SB Napisano 26 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2009 (edytowane) Jutro wieczorem dla chętnych forumowiczów zarządzam libację w karczmie "Rogata" w Bielsku Białej Edytowane 26 Październik 2009 przez SB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 26 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2009 Nie ma to jak porządna libacja w środku tygodnia:eek: Zazdroszczę i życzę miłej zabawy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 26 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2009 Jutro na wieczorem dla chętnych forumowiczów zarządzam libację w karczmie "Rogata" w Bielsku Białej A może spotkanie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 26 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2009 A może spotkanie ... Pełna dowolność, ja sam nie wiem co, ale będę na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 26 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2009 Marek.m77 musisz być i odebrać nagrodę - czapeczkę Eurosport! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 26 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2009 Deklaruję swoją gotowość. Ja przyjadę na spotkanie.....:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 26 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2009 To i ja sie stawie tylko napiszcie mi dokladny adres i na ktora godzine mam byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 26 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2009 To i ja sie stawie tylko napiszcie mi dokladny adres i na ktora godzine mam byc? ul. Leszczyńska 40 Godzinę jeszcze uzgodnimy, ale gdzieś tak 19-20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 26 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2009 Marek.m77 musisz być i odebrać nagrodę - czapeczkę Eurosport! Na którym programie będzie transmisja ? Nastawię nagrywanie pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek.m77 Napisano 26 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2009 Postaram się dotrzeć. Ze względu na późniejszą konieczność dokulania się do domu w moim przypadku libacja to tylko jakimiś napojami dla przedszkolaków:D. Jeśli mogę proponować, to może bliżej godz. 19. Na którym programie będzie transmisja ? Nastawię nagrywanie Pewnie jak w podpisie - skionline.tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 26 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2009 no widzę że ekipa z BB wkracza w nowy sezon narciarski na całego (apres ski czas zacząć ) ) liczymy na krótką ale treściwą relację z przebiegu spotkania (w tym ilości i gatunków spożytych na libacji napoi wyskokowych ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 26 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2009 No ja jeszcze nie wiem, czy jade na spotkanie, czy na libacje Ale chyba auto zostanie pod hotelem Bedzie fachowiec z Rossignola ze mna, wiec jak macie pytana .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 27 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2009 No fajnie SB ja tu sezon w pełni na konopie:D a Ty tu robisz wieś party bezemnie:( nie dam rady przyjechać chyba że ludziów nie będzie ale w to wątpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 27 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2009 No fajnie SB ja tu sezon w pełni na konopie:D a Ty tu robisz wieś party bezemnie:( nie dam rady przyjechać chyba że ludziów nie będzie ale w to wątpie No jak to przecież impreza ma charakter otwarty, a co Ty ten geschaft mosz całodobowy? No to więc skłaniając się ku propozycji Marka godzina 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 27 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2009 Róbcie forki żebyśmy mięli zgadywankę Udanej zabawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 27 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2009 Bedą robic fotki tylko sie muszą dobrze wymoczyć w wannach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 27 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2009 Bedą robic fotki tylko sie muszą dobrze wymoczyć w wannach:D Ty! Rozumiem że z wanny nadajesz:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 27 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2009 Idę pod prysznic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 27 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2009 Figo, Zadzwoniłem na pogotowie, nie zameldowałeś wyjścia spod prysznica Stało Ci się coś ? Jak tam w Rogatej, czekam niecierpliwie na rozpoczęcie transmisji. Na skionline TV na razie śnieży (taki śnieg w BB) i plansza "Przepraszamy za usterki" W Eurosport grają w tenisa - To w Rogatej jest kort ? Eurosport 2 - coś was tam dużo, widać trawę - nie za zimno na spotkanie na świeżym powietrzu - dla rozgrzewki tak biegacie Jedyna nadzieja w transmisji LIVE przez forum pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2009 Witamy z Rogatej ekipa powoli się zbiera będę się starał relacjonowac z iphona wiec może być wolno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 27 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2009 Ale co z Figo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2009 Ale co z Figo ? figo pojechał po Bobica i zaraz dojada do nas na razie przekazalem nagrodę Markowi Pasuje i chyba mu się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 27 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2009 Jak poznałeś Marka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2009 Rozmawiamy o szkoleniu na Slowacji no i. ....nartach oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2009 Jak poznałeś Marka ? Jak to jak? Pokazalem czapeczke i sam się wyrwał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi