Boogie Napisano 6 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2003 Mikołaj przyniósł me Fishery world CupRC4 Sl jee mam jush na czym śmigać a co sądzicie o tej nartce? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryżli Napisano 6 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2003 Mikołaj przyniósł me nartki:) a co wam przyniósł sTARY TEN MIKOŁAJ TO ZNA SIĘ NA NARTACH . DAJ ZNAĆ GDZIE GO MOŻNA SPOTKAĆ ))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 6 Grudzień 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2003 Mikołaj przyniósł me nartki:) a co wam przyniósł u mnie na chacie:) a co sądzicie o tych fischerkach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryżli Napisano 6 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2003 Mikołaj przyniósł me nartki:) a co wam przyniósł co tu dużo gadać .zajebiocha!!!!!!!!!11111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 6 Grudzień 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2003 Mikołaj przyniósł me nartki:) a co wam przyniósł ale tak serio jakie macie opinie na temat tych nartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirmin Napisano 6 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2003 Mikołaj przyniósł me nartki:) a co wam przyniósł mi mikus przynius okularki uvexa , nowom pianke , rekawiczki i worek sniegu ) a fiszerki som wyjebiste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrozik Napisano 6 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2003 Mikołaj przyniósł me nartki:) a co wam przyniósł poczytaj forum bylo nie raz i nie dwa na temat tych nart pozdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudy Napisano 6 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2003 Mikołaj przyniósł me nartki:) a co wam przyniósł mi przyniosl scyzoryk!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fajnie Napisano 6 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2003 Mikołaj przyniósł me nartki:) a co wam przyniósł a mi np. program antywirusowy;) i casyno na kompa:)hiehie ma pomysly...i jeszcze kilka takich (no fajnych i puchatych) bajerków:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirmin Napisano 7 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2003 Mikołaj przyniósł me nartki:) a co wam przyniósł jakich ? :-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fajnie Napisano 7 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2003 Mikołaj przyniósł me nartki:) a co wam przyniósł nie no tylko bez zadnych skojarzen, no puchatych to takich puchatych no, ...no dobra, mały puchaty lamparcik:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobasEB Napisano 7 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2003 Mikołaj przyniósł me nartki:) a co wam przyniósł A mi dwie pary Volkl Gotama i 7 24 Pro :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kony Napisano 8 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2003 Mikołaj przyniósł me nartki:) a co wam przyniósł a mi gówno przyniósł... chyba już jestem za stary....sam musiałem być mikołajem dla mej córki.....ale nic to bo sam sobie zakupiłem sprzęcik i będę już niedługo śmigał w małej fatrze )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi