=82028#post81898 pzdr misal Pracujemy nad tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi