salwer Napisano 31 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2009 szkoda, że JC zmienił zasady w trakcie gry bo właśnie chciałem wziąć udział w konkursie (wiedząc od kilku dni że do dzisiaj do 13.59 można głosować) poza konkursem moja trójka: 1. Button 2. Hamilton 3. Vettel KUB nie dojedzie do mety moim zdaniem... miłego oglądania ostatniego GP w tym roku. a tak OT - dzisiaj ok 23 na Eurosporcie jest relacja z pierwszych zawodów PŚ w snowboardzie - konkurs Big Air w (!) Londynie, ciekawe jak to wygląda, bo zawody TTR na Bergisel w innsbrucku są niesamowite zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 31 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2009 Ja też się spóźniłem ale cóż......... powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 31 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2009 Ja też się spóźniłem ale cóż......... powodzenia uzupełniamy się wojtuś w poprzednim ja za długo zwlekałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi