johnny_narciarz Napisano 29 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 (edytowane) Dziś urodziny Mitka! Wszystkiego najlepszego!!!Śniegu,śniegu i jeszcze raz śniegu!!!A tak poza tym zdrówka i realizacji życiowych planów!!! Edytowane 29 Październik 2009 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 29 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 Dziś urodziny Mitka! Wszystkiego najlepszego!!!Śniegu,śniegu i jeszcze raz śniegu!!!A tak poza tym zdrówka i realizacji życiowych planów!!! Johnny:D:D:D:D zobacz: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=9402&highlight=mickiewicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 29 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 Johnny:D:D:D:D zobacz: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=9402&highlight=mickiewicz :D:D:D Szukałem takiego wątku,ale nie mogłem znaleźć... Wobec tego proszę któregoś z moderatorów o przeniesienie moich życzeń pod tenże i zlikwidowanie duplikatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 29 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 Szukałem takiego wątku,ale nie mogłem znaleźć... No, nie dziwię się, bo tak enigmatyczny tytuł to mógł wymyślić tylko gorol z Warszawy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 29 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 (edytowane) No dobra, dobra, już nie będę Nawet ks. Tischnera już nie zacytuję, bo tym razem Polska Centralna nie zrozumie Przypominam sobie jak Johnny przeoczył kiedyś posta Wróżki, co doprowadziło ją do pochlipania w kąciku Ja chciałem coś z Dziadów, ale jak zwykle mi nie wyszło W kącie chlipać nie będę, tylko normalnie zejdę do piwniczki i wyciągnę Badacsonyi Szurkebarat (tak to się chyba pisze) :D pzdr gorol z Warszawy - misal Edytowane 30 Październik 2009 przez misalatomic błąd ortograficzny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 To jak już wyciagniesz z piwniczki i otworzysz to daj znać to wpadnę:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 Ty lepiej Wrozka nie wpadaj Kryzys na Swiecie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 Ty lepiej Wrozka nie wpadaj Kryzys na Swiecie jest. Oj Chłopczyku... Chłopczyku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 To jak już wyciagniesz z piwniczki i otworzysz to daj znać to wpadnę:D:D Kasiu, 12 godzin otwarta buteleczka by przetrwała Mission impossible Ale w piwniczce coś jeszcze zostało, będę pamiętał P.S. Co z pampuchami ? pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 Oj Chłopczyku... Chłopczyku... Hahahahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 Kasiu,.... P.S. Co z pampuchami ? Michał, Ja tylko przypominam że tu zagląda i czyta to Twoje dziecko! A pmapuchy... obiecanki cacanki, a ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 Pampuchy będą... kiedyś... :Dchyba... Nie mam motywacji do tego żeby je zrobić a i okazji brakuje bo spotkania są zawsze w knajpie:p I nie dogadujcie mi tu bo czerwońce się posypią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 Młody coś zabiegany ostatnio, nawet mu mówiłem, żeby coś napisał o nawigacji w telefonie, ale odłożył to chyba do weekendu pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 Młody coś zabiegany ostatnio, nawet mu mówiłem, żeby coś napisał o nawigacji w telefonie, ale odłożył to chyba do weekendu pzdr misal Młody zabiegany a Jego Ojciec "relaksuje się" przy winku... No ładnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 Ja też zabiegany, ale robota w mojej branży uczy cierpliwości. Puści się coś na kompie i 20 minut w plecy Mysiek może potwierdzić pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 Chyba żeśmy zabałaganili wątek:D:D:D Ups... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 Tak to bywa czasami na party urodzinowym Goście gadu, gadu a jubilata nie ma A w ogóle to gdzie jest Mitek ? Nawet mu coś dzisiaj wysłałem na PM i cisza :eek: pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 1 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2009 No, nie dziwię się, bo tak enigmatyczny tytuł to mógł wymyślić tylko gorol z Warszawy:rolleyes: Trzeba przyznać temu Gorolowi,że ma w sobie jakąś "nutkę dekadencji"... duszę artysty... ...Przypominam sobie jak Johnny przeoczył kiedyś posta Wróżki, co doprowadziło ją do pochlipania w kąciku Ja chciałem coś z Dziadów, ale jak zwykle mi nie wyszło pzdr gorol z Warszawy - misal Niestety,oto cały ja - chyba czasem nadmiernie się spieszę(to przez brak czasu) i zdarza mi się przeoczyć coś ważnego... Zwłaszcza mi przykro było właśnie po przeoczeniu posta Wróżki... W przypadku urodzin Mitka otworzyłem niepotrzebnie drugi wątek i tyle,ale pomijając posta Wróżki dałem ciała na całej linii! :eek::( na błędach człowiek się uczy,ale szkoda,że te błędy czasem dotykają innych,a nie tylko mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi