skier7 Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 Chciałem tylko nieśmiało powiedzieć, że oprócz robienia zdjęć, filmów, organizowania szkolenia, pisania, przygotowywania pogody .... chciałbym jeszcze kiedyś odpocząć chwilę ... no faktycznie chyba sie zagalopowałem a ja myślałem że Ty jesteś robotem i się nie męczysz ):):) ale na szczęście jesteś człowiekiem :) będę czekał aż odpoczniesz, może na nartach ? , JC, pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 Jacku bez Ciebie to wszystko by nie było mozliwe, Bardzo Dziekujemy i wielkie ukłony za zorganizowanie tak wyśmienitej imprezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 Rany, a jednak mam w życiu pecha ... Że też na PIERWSZYM zdjęciu musiałam się znaleźć, jak śmieję się z samej siebie, z rozjechanymi nartami i w klasycznej pozycji małpy na nocniku ! Słowo daję, tak mnie ten pewnie przez innych wyjeżdżony rowek zbijał z tropu, że nie potrafiłam przywołać nawet tych skromnych umiejętności, które mam jeżdżąc normalnie:eek:... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szand Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 Witam Wczoraj byłem nielegalnie ale dziś już jestem zarejstrowany tak jak obiecałem (dla przypomnienia się najbardziej czerwony narciarz , brat szymonidiusa). Wielkie dzieki JC za mozliwosc swietnej zabawy razem z ekipa skionline, mam nadzieje ze nie ostatni raz. nr 30 czas 48.5... Zdjecia bardzo fajne, bedzie je mozna jakosc sciagnac? pozdrawiam wszystki nowych znajomych i do nastepnego razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 Ale czerwony na.... ? Ok nie wnikam, witaj i zapraszam do klepania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 10 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 Dla niecierpliwych info + FILM: http://www.skionline.pl/stacje/?co=newsy&id_txt=3435 PS Na razie film z GS. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 ... nie macie pojecia jak wam zazdroszcze ale niestety pewne obowiazki nie pozwolily mi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 10 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 ... nie macie pojecia jak wam zazdroszcze ale niestety pewne obowiazki nie pozwolily mi ... Jarek! Będą następne okazje! Będziemy łoić tyczki i poprawiać technikę, no i grillować!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 To ja Ci dziękuję, bo juz myślałem, że przegrałem z grillowana kiełbasą na całej linii ... Hahaha... Nie nie,to może po kolei; Dziękuję Jackowi i redakcji skionline za zorganizowanie wspaniałej imprezy! Dziękuję Carving Sport I Grzegorzowi za ustawienie tyczek i przeprowadzenie konkretnego szkolenia! Dziękuję Figo,Racemanowi i kilku jeszcze osobą za pomoc przed samym wyjazdem! Dziękuję serwisowi "Szafrański" za błyskawiczne przygotowanie nart! Dziękuję Mysiałkowi za wytrwałe grillowanie,Figo za zorganizowanie grilla,Bugiemu za piersi,Racemanowi za musztardę i ogórki! Dziękuję wszystkim uczestnikom za wspaniałą atmosferę i zabawę,za mile spędzony dzień w doborowym towarzystwie! Dziękuję Jackowi za fajne zdjęcia i relacje z Naszej imprezy! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 trochę za mało agresywnie moja jazda wygląda, trzeba będzie nad tym popracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 10 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 trochę za mało agresywnie moja jazda wygląda, trzeba będzie nad tym popracować Agresywnie to jeździł Aklim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 (edytowane) Konkurs nie był ogłoszony ale przedstawię swoje typy: Przepraszam za rozciągnięcie ekranu od kompa ale musiałem powiększyć zdjęcie Tak obstawiam: 1 2 Figo 3 Bończa 4 5 Dabort 6 7 Szand 8 ---------- Maskiti 9 1973Marcin 10 ravick97 Skier7 11 Johnny 12 Szymonidius 13 SB 14 Skier 15 Wojtus81 16 Raceman 17 Lady Raceman 18 Miss Raceman 19 20 Mysiauek 21 Aga 22 Miss 1973Marcin 23 24 25 Aklim 26 Bugajson Marii wg mnie nie ma na tym zdjęciu Skiera7 i Nurka1974 nie mogę zidentyfikować, za mało danych na forum pzdr misal _________________ Edytowane 10 Styczeń 2010 przez Misal uzyskenie dodatkowych informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 [YOUTUBE]oZv38-jwZJs[/YOUTUBE] dla tych którym się nie otwiera 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 Misal, O ile się nie mylę nr.4 to Maria! Za to nr.7 na pewno się nie zgadza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 Maria na zdjęciach jedzie w okularach, gogli nie ma na kasku. Tutaj ma gogle na kasku. Szand jak się zarejestrował, to napisał, że był najbardziej czerwony. To wybrałem tego najbardziej czerwonego, którego nie znałem Johnny, ale Ciebie chyba trafiłem bezbłędnie pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 Zdjęcie jest zbyt mało wyraźne,też mogłem się pomylić,bo kolor ubrania się nie zgadza - teraz zwróciłem uwagę. Natomiast mnie trafiłeś bezbłędnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 (edytowane) 4. to ta Pani od krojenia kiełbasek i podawania ich na grilla 19. Pani co przyjechała z Wotusiem chyba. Jeśli tak to szkoda, że tylko jedna. Bo jak zeszłym roku były trzy o takiej piękności to było chyba cudownie! Edytowane 10 Styczeń 2010 przez mysiauek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 (edytowane) Johnny Tyś był taki rozgodany że słyszeli Cie i w stolycy PS. Jacku czy jeszcze będzie jakis filmik, np. kompilacja głupich min? Edytowane 10 Styczeń 2010 przez Raceman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 a ja mam takie skromne pytanko, bo w sumie na forum jestem od niedawna ale wlasnie ogladalem zdjecie i filmiki z wczorajszego szkolenia i bardzo mi sie spodobalo, czy jest planowane jakies nastepne szkolenie? bo po wszystkich postach widze ze byla super atmosfera, mozna posmigac na tyczkach no i spotkac ludzi z ktorymi sie pisze na forum i laczy ich milosc do dwoch desek hehe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 10 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 Johnny Tyś był taki rozgodany że słyszeli Cie i w stolycy PS. Jacku czy jeszcze będzie jakis filmik, np. kompilacja głupich min? Tak najprawdopodobniej jutro, będzie drugi film z grillowania, slalomu i ... reszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 a ja mam takie skromne pytanko, bo w sumie na forum jestem od niedawna ale wlasnie ogladalem zdjecie i filmiki z wczorajszego szkolenia i bardzo mi sie spodobalo, czy jest planowane jakies nastepne szkolenie? bo po wszystkich postach widze ze byla super atmosfera, mozna posmigac na tyczkach no i spotkac ludzi z ktorymi sie pisze na forum i laczy ich milosc do dwoch desek hehe:) Nie pierwszy już raz mieliśmy wyjazdowe WZF. Choć trzeba przyznać,że pierwszy raz tak licznie się zgromadziliśmy. czytaj i czuwaj a na pewno uzyskasz odpowiedź na Twoje pytanie. zaplanowane to nie jest ale jest w planach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 na kolejne zamiar sie wybrac na 100% jesli tylko dam rade a zeby pojezdzic na nartach to zawsze szuka sie czasu i okazji zeby wyskoczyc na białe:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 Johnny Tyś był taki rozgodany że słyszeli Cie i w stolycy Za to Bugi jakoś tak cicho siedział... :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 Agresywnie to jeździł Aklim całe szczęście ,że ta agresja;) nie zatrzymała się na kamerzyście:D Misal - trafiłeś no i jeszcze powtórzę za resztą : DZIĘKI SERDECZNE WSZYSTKIM, KTÓRZY PRZYŁOŻYLI SWOJĄ RĘKĘ DO TEGO CAŁEGO ZAMIESZANIA !!!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 Ech, czytamy Was i oglądamy Was z synem i zal nam dupsko ściska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi