jeździec bez głowy Napisano 8 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2009 Poszukujemy jednej osoby na wyjazd do Livigno w terminie 5.12.2009-12.12.2009. Dojazd samochodem koszt paliwa w 2 strony/os. to 200 zł. Koszt zakwaterowania wraz z karnetem Livigno 750 zł. Jesteśmy 3 os grupą, 23 letnia studiująca dziewczyna oraz dwóch 25 letnich absolwentów architektury. Apartament znajduje się pomiędzy Seggiova Campo Scuola a Skilift Pian della volpe na skrzyzowaniu ulic San Antoni i Prestefan. Nazwa rezydencji to Casa Pedrana, niestety nie ma własnej stronki internetowej, ale jest możliwość odnalezienia jej na www.livigngo.it w zakładce apartamenty. Czekamy na zapalonego snowbordera lub narciarza, płeć, wiek, orientacja, wyznanie, kolor skóry, etc. nie grają roli, liczy się dobra zabawa. Wyjeżdżamy z Wrocławia, jedziemy A4 przez Zgorzelec, Dresden, Nurneberg, Monachium, GaPa, Landeck, Zernez. Kontakt : 793567373, krzysztof.stepien85@gmail.com, gg 3737416 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 8 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2009 Wygląda mi to na reklamę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 8 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2009 (edytowane) Wygląda mi to na reklamę Nie zgodzę się tu z Tobą. Ale tutaj to tak: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?p=81932#post81932 Edytowane 8 Listopad 2009 przez MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 8 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2009 Swoją drogą podziwiam odwagę Z szybkich rachunków wyszło mi, że za 300 zł. można zaryzykować wyjazd z nieznaną osobą. Może po prostu jestem za stary :eek: Jak miałem 25 lat wsiadłem w samolot w Moskwie i sam poleciałem na Kaukaz pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 9 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2009 Swoją drogą podziwiam odwagę Z szybkich rachunków wyszło mi, że za 300 zł. można zaryzykować wyjazd z nieznaną osobą. Może po prostu jestem za stary :eek: Jak miałem 25 lat wsiadłem w samolot w Moskwie i sam poleciałem na Kaukaz pzdr misal _________________ Czyli sprawdziło się powiedzenie :"młodości dodaj mi skrzydła". Były to skrzydła pewnie jakiegoś IŁ-a 18. Jak miałem 25 lat to też byłem za wschodnią granicą. Ale od tamtego czasu odwagi mi ubyło i tamten wyjazd na całe życie mam nadzieje musi mi wystarczyć. ------------tyle w OT Teraz w temacie- Młodzi ludzie dysponują często bardzo zawężonym budżetem. I dla niektórych te 300 zł to znacząca kwota. Ale te 300 to coś mało Ci wyszło. Piszą ,że 200 na osobę to transport i 750 nocleg ze skipasem. Czyli prawie 1000 jeśli jednej osoby do składu braknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 9 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2009 Młodzi ludzie dysponują często bardzo zawężonym budżetem. I dla niektórych te 300 zł to znacząca kwota. Ale te 300 to coś mało Ci wyszło. Piszą ,że 200 na osobę to transport i 750 nocleg ze skipasem. Czyli prawie 1000 jeśli jednej osoby do składu braknie. Dobrze, 300 dodatkowo na każdego, czyli 900 razem, czyli prawie 1000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 9 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2009 Dobrze, 300 dodatkowo na każdego, czyli 900 razem, czyli prawie 1000. A to tak. Zgadza się. Ale to nie zmienia faktu,że taki wyjazd tym młodym drożeje o 30%. Ja też bym się buntował gdyby mój wyjazd miał być droższy 30%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 9 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2009 Figo a jak tam nasz wyjazd, drożej czy jak:D? euro idzie do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 9 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2009 Figo a jak tam nasz wyjazd, drożej czy jak:D? euro idzie do góry Przecież napisałem,że będę się buntował. Nie pisałem ,że nie pojadę z tego powodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 9 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2009 ... Były to skrzydła pewnie jakiegoś IŁ-a 18. Jak miałem 25 lat to też byłem za wschodnią granicą. Ale od tamtego czasu odwagi mi ubyło i tamten wyjazd na całe życie mam nadzieje musi mi wystarczyć. ------------tyle w OT Teraz w temacie- Młodzi ludzie dysponują często bardzo zawężonym budżetem. I dla niektórych te 300 zł to znacząca kwota. Ale te 300 to coś mało Ci wyszło. Piszą ,że 200 na osobę to transport i 750 nocleg ze skipasem. Czyli prawie 1000 jeśli jednej osoby do składu braknie. ----------------------- 3 x 300 = 900 - niewielka rozbieżność w naszych rachunkach ----------------------- Nie Ił-18 a IŁ-86, pierwszy szerokokadłubowy samolot produkcji radzieckiej. Potężna maszyna, miałem przyjemność lecieć takim jeszcze do Taszkientu i z powrotem pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi