lski@interia.pl Napisano 2 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2009 Szukam kilku osób na 3-4 dniowy wyjazd w okolice St.Anton, w dniach 26-29.11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 22 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2009 Re ... a poniewaz z powodu braku śniegu XXL gigant 3,2 km na otwarcie sezonu w St.Anton przeniesiono na 12.12 zas zapisy przedłużono do 10 grudnia, może tym razem ktos chetny na dołączenie sie??? A wydawało się,że duch sportu na forum od czasu do czasu się przewija w bieli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 22 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2009 ... a poniewaz z powodu braku śniegu XXL gigant 3,2 km na otwarcie sezonu w St.Anton przeniesiono na 12.12 zas zapisy przedłużono do 10 grudnia, może tym razem ktos chetny na dołączenie sie??? A wydawało się,że duch sportu na forum od czasu do czasu się przewija w bieli... Ja chętnie ale portfel nie puszcza i nie jestem pełnoletni Ski 4 life Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mingozi Napisano 8 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2009 Macie jakieś info odnośnie tańszych noclegów w pobliżu St Anton. Może być nawet schronisko młodzieżowe. Mam cichą opcję na drugą połowę styczenia. Jeśli koledzy dadzą krótką charakterystykę. Ciężko cokolwiek znaleźć pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kinsky Napisano 8 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2009 Hej, 120E/os/tydz w apt. 4 osobowym to drogo czy niedrogo wg Ciebie? Mówię o grudniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mingozi Napisano 9 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2009 Trzeba dodać koszt wypełnienia pokoju, gdy z jest 4-osobowy. A jakie ceny są w styczniu po 16 i 23. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kinsky Napisano 9 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2009 2 os w styczniu namierzyłem za ok 400 e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi