fanatyk Napisano 29 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 http://sport.onet.pl/0,1248770,2068738,,franciszek_smuda_nowym_selekcjonerem_kadry,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 29 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 http://sport.onet.pl/0,1248770,2068738,,franciszek_smuda_nowym_selekcjonerem_kadry,wiadomosc.html To nie zaorają tego ścierniska Myślałem,że poszli po rozum do głowy i piłka kopana dostanie dożywotniego bana. Trupa się nie da reaktywować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 29 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 no to czekamy na sukcesy naszych alpejczyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 29 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 Myślę, że stało się tak po to, aby zamknąć ry.. kibicom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 29 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 nawet jakby trenerem kadry został Jose Murinho to i tak nie dałby rady , a prezes Lato wraz ze sztabem wybitnych polskich byłych trenerów byłby od niego mądrzejszy i sprytniejszy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 29 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 nawet jakby trenerem kadry został Jose Murinho to i tak nie dałby rady , Wczoraj trochę na dyżurze oglądałem"Warto rozmawiać" na 2 TVP-sam rzecznik PZPN to potwierdził... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 29 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 masakry ciąg dalszy...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 29 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 a ja jestem optymistą będzie ok jak minister sportu będzie miał jaja to będzie ok:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 29 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 a ja jestem optymistą będzie ok jak minister sportu będzie miał jaja to będzie ok:P Bugi... bo Ci czerwieńca rypne ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 29 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 Bugi... bo Ci czerwieńca rypne ;) A ja poprawię, to głupi sport jest zgraja spoconych facetów biegających za napompowanym balonem:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 29 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 a ja jestem optymistą będzie ok jak minister sportu będzie miał jaja to będzie ok:P Jedno jest pewne-Frantz ma jaja;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 29 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 A ja poprawię, to głupi sport jest zgraja spoconych facetów biegających za napompowanym balonem:p Jak bym słyszał żonę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 29 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 Jak bym słyszał żonę! Gratuluję żony:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 29 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 Gratuluję żony:) :DNie będę zmieniał,no chyba.że......:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 29 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 a ja jestem optymistą będzie ok jak minister sportu będzie miał jaja to będzie ok:P Młody Bugi jesteś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 29 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 Młody Bugi jesteś... To szczęściarz:D,a chciałoby się być .....:rolleyes:Nie można do końca skreślać sportu,bo się nie powodzi,albo związkowcy nim się nie interesują.Protest przeciw PZPN - nie jest protestem piłki nożnej:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 29 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 Młody i pełny wiary ze moze kiedys będzie lepiej:) grunt to optymizm:) a nie nie czerwieńcow nie chce :P gram bez faulu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 29 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 Młody i pełny wiary ze moze kiedys będzie lepiej:) grunt to optymizm:) a nie nie czerwieńcow nie chce :P gram bez faulu Do młodych Świat należy i PZPN;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 29 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 dzięki dzięki ale do PZPN mi nie spieszno:P narazie wszędzie ale nie tam:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 29 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 Jak mówi stare pozekadło: Z gówna to i diabeł bata nie ukręci choć Smudzie życzę powodzenia ale czy to selekcjoner jest to sie dowiemy, inna rzecz w klubie na codzień a inna z "zawodowcami" raz na miesiąc. Duza zagadka i trudno na dziś o optymizm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi