Misal Napisano 29 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 (edytowane) Zgodnie z zaleceniami najwyższych autorytetów forumowych, wątek zaczyna się na literę L Drogi Macieju Też ładna cyfra wali Tobie z kalendarza Zdrowia, Zdrowia, Zdrowia i Wszelkiej Pomyślności, stu śnieżnych sezonów, wiecznej pogody ducha i wymarzonych zabawek Toast wznoszę tym co w innym wątku przyniosłem z piwniczki Jeszcze raz najlepszego misal Edytowane 30 Październik 2009 przez misalatomic zmiana tytuły wątku - pomysł FIGO :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 29 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 sto lat sto lat niech zyje zyje nam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 Wszystkirgo nalepszego dużo zdrowia i dużo nartowania:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 (edytowane) Zgodnie z zaleceniami najwyższych autorytetów forumowych, wątek zaczyna się na literę L Drogi Macieju Też ładna cyfra wali Tobie z kalendarza Zdrowia, Zdrowia, Zdrowia i Wszelkiej Pomyślności, stu śnieżnych sezonów, wiecznej pogody ducha i wymarzonych zabawek Toast wznoszę tym co w innym wątku przyniosłem z piwniczki Jeszcze raz najlepszego misal Cóż za konsekwencja. Teraz do rzeczy;Jony wszelkiej pomyślności i dużo dobrego zdrówka. PS Wiele razy przywoziłem zapasy węgrzyna ale nigdy tak długo toastów nie udawało się mi nim wznosić.:D:D L -można jeszcze było zacząć lata chrystusowe Edytowane 30 Październik 2009 przez MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 Wszystkiego najlepszego:) Zgodnie z zaleceniami najwyższych autorytetów forumowych, wątek zaczyna się na literę L Może też być na S jak Ski oczywiście:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 Wszystkiego Dobrego Johnny : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 Najlepszego Johnny i uważaj dzisiaj na tego drugiego johnniego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 dużo zdrówka i spełnienia marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 Śniegu po kolana!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 Najlepszego. Ale obwity w urodziny ten koniec października, jubel po jublu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 30 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 Wiele razy przywoziłem zapasy węgrzyna ale nigdy tak długo toastów nie udawało się mi nim wznosić.:D:D Figo - ja po prostu mam dalej do Magyar-ów i przywożę TIRA L -można jeszcze było zacząć lata chrystusowe To jest GENIALNE, tylko jak mogę zmienić tytuł wątku Sławkowi się to nie tak dawno temu udało pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 To jest GENIALNE, tylko jak mogę zmienić tytuł wątku Sławkowi się to nie tak dawno temu udało To nie ja, to niewidzialna łapka, i w sumie zapomniałem w rogatej dać po tej łapce Ale to jest proste: Edytuj pierwszego posta w tym temacie i u góry masz okienko tytuł, no i wprowadź tam zmiany:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 30 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 Sławek, znaczy się na forum są równi i równiejsi (nie mówię o moderatorach i adminach) Wchodzę w edycję i d....... blada. Tytułu wątku nie mogę zedytować. Tak samo jak nie mogę wstawiać obrazków do podpisów Następnym razem, jak będę dawał tytuł wątku to pomyślę mocniej i nie będę zaczynał tuż po północy pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 Wchodzę w edycję i d....... blada. Tytułu wątku nie mogę zedytować. Da się:eek: i każdy może:rolleyes: Edytuj i idź do zaawansowanych - dopiero tam edytuje się tytuł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 Johny Wszystkiego Najlepszego w życiu osobistym,zawodowym i oczywiście narciarskim:) Pozdr.Lewy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 30 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 (edytowane) Da się:eek: i każdy może:rolleyes: Edytuj i idź do zaawansowanych - dopiero tam edytuje się tytuł Się udało (Ale chyba nie do końca, zmieniłem tytuł I postu, a tytuł wątku został ) pzdr misal Edytowane 30 Październik 2009 przez misalatomic jak w treści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 Johnny, wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 Przeciez Warszawioki nie obchodza urodzin ?? Wiec skad pamietaja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 30 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 Przeciez Warszawioki nie obchodza urodzin ?? Wiec skad pamietaja ? Robert, ale zrobili Tobie pranie mózgu w Rogatej pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 Hehe dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 Johnny dużo śniegu , dużo zdrowia i dużo pieniędzy amen:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy użytkownik Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 Wszystkiego najlepszego i ...najzdrowszego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonidius Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 Sto lat, wszystkiego narciarskiego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 sprawdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi