salwer Napisano 7 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2009 Hej, zauważyłem, że będąc niezalogowanym czas na forum przyspiesza o godzinę (jest wyświetlany dla strefy GMT+2) podczas gdy obowiązującą teraz w Polsce jest chyba GMT+1 W momencie zalogowania problem ustaje, bo w profilu mam ustawione GMT+1. Pozdrawiam, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 8 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2009 Hej, zauważyłem, że będąc niezalogowanym czas na forum przyspiesza o godzinę (jest wyświetlany dla strefy GMT+2) podczas gdy obowiązującą teraz w Polsce jest chyba GMT+1 W momencie zalogowania problem ustaje, bo w profilu mam ustawione GMT+1. Pozdrawiam, Marek Młodzież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 8 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2009 Problem był już poruszany: http://www.skionline.pl/forum/showpost.php?p=53607&postcount=3 I można za to zebrać bencki :eek: - "Miałeś iść spać, a tu widzę, że po nocy na skionline się udzielałeś !" BTW Sławek, Wyjechałeś do Kanady i wieczorem stamtąd posty piszesz pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 8 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2009 (edytowane) Myślę, że to awaria systemu, czasy nie są "normalne " -4.40, 5.30 to nie może być prawda chyba, że na narty się szykujecie. Edytowane 8 Listopad 2009 przez Bończa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 8 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2009 Sławek, Wyjechałeś do Kanady i wieczorem stamtąd posty piszesz Nie, po prostu wstałem bo się już wyspałem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 8 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2009 Problem był już poruszany: http://www.skionline.pl/forum/showpost.php?p=53607&postcount=3 poruszany, ale czy rozwiązany ? no tak, bo jak się nie zalogujesz to widzisz że posta napisałem o godzinie 00.30 a w rzeczywistości była 23.30 i jeszcze bana na internet dostanę ) SB - gdzie w Kanadzie siedzisz? Pojechałeś sprawdzać przygotowania do Igrzysk ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 8 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2009 Myślę, że to awaria systemu, czasy nie są "normalne " -4.40, 5.30 to nie może być prawda chyba, że na narty się szykujecie. nie awaria systemu - zobacz w stopce strony. Jak jesteś niezalogowany to pokazuje GMT+2, jak się zalogujesz to pokazuje GMT+1 - czyli to co masz ustawione w profilu użytkownika. Zapewne jakaś zmienna domyślna w konfiguracji jest źle ustawiona, ale gdzie i co poprawić to tylko pewnie Admin wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 8 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2009 Zapewne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 8 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2009 SB - gdzie w Kanadzie siedzisz? Pojechałeś sprawdzać przygotowania do Igrzysk ? Żadna Kanada, to takie anormalne że człowiek wstaje jak się wyśpi? Po prostu jak się obudzę i czuję się wyspany to wstaję, a nie obracam jak drzwi na zawiasach:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 8 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2009 Żadna Kanada, to takie anormalne że człowiek wstaje jak się wyśpi? Po prostu jak się obudzę (o 4:40 w niedzielę (dopisek misal) ) i czuję się wyspany to wstaję, a nie obracam jak drzwi na zawiasach:). Witamy w klubie :D pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 8 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2009 Witamy w klubie :D A ja byłem do tej pory przekonany(nie bezpodstawnie;)) że przed 11 w niedzielę to Warszawiaka ani trzęsienie ziemi nie jest w stanie z wozu(łóżka) zgonić ...no jak tak można:rolleyes:, przecież od 8:00 to na 3 SAT leci Alpenpanorama i wypada do niej zasiąść umytym, ogolonym i ubranym, no i z herbatką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 8 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2009 (edytowane) Kiedyś Alpenapanorama zaczynała się o 7. Wtedy to ją oglądałem przy śniadanku. Mam nawet nagranie video, kiedy w 1997 roku w listopadzie o 8:40 stoją przed kamerką w Stubai'u i macham. W tamtych latach było to dla mnie jedyne źródło informacji o pogodzie i warunkach w Alpach. Teraz w dobie powszechnego internetu i dostępu do kamer online, nie mam już takiej motywacji do oglądania tego kultowego programu. Budzę się o świcie - teraz to i przed, bo wtedy mam spokój, nikt nie dzwoni, nie zawraca głowy, mogę spokojnie popracować. DO DZISIAJ Sławek - piszesz o tej dzikiej porze, a ja nie mogę czytać Twoich postów bezmyślnie Poproszę admina u mnie w firmie, aby dał mi bana na skionline przed 7 rano pzdr misal mam jeszcze kartę sim w laptopie _________________ Edytowane 8 Listopad 2009 przez misalatomic zawraca zawraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 8 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2009 Kiedyś Alpenapanorama zaczynała się o 7 Teraz w dobie powszechnego internetu i dostępu do kamer online, nie mam już takiej motywacji do oglądania tego kultowego programu. W tygodniu zaczyna się o 7:30 Z kamerek to profanacja;) Jak to oglądać w takim malutkim okienku, no i ta muzyka - całościowo biorąc są to doznania bezcenne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 8 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2009 Witamy w klubie :D pzdr misal No proszę... myślałem,że tylko ja tak mam... :D:D Jakoś tak to jest,że nikt mnie zrozumieć nie może,kiedy wstaję o 5.00 albo 3.00 rano,żeby pośmigać na nartach,czy,jak teraz,pojechać na rybki,a ja nie mogę zrozumieć ludzi,którzy przemieszczają się od hipermarketu do hipermarketu cały dzień,przebijając się przez korki i walcząc o to jedyne wspaniałe miejsce parkingowe,przeciskając się przez tłumy i tym podobne atrakcję... :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 8 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2009 W tygodniu zaczyna się o 7:30 Z kamerek to profanacja;) Jak to oglądać w takim malutkim okienku, no i ta muzyka - całościowo biorąc są to doznania bezcenne:) Zagadza się, doznania bezcenne! Specjalnie dwa lata temu TV sat zamontowałem w swoim pokoju żeby alpenpanorame oglądać I czasami mimo że pracuje na 14:45 to nastawiam budzik na rano żeby poogladać te wspaniałe widoczki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 8 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2009 (edytowane) Panowie, powinniście dostać jakieś odznaczenie za "speców od Offtopic'ów". Ja tu o czasie forumowym chciałem porozmawiać a nie o zegarze biologicznym forumowiczów Niektórzy mają godziny funkcjowania od 12 do 3 w nocy - po 23 też się cisza robi Edytowane 8 Listopad 2009 przez salwer literówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 9 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2009 Panowie, powinniście dostać jakieś odznaczenie za "speców od Offtopic'ów". Ja tu o czasie forumowym chciałem porozmawiać a nie o zegarze biologicznym forumowiczów Babcia to mnie nauczyła, że jak starsi rozmawiają to siedzieć cicho i odzywać się jak zapytają :eek: pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 9 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2009 Panowie, powinniście dostać jakieś odznaczenie za "speców od Offtopic'ów". Ja tu o czasie forumowym chciałem porozmawiać a nie o zegarze biologicznym forumowiczów Babcia to mnie nauczyła, że jak starsi rozmawiają to siedzieć cicho i odzywać się jak zapytają :eek: …Jędruś Waksmundzki z Ostrowska Załozył ón śkołe, piersóm śkołe na świecie cyli na Podholu. Skoła powstała na Wyźnim Zorębku, między Łopusną a Turbaczem. He, bracie! Ale dostać sie do tyj skoły nie było łatwo. A wytrzimać, jesce trudniej! Pirsy rok obowiązywało: słuchanie i góralski tóniec….Tak ze w tyj skole na Zorębku uceń mioł prawo sie spytać dopiero po roku nauki. Jak sie dobrze spytoł, to go zostawiali, a jak źle, to seł w pierony. A nase forum to właśnie tako śkoła, hej:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 9 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2009 (edytowane) Sławek, Proponuję na początek opracować spis lektur. Dałem już Młodemu "Historię filozofii .....". W lutym w czasie ferii będzie egzamin Nie wiem tylko czy się trochę nie zbuntuje. Forum przegląda i czyta od lutego 2009. Ma już więc jeden semestr w śkole pzdr misal _________________ Edytowane 9 Listopad 2009 przez misalatomic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 9 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2009 mija kolejny dzień a problem wciąż nie rozwiązany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 9 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2009 (edytowane) Babcia to mnie nauczyła, że jak starsi rozmawiają to siedzieć cicho i odzywać się jak zapytają :eek: A pytanie bardziej doświadczonych życiowo to już za duża samowolka ? I tak, jak Janko Muzykant (skoro już o lekturach gadamy ) mam we własnej, wyimaginowanej rzeczywistości istnieć ? Jak szkoła chce być nowoczesna, to powinna uczyć zdobywania informacji ! :D A jak tradycyjna to na całej linii - sprzęt narciarski też z poprzedniej epoki powinien być w użyciu Przynajmniej o Jajo Wielkanocne będzie można powalczyć Edytowane 9 Listopad 2009 przez salwer literówki, przecinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 10 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2009 (edytowane) mija kolejny dzień a problem wciąż nie rozwiązany http://www.skionline.pl/forum/showpost.php?p=82041&postcount=15 ...Jak szkoła chce być nowoczesna, to powinna uczyć zdobywania informacji ! .... I uczy. Ile informacji zostało w tym wątku przekazanych 1. Alpenpanorama jest na 3 Sat w tygodniu od 7:30, w niedziele od 8:00; 2. Ma wielu stałych fanów; 3. Starzy narciarze wstają o świcie, a nie wylegują się na wozie do "pos.....nej godziny" (cytat za seniorem Figo); 4. Cytaty z ks. Józefa mamy wykute na pamięć; 5. Niektórzy to w wojsku byli - wiedzą co to wóz Dzisiejsza młodzież to tylko konkret i żadnego romantyzmu, żadnego poszerzenia horyzontów Powinna docenić, że tutaj przekazujemy sobie głębsze wartości, a nie tylko z d.... maryną nam się wszystko kojarzy pzdr misal _________________ Edytowane 10 Listopad 2009 przez misalatomic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 10 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2009 Widzę ,.......szkolenia dzień drugi.:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 10 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2009 (edytowane) mija kolejny dzień a problem wciąż nie rozwiązany I na razie nie będzie, bo to nie moja wina, nie serwera, tylko skryptu forum. Nie tylko zresztą tego Jednak myślę, że dla zalogowanego użytkownika to chyba nie problem? Na "siłę" zmieniłem czas, ale nie wiem co będzie się działa na wiosnę. Edytowane 10 Listopad 2009 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 10 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2009 Mnie ten czas w absolutnie nie przeszkadza. Nie zwracam na niego uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi