SB Napisano 28 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2009 Raz nie odpala Audi .... a raz Toyota.:( Tylko czemu to pierwsze 700km od domu?:eek: A temu Figo, żeby Sławek mógł przy okazji na nartach pojeździć To nie o mnie chodzi, ja sobie radę dam:)... ...ale jest taki jeden forumowicz(mało aktywny) co o niczym innym nie marzy, tylko o tym żeby znowu Audiczka Figo zaniemogła w Alpach.... ...i wcale nie dlatego że nie lubi Figo, bo lubi, tylko dla tego żeby sobie na nartkach pośmigać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 28 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2009 No proszę, człowiek się 3 dni na forum nie pokaże a tu TAAAKIE rzeczy się dzieją!!! Konkursy, Szkolenia, Spotkania..... No właśnie,a tu mój komp się zaraził i jeszcze dostał kopa od konia... trojańskiego! Dobrze,że choć info o... libacji odczytałem. Bobic zapodal temat Rossignola i Dynastar reszta słucha Bobic gada Tego mi najbardziej żal ,ale niestety nie mogłem się zjawić,za dużo ostatnio rocznic... :eek: Raz nie odpala Audi .... a raz Toyota.:( Tylko czemu to pierwsze 700km od domu?:eek: Figo,nie strasz mnie... :eek: ,bo będę miał schizy wybierając się gdzieś dalej(wiadomo gdzie )... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 28 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2009 Figo,nie strasz mnie... :eek: ,bo będę miał schizy wybierając się gdzieś dalej(wiadomo gdzie )... Ale co Cię nie zabije to Cię wzmocni:p To nie żadna tajemnica,stało się dwa razy i to pod rząd.:eek: Do trzech razy sztuka:D jadę .....a co se bede.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 28 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2009 Ale co Cię nie zabije to Cię wzmocni:p To nie żadna tajemnica,stało się dwa razy i to pod rząd.:eek: Do trzech razy sztuka:D jadę .....a co se bede.... Ja swoje przeszedłem (na szczęście) w kraju,ale gdybym się nie zdecydował na inny środek transportu,to ta przykrość dopadłaby mnie w... Hiszpanii... :eek: No cóż,gdyby człowiek wiedział,że się przewróci... jak najbardziej na twoim miejscu bym jechał. Nie wiem co stało się w twoim aucie,ale najczęstszą przyczyną kłopotów są... nieszczelne,przegnite wtyczki wiązek kabli!Najczęściej serwisy wymieniają różnorakie czujniki usuwając skutek a nie przyczynę,bo te się psują z powodu właśnie tych wtyczek.Mnie chcieli nawet rozebrać pompę paliwową,strasząc kosztami... :eek: Podziękowałem i udałem się do jedynego zaufanego serwisu. Życzę urlopu bez kłopotów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 28 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2009 Ja swoje przeszedłem (na szczęście) w kraju,ale gdybym się nie zdecydował na inny środek transportu,to ta przykrość dopadłaby mnie w... Hiszpanii... :eek: No cóż,gdyby człowiek wiedział,że się przewróci... jak najbardziej na twoim miejscu bym jechał. Nie wiem co stało się w twoim aucie,ale najczęstszą przyczyną kłopotów są... nieszczelne,przegnite wtyczki wiązek kabli!Najczęściej serwisy wymieniają różnorakie czujniki usuwając skutek a nie przyczynę,bo te się psują z powodu właśnie tych wtyczek.Mnie chcieli nawet rozebrać pompę paliwową,strasząc kosztami... :eek: Podziękowałem i udałem się do jedynego zaufanego serwisu. Życzę urlopu bez kłopotów! Ale ciężko się szuka przegnitych wtyczek na wysokości 1730mnpm przy minus 18*C Więc "zaprzyjaźniony" austriacki serwis nie rozbierał pompy;) Tylko zamówił nową i zamontował. Ale dośc OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 28 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2009 Heloł, ja juz w stolycy Wlasnie wrocilismy z delegacji. Ten +1 to Alpi - fachowiec od Rossignola w naszej firmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 28 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2009 Heloł, ja juz w stolycy Współczujemy, no ale cóż, live is brutal:D Ten +1 to Alpi - fachowiec od Rossignola w naszej firmie A może by tak zachciał pełnić tą funkcję na naszym forum, ja nawet bym z Jackiem pogadał żeby nie miał w profilu początkujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 28 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2009 Ty tam patrz lepiej, by krowiok palił Bo JC musialby wczoraj wszystkich nas odwozic Alpi nie ma czasu - on musi Rossignola sprzedawac, bez wzgledu cz yjest poczatkujacy, czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 28 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2009 To niech mu odrazu zieolnych kostek dołozy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 28 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2009 Ty tam patrz lepiej, by krowiok palił Bo JC musialby wczoraj wszystkich nas odwozic Jak z nim rano gadałem przez telefon to coś narzekał żeście mu strasznie dywaniki błotem zanieśli:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 29 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 Ty tam patrz lepiej, by krowiok palił Bo JC musialby wczoraj wszystkich nas odwozic Alpi nie ma czasu - on musi Rossignola sprzedawac, bez wzgledu cz yjest poczatkujacy, czy nie Leżę i wyje:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 Pozdrowienia z Rogatej Pozdrowienia z Rogatej przesylaja SB, Figo i JC Zdjęć nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 Ja to mysle, ze Wy po prostu randkujecie SB, nie wylaczaj auta !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 Ja to mysle, ze Wy po prostu randkujecie SB, nie wylaczaj auta !!!!!!!! Za późno już wyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 Podeslij fotki z Rogatej z ostatniego razu Jak juz nie chcesz wrzucic na ogolne. A Wrozce tak zaleeeeezy ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 Dzisiaj przynajmniej jak człowiek "czegoś" się napiłem;) i coś przekąsiłem. Ale były jaja.... A jakie będą...:eek::eek::eek: ...te jaja to nie były związane z alarmami samochodowymi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 Znów jakiś zlot tylko badziej tajny jak ostatnio:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 30 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 SB, nie wylaczaj auta !!!!!!!! to jest nie do uwierzenia, postawiłem samochód dokładnie w tym samym miejscu co ostatnio zamknąłem i jak uszedłem 10 kroków to już wył:eek:, nigdzie indziej tak nie robi, a tam to się już zdarzyło bodaj 3 raz:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 Pozdrowienia z Rogatej przesylaja SB, Figo i JC Zdjęć nie będzie Również Was pozdrawiam! Lekko nawalony Johnny... PS.Tu również zdjęć nie będzie,pod stołem za ciemno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 to znak ze musisz tam przyjeżdżać bez auta:D Jacku jak możesz to podrzuć na priv te fotki z ostatniego spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 Znów jakiś zlot tylko badziej tajny jak ostatnio:D To było na telefon. Nie było czasu na zastanawianie się czy jechać. A tym bardziej na rozpisywanie się o takowym spotkaniu. Jacek pewnie może te fotki wstawić,wysłać, itp. Tylko pewnie musiałby się dać sklonować Ale obiecał ,że wrzuci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 Pozdrowienia z Rogatej przesylaja SB, Figo i JC Zdjęć nie będzie Znowu?? A dziś akurat miałem wolne i mogłem się pojawić!!:) SB chyba ma mój telefon! Więc drogi Sławku następnym razem proszę o SMSka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 30 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 Fotki..Fotki...Fotki,Fitki... Z powodu wściku (...) w nawiasie organy w zależności kto co ma:p niektórych forumowiczów:p, na dzisiejszym spotkaniu postanowiliśmy: że każde następne spotkanie będzie relacjonowane z kamerki online na której obraz będzie odświeżany co... minutę powiedzmy - no chyba ze będziecie chcieli częściej - postaramy się dostosować :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 30 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 Znowu?? A dziś akurat miałem wolne i mogłem się pojawić!!:) SB chyba ma mój telefon! Więc drogi Sławku następnym razem proszę o SMSka:) No niestety w tym wypadku nie ja tu byłem "władny":rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 31 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2009 A Wrozce tak zaleeeeezy ...... Nie "zaleeeeeeezy" tylko miały być, a ich nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi