marczello Napisano 27 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2009 (edytowane) Rozpoczęlismy sezon 2 tygodnie niż wcześniej planowalismy.Początkowo inaugurcja miała być na listopadowy dlugi weekend 8-11.11. Ze wzglądu jednak , na to że kupowaliśmy karnet sezonowy Topski, pzyspieszylismy pierwszy wyjazd.I nie żałujemy . Bylismy na miejscu w sobote o 7.30 przy dolnej stacji,Droga Boboszow, Svitavy,Brno, Wieden, Graz , Villach ,Flattach.Pierwszy raz jechałem z granicy do Brna przez Svitavy i ostatni.Droga przez Olomuniec jest zdecydowanie lepsza i tak też wracalismy. Sobota , bez historii.Z rana mgła , wiatr i snieg.Później się przejaśniło , ale rewelacji nie było. Baza noclegowa w Flattach. Niedziela - piękna.Siedziliśmy w wagonie na góre juz o 7.30.Warunki rewelacja.Bezchmurnie, twardo , lekki wiaterek.Otwarta gora lodowca 1,2,3 i trasa niebieska nr 5/6.Intensywnie śnieżyli na trasie nr 9 do dołu gondoli.Takze mysle ze bedzie czynna na listopadowy weekend. Na niebieskiej na lodowcu poustawianych duzo tyczek , gdzie trenowaly kluby. Zdjęcia z wyjazdu : http://www.skionline.pl/forum/gallery/showimage.php?i=2574 Edytowane 27 Październik 2009 przez marczello Dodałem link do zdjęć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 27 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2009 Piekny, szalony wyskok. Myslalem ze pojechales na dluzej, a tu szast - prast i jest relacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 28 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2009 (edytowane) Miłe mojemu sercu widoki budzą przepiękne wspomnienia i tęsknotę. Piękne mieliście waruneczki do śmigania. Edytowane 28 Październik 2009 przez MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi