esi70 Napisano 8 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2009 Witam kolegów,czy ktoś może wie gdzie znajdują się dystrybutorzy Fischera w Polsce ?.Najlepiej jak najbliżej Śląska. Mogą byc też sklepy(chodzi mi o możliwośc przymierzenia butów serii RC4 ).Z góry wszystkim dziękuję za podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 8 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2009 Wczoraj w Intersporcie w BB widziałem RC4 Comperition, innych z linii RC4 raczej w naszych sklepach nie znajdziesz, no może gdzieś sporadycznie, ale jeśli chodzi Ci o ustalenie rozmiaru do zakupu butów przez internet nawet innego modelu z linii RC4 to możesz tak zrobić, bo kształt wkładki mają identyczny, różnice są głównie w twardości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 8 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2009 Proszę, tylko że to jest Warszawa:) http://narty-ski.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszek2323 Napisano 8 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2009 (edytowane) Najbliższy Przedstawiciel Firmy Fischer Na Polskę Znajduje Się W Dusznikach Zdroju Woj.dolnośląkie Edytowane 8 Listopad 2009 przez staszek2323 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 8 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2009 Oj, tych dystrybotorow to ze swieczka szukac..... Zobacz na stronie. Nie ulatwie Ci zadania, bo pracuje dla konkurencji, ale moze koledzy pomoga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajeran Napisano 8 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2009 Warszawa LUXTON BIS, to jest to co podał w linku szparaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmusial Napisano 8 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2009 Ten sklep z Warszawy ma małą ofertę w sklepie internetowym. Ja szukam normalnego sklepu w Zagłębiu lub na Śląsku gdzie mógłbym kupić Progressory 8 w długości 165 cm z ubiegłorocznej kolekcji, może ktoś widział takie narty w sklepie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 9 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2009 Witam kolegów,czy ktoś może wie gdzie znajdują się dystrybutorzy Fischera w Polsce ?.Najlepiej jak najbliżej Śląska. Mogą byc też sklepy(chodzi mi o możliwośc przymierzenia butów serii RC4 ).Z góry wszystkim dziękuję za podpowiedź. rybnik focus sa aż dwie pary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 9 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2009 rybnik focus sa aż dwie pary konkurencje mi reklamuje ;P Ale fakt tam mają różne strzępy starych kolekcji w nawet dobrych cenach ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi