Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Czas na forum o godzinę się spieszy - dla niezalogowanych

salwer

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

zauważyłem, że będąc niezalogowanym czas na forum przyspiesza o godzinę (jest wyświetlany dla strefy GMT+2) podczas gdy obowiązującą teraz w Polsce jest chyba GMT+1

W momencie zalogowania problem ustaje, bo w profilu mam ustawione GMT+1.

Pozdrawiam,

Marek

:D

Młodzież:rolleyes:

Problem był już poruszany:

http://www.skionline.pl/forum/showpost.php?p=53607&postcount=3

I można za to zebrać bencki :eek: - "Miałeś iść spać, a tu widzę, że po nocy na skionline się udzielałeś !"

BTW

Sławek,

Wyjechałeś do Kanady i wieczorem stamtąd posty piszesz :confused:

pzdr

misal

ramka0.bmpramka1.bmp

ramka2.bmpramka3.bmp

ramka4.bmpramka5.bmp

poruszany, ale czy rozwiązany ?

no tak, bo jak się nie zalogujesz to widzisz że posta napisałem o godzinie 00.30 a w rzeczywistości była 23.30 :D i jeszcze bana na internet dostanę :))

SB - gdzie w Kanadzie siedzisz? Pojechałeś sprawdzać przygotowania do Igrzysk ;) ?

Myślę, że to awaria systemu, czasy nie są "normalne " -4.40, 5.30 to nie może być prawda :) chyba, że na narty się szykujecie.

nie awaria systemu - zobacz w stopce strony. Jak jesteś niezalogowany to pokazuje GMT+2, jak się zalogujesz to pokazuje GMT+1 - czyli to co masz ustawione w profilu użytkownika.

Zapewne jakaś zmienna domyślna w konfiguracji jest źle ustawiona, ale gdzie i co poprawić to tylko pewnie Admin wie :)

SB - gdzie w Kanadzie siedzisz? Pojechałeś sprawdzać przygotowania do Igrzysk ;) ?

Żadna Kanada, to takie anormalne że człowiek wstaje jak się wyśpi?

Po prostu jak się obudzę i czuję się wyspany to wstaję, a nie obracam jak drzwi na zawiasach:).

Witamy w klubie :D :D :Dramka5.bmp

A ja byłem do tej pory przekonany(nie bezpodstawnie;)) że przed 11 w niedzielę to Warszawiaka ani trzęsienie ziemi nie jest w stanie z wozu(łóżka) zgonić:D

...no jak tak można:rolleyes:, przecież od 8:00 to na 3 SAT leci Alpenpanorama i wypada do niej zasiąść umytym, ogolonym i ubranym, no i z herbatką:)

Kiedyś Alpenapanorama zaczynała się o 7. Wtedy to ją oglądałem przy śniadanku. Mam nawet nagranie video, kiedy w 1997 roku w listopadzie o 8:40 stoją przed kamerką w Stubai'u i macham. W tamtych latach było to dla mnie jedyne źródło informacji o pogodzie i warunkach w Alpach. Teraz w dobie powszechnego internetu i dostępu do kamer online, nie mam już takiej motywacji do oglądania tego kultowego programu.

Budzę się o świcie - teraz to i przed, bo wtedy mam spokój, nikt nie dzwoni, nie zawraca głowy, mogę spokojnie popracować.

DO DZISIAJ :(

Sławek - piszesz o tej dzikiej porze, a ja nie mogę czytać Twoich postów bezmyślnie :D

Poproszę admina u mnie w firmie, aby dał mi bana na skionline przed 7 rano :)

pzdr

misal

mam jeszcze kartę sim w laptopie :cool:

ramka0.bmpramka1.bmp

ramka2.bmpramka3.bmp

ramka4.bmpramka5.bmp

Edytowane przez misalatomic
zawraca zawraca

Kiedyś Alpenapanorama zaczynała się o 7

Teraz w dobie powszechnego internetu i dostępu do kamer online, nie mam już takiej motywacji do oglądania tego kultowego programu.ramka5.bmp

W tygodniu zaczyna się o 7:30

Z kamerek to profanacja;)

Jak to oglądać w takim malutkim okienku, no i ta muzyka - całościowo biorąc są to doznania bezcenne:)

Witamy w klubie :D :D :D

pzdr

misal

No proszę... myślałem,że tylko ja tak mam... :D:D:D

Jakoś tak to jest,że nikt mnie zrozumieć nie może,kiedy wstaję o 5.00 albo 3.00 rano,żeby pośmigać na nartach,czy,jak teraz,pojechać na rybki,a ja nie mogę zrozumieć ludzi,którzy przemieszczają się od hipermarketu do hipermarketu cały dzień,przebijając się przez korki i walcząc o to jedyne wspaniałe miejsce parkingowe,przeciskając się przez tłumy i tym podobne atrakcję... :eek::P

W tygodniu zaczyna się o 7:30

Z kamerek to profanacja;)

Jak to oglądać w takim malutkim okienku, no i ta muzyka - całościowo biorąc są to doznania bezcenne:)

Zagadza się, doznania bezcenne!:) Specjalnie dwa lata temu TV sat zamontowałem w swoim pokoju żeby alpenpanorame oglądać:) I czasami mimo że pracuje na 14:45 to nastawiam budzik na rano żeby poogladać te wspaniałe widoczki:)

Panowie,

powinniście dostać jakieś odznaczenie za "speców od Offtopic'ów". Ja tu o czasie forumowym chciałem porozmawiać a nie o zegarze biologicznym forumowiczów :)

Niektórzy mają godziny funkcjowania od 12 do 3 w nocy - po 23 też się cisza robi ;)

Edytowane przez salwer
literówki

Panowie,

powinniście dostać jakieś odznaczenie za "speców od Offtopic'ów". Ja tu o czasie forumowym chciałem porozmawiać a nie o zegarze biologicznym forumowiczów :)

Babcia to mnie nauczyła, że jak starsi rozmawiają to siedzieć cicho i odzywać się jak zapytają :eek::rolleyes::D

pzdr

misal

ramka0.bmpramka1.bmp

ramka2.bmpramka3.bmp

ramka4.bmpramka5.bmp

Panowie,

Babcia to mnie nauczyła, że jak starsi rozmawiają to siedzieć cicho i odzywać się jak zapytają :eek::rolleyes::D

…Jędruś Waksmundzki z Ostrowska Załozył ón śkołe, piersóm śkołe na świecie cyli na Podholu. Skoła powstała na Wyźnim Zorębku, między Łopusną a Turbaczem. He, bracie! Ale dostać sie do tyj skoły nie było łatwo. A wytrzimać, jesce trudniej! Pirsy rok obowiązywało: słuchanie i góralski tóniec….Tak ze w tyj skole na Zorębku uceń mioł prawo sie spytać dopiero po roku nauki. Jak sie dobrze spytoł, to go zostawiali, a jak źle, to seł w pierony.

A nase forum to właśnie tako śkoła, hej:rolleyes::)

Sławek,

Proponuję na początek opracować spis lektur. Dałem już Młodemu "Historię filozofii .....". W lutym w czasie ferii będzie egzamin :)

Nie wiem tylko czy się trochę nie zbuntuje. Forum przegląda i czyta od lutego 2009. Ma już więc jeden semestr w śkole :D

pzdr

misal

ramka0.bmpramka1.bmp

ramka2.bmpramka3.bmp

ramka4.bmpramka5.bmp

A pytanie bardziej doświadczonych życiowo to już za duża samowolka :cool: ?

I tak, jak Janko Muzykant (skoro już o lekturach gadamy :) ) mam we własnej, wyimaginowanej rzeczywistości istnieć :D ?

Jak szkoła chce być nowoczesna, to powinna uczyć zdobywania informacji ! :D :D

A jak tradycyjna to na całej linii - sprzęt narciarski też z poprzedniej epoki powinien być w użyciu :) Przynajmniej o Jajo Wielkanocne będzie można powalczyć :D

Edytowane przez salwer
literówki, przecinki

mija kolejny dzień a problem wciąż nie rozwiązany :)

http://www.skionline.pl/forum/showpost.php?p=82041&postcount=15

...Jak szkoła chce być nowoczesna, to powinna uczyć zdobywania informacji ! :D ....

I uczy.

Ile informacji zostało w tym wątku przekazanych ;)

1. Alpenpanorama jest na 3 Sat w tygodniu od 7:30, w niedziele od 8:00;

2. Ma wielu stałych fanów;

3. Starzy narciarze wstają o świcie, a nie wylegują się na wozie do "pos.....nej godziny" (cytat za seniorem Figo);

4. Cytaty z ks. Józefa mamy wykute na pamięć;

5. Niektórzy to w wojsku byli - wiedzą co to wóz :P

Dzisiejsza młodzież to tylko konkret i żadnego romantyzmu, żadnego poszerzenia horyzontów :(

Powinna docenić, że tutaj przekazujemy sobie głębsze wartości, a nie tylko z d.... maryną nam się wszystko kojarzy :D

pzdr

misal

ramka0.bmp

ramka2.bmp

ramka4.bmp

mija kolejny dzień a problem wciąż nie rozwiązany :)

I na razie nie będzie, bo to nie moja wina, nie serwera, tylko skryptu forum. Nie tylko zresztą tego :)

Jednak myślę, że dla zalogowanego użytkownika to chyba nie problem?

Na "siłę" zmieniłem czas, ale nie wiem co będzie się działa na wiosnę. :confused:

Edytowane przez JC