jarek Napisano 2 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2009 (edytowane) Wpisujcie Ja bede w Kaprun - poznacie mnie po tym ze zawsze w polowie dnia pije kawe przy barze w Alpincentrum Edytowane 2 Listopad 2009 przez jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 2 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2009 7-11.11 Dachstein i Kaprun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 2 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2009 (edytowane) Soczek i ja 06-10 Pitztal. Po czym mnie poznać. Czort wie. Na kasku naklejka i na rękawie naszywka oczywiście jedyna słuszna:D. Kurtka żarówiasto-niebieska. Berry tez ma tam być. Pozdrawiam. Edytowane 2 Listopad 2009 przez lokiec3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca72 Napisano 2 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2009 (edytowane) 7-11 STUBAI i na powrocie TUX Mam kilka osób bez rezerwacji czy moga miec problemy ze znalezieniem kwater ??? Osobiscie kilka razy byłem w Kaprun bez rezerwacji i nie bylo problemu ale STUBAI to moj dziewiczy rejs. Jak nas poznacie ???? Grupa doroslych facetów cieszacych sie jazda na nartach i sniegiem jak małe dzieci to MY........i zawsze po nartowaniu sznaps i browarek na zakwasy....!!!! Edytowane 2 Listopad 2009 przez jaca72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 2 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2009 Mam kilka osób bez rezerwacji czy moga miec problemy ze znalezieniem kwater ??? Osobiscie kilka razy byłem w Kaprun bez rezerwacji i nie bylo problemu ale STUBAI to moj dziewiczy rejs. !!!! Nie powinno być problemu:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 2 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2009 Te, co jadą do Schladming, to jeszcze Puchar Europy w SuperG M mogą pooglądać 9,10.11.2009. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fikol Napisano 2 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2009 11-14 Pitztal/Kaunertal 15 Stubai Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 2 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2009 ja 11 będe w... Polsce ale po 4 dniach nartowania na Tuxie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jozpa Napisano 2 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2009 qu...ka ale czad a ja bede gołąbki u tesciowej zapylał!:eek::eek::eek: aco dajmy nato bedziecie robić 14.06.2010? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 2 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2009 Jezioro Żywieckie... na rybkach... :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 2 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2009 qu...ka ale czad a ja bede gołąbki u tesciowej zapylał!:eek::eek::eek: aco dajmy nato bedziecie robić 14.06.2010? Co to se som te gołąbki u teściowej,no bo se nie rozumuje A,... a,... a... jozpa co se to bedzie tego, no tego 14.06.2010 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 2 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2009 (edytowane) Te, co jadą do Schladming, to jeszcze Puchar Europy w SuperG M mogą pooglądać 9,10.11.2009. Mogą,mogą-tylko nie w Schladming a na Reiteralm-ale w sumie to niedaleko:) Edytowane 3 Listopad 2009 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkempes Napisano 3 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2009 (edytowane) 11-15 listopoda - Pitztal Edytowane 3 Listopad 2009 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 3 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2009 11-15 listopoda - Pitztal To się rozminiemy. Bo ja 11 to planuję rodzinkę przywitać w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 3 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2009 My będziemy, jak już łokieć wspomniał, w terminie 7 - 14 listopada na Pitztal... I będzie nas trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 3 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2009 My będziemy, jak już łokieć wspomniał, w terminie 7 - 14 listopada na Pitztal... I będzie nas trochę Twoich trochę i moich trochę, żeby tylko ta górka się za mała nie zrobiła:D. Ale jak pamiętam zeszły rok na święta listopadowe to na parkingu jednego dnia na 10 samochodów 9 było z Polski. Pozdrawiam i do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 3 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2009 ... temperatury zapowiadaja sie raczej niskie http://www.wetter.at/wetter/sport-freizeit/ski-wetter/oesterreich/salzburg/kitzsteinhorn-kaprun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 3 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2009 Ale jak pamiętam zeszły rok na święta listopadowe to na parkingu jednego dnia na 10 samochodów 9 było z Polski. . Pewnie jeden był mój;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jozpa Napisano 3 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2009 Co to se som te gołąbki u teściowej,no bo se nie rozumuje A,... a,... a... jozpa co se to bedzie tego, no tego 14.06.2010 ??? Kol. Figo zapytał więc spiesze z odpowiedzią gołąbki: kapusta, mięso mielone, ryż itd. pieprz, sól itd. całość do gara itd. chyba wiemy co dalej, ale nie żebym robił tylko opylał te, roboty teściowej cymes! a co do tej daty, pewnie będę miał urlop, ale nie o to chodzi, bo cały ten wątek przypomina przechwałki przedszkolaków w piaskownicy, ale to pewno moje odczucie bo gdzie tam gołąbki teściowej porównać do zabawy na śniegu (wyjazd kroi się dopiero na marzec, narazie czekam na braci Czechów). dlatego ten mój sarkazm, ale cóż życzę wszystkim wspaniałej zabawy! jednym słowem rozbujaliście mi grzdyla:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 3 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2009 ale nie o to chodzi, bo cały ten wątek przypomina przechwałki przedszkolaków w piaskownicy, ale to pewno moje odczucie (...) dlatego ten mój sarkazm, ale cóż życzę wszystkim wspaniałej zabawy! jednym słowem rozbujaliście mi grzdyla:D A wiesz do czego służy forum ? Zazdrość i zawiść to okropna cecha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jozpa Napisano 3 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2009 Kol. Homar nie bierz tego tak na poważnie, a forum służy min. do rozmowy, więc rozmawiamy ot tak poprostu. ps sam przyznałem się do odrobiny sarkazmu (który dotyczył nie faktu czyjegoś wyjazdu ale trąbienia o nim) i prosze nie przypisuj mi zawisci i zazdrości to chyba zbyt duży kaliber. ciesze się, że kolezanki i koledzy mogą posmigać tego dnia na deskach ja jak napisałem nie mogę i tyle uważam w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 4 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2009 Kol. Figo zapytał więc spiesze z odpowiedzią gołąbki: kapusta, mięso mielone, ryż itd. pieprz, sól itd. całość do gara itd. chyba wiemy co dalej, ale nie żebym robił tylko opylał te, roboty teściowej cymes! a co do tej daty, pewnie będę miał urlop, ale nie o to chodzi, bo cały ten wątek przypomina przechwałki przedszkolaków w piaskownicy, ale to pewno moje odczucie bo gdzie tam gołąbki teściowej porównać do zabawy na śniegu (wyjazd kroi się dopiero na marzec, narazie czekam na braci Czechów). dlatego ten mój sarkazm, ale cóż życzę wszystkim wspaniałej zabawy! jednym słowem rozbujaliście mi grzdyla:D Takie gołąbki to OK. Ale napisałeś " zapylał "........:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 4 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2009 Kol. Homar nie bierz tego tak na poważnie, a forum służy min. do rozmowy, więc rozmawiamy ot tak poprostu. ps sam przyznałem się do odrobiny sarkazmu (który dotyczył nie faktu czyjegoś wyjazdu ale trąbienia o nim) i prosze nie przypisuj mi zawisci i zazdrości to chyba zbyt duży kaliber. ciesze się, że kolezanki i koledzy mogą posmigać tego dnia na deskach ja jak napisałem nie mogę i tyle uważam w tym temacie. A nie pomyślałeś, że to trąbienie o wyjazdach ma również taki cel, że jak dwóch forumowiczów będzie w tym samym czasie i miejscu na nartach to dzięki temu, że posiadają takowe informacje o terminie i miejscu przebywania innych mogą się razem na nartach spotkać. Powymieniać poglądy, pojeździć, zweryfikować swoją jazdę, na koniec dnia kufle skrzyżować.... Ja przynajmniej w takim celu piszę, że będę tu i tu wtedy to a wtedy i każdy kto będzie w tym samym miejscu i czasie i będzie miał ochotę ze mną pośmigać i udzielić kilka uwag nt mojej jazdy (najlepiej krytycznych) jest mile widziany. No niektórzy to wolą pisać, że byłem tu i tu - tylko po co komu taka informacja - to tak jak musztarda po obiedzie. Chyba, że przy tym ktoś zamieści porządną relację z wyjazdu dot. warunków, ośrodka, mieszkania itp. Jest to bardzo przydatne. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 4 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2009 A nie pomyślałeś, że to trąbienie o wyjazdach ma również taki cel, że jak dwóch forumowiczów będzie w tym samym czasie i miejscu na nartach to dzięki temu, że posiadają takowe informacje o terminie i miejscu przebywania innych mogą się razem na nartach spotkać. Powymieniać poglądy, pojeździć, zweryfikować swoją jazdę, na koniec dnia kufle skrzyżować.... Ja przynajmniej w takim celu piszę, że będę tu i tu wtedy to a wtedy i każdy kto będzie w tym samym miejscu i czasie i będzie miał ochotę ze mną pośmigać i udzielić kilka uwag nt mojej jazdy (najlepiej krytycznych) jest mile widziany. No niektórzy to wolą pisać, że byłem tu i tu - tylko po co komu taka informacja - to tak jak musztarda po obiedzie. Chyba, że przy tym ktoś zamieści porządną relację z wyjazdu dot. warunków, ośrodka, mieszkania itp. Jest to bardzo przydatne. Pozdrawiam. ... no wlasnie np. z Łokciem mamy umowione spotkanie w Livigno w lutym w celu przedyskutowania mechaniczno-fizycznych własciwosci narty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 4 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2009 ... no wlasnie np. z Łokciem mamy umowione spotkanie w Livigno w lutym w celu przedyskutowania mechaniczno-fizycznych własciwosci narty Mój terminarz jest trochę inny bo będę tam w Grudniu. Niemniej jednak jak będzie dane nam się spotkać na pewno wykopię podręczniki z mechaniki i wezmę ze sobą Do tego oczywiście troszku rudej dla rozjaśnienia umysłu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi