johnny_narciarz Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 Serdecznie wszystkim dziękuję!!! Jest mi bardzo miło,nie ma jak to w rodzinie narciarskiej!!! Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 31 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2009 Co prawda jeden dzień spóźnione, ale równie serdeczne życzenia ode mnie ! przepraszam za opóźnienie ale ciężko wyrwać chwilę żeby na forum zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 1 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2009 Co prawda jeden dzień spóźnione, ale równie serdeczne życzenia ode mnie ! przepraszam za opóźnienie ale ciężko wyrwać chwilę żeby na forum zajrzeć Również dla Ciebie wielkie dzięki! Nie przejmuj się,takie życie... też czasami przez kilka dni nie mam czasu tu zaglądnąć i pewnie nie jedne urodziny przegapiłem... :eek: Liczą się intencje - to jest najważniejsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi