jarek Napisano 5 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2009 Mam do sprzedania nowe rekawice LEVEL Race rozmiar 8,5 link do aukcji: Allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 29 Wrzesień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2010 Rekawice w dalszym ciagu do sprzedania, cena sklepowa 425zl, moja cena do uzgodnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2010 Dodam od siebie jedno słowo - polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajeran Napisano 29 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2010 Ja również polecam!!! Przymierzałem i są naprawdę rewelacyjne, z tym ze na mnie okazały się za duże i moge tylko żałować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 30 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2010 hm hm rozmiar 8,5.. to jak to mierzyć długość? palca czy ręki? byłbym zainteresowany jeśli by tylko rozmiar odpowiadał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajeran Napisano 30 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2010 Chyba dlugość palca, ale najlepiej jest przymierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 30 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2010 Wystarczy długość palca serdecznego plus obwód dłoni bez kciuka. Ostatnio tak nabyłem rękawice i wszystko OK. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 30 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2010 środkowy ma 8,5cm a serdeczny 8cm hehe:D jarek jak bedzie to by napisal a ja poszukam gdzies rozmiarówki levela jak oni to licza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 30 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2010 W innym wątku dałem coś takiego: http://www.skionline.pl/forum/showpost.php?p=106383&postcount=44 To dla rękawic roboczych, ale może pomoże:D:D:D:D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi