zibis Napisano 29 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 Witam, czy ktoś może się wybiera? Termin 07-14.11.2009 A nawet jeśli nie, to czy może polecić jakieś sensowne zakwaterowanie (pensjonat, hotel) w Lanersbach? Interesuje mnie tylko zakwaterowanie w tej miejscowości, no chyba, że będzie jakaś super-hiper okazja w innej miejscowości niedaleko Tux'a.. -- zibis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 29 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 Jak dobrze pamiętam to taki temat już był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 29 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 Był i trochę ludzi się wybiera;).Zbis poszukaj ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibis Napisano 29 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 Był i trochę ludzi się wybiera;).Zbis poszukaj ... ale to na pewno chodzi o ten rok?? i ten termin..?? bo zanim napisałem com napisał, to próbowałem coś znaleźć na ten temat, jednak bez powodzenia jak widać.. w jakim dziale się ukrył ten wątek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 29 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 http:///www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=9331-tutaj :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibis Napisano 29 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 http:///www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=9331-tutaj :cool: no faktycznie jest ale jakiś taki ubogi.. może dlatego, że umieszczony w mniej odpowiednim dziale jak mój aha, od jakiej liczby zaczyna się "trochę" od dwóch..?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 29 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 no faktycznie jest ale jakiś taki ubogi.. może dlatego, że umieszczony w mniej odpowiednim dziale jak mój aha, od jakiej liczby zaczyna się "trochę" od dwóch..?? to już sporo,czyli sam nie będziesz.;)Ja nie mam szczęścia do tych PD,zawsze zmieniają;)Napisz do chłopaków na PM-dogadajcie!! i masz super wyjazd:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinowski Napisano 3 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2009 ja jade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi