staszek2323 Napisano 14 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2009 no chyba ten termin tego szkolenia wypali na kamerce widziałem że już tam ratrak ruszył i cały czas naśnieżają szkoda że mają tylko 3 armatki . Ale pewnie Turbo Słowaki Zawstydzą Polaków i otworzą wcześniej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 14 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2009 Dzisiaj lub jutro będe się kontaktował z Grzegorzem, żeby potwierdzić szkolenie. Dam znać jak będę coś wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 14 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2009 Jak będzie tak dalej tzn. minusowa temperatura to chyba zdążą z naśnieżaniem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andi Napisano 14 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2009 19.12 szkolenie czy będe jakies szczegóły -zapisów startu........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andi Napisano 14 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2009 zegar napisąłem posta o 19 :14 a ON jest zarestrowany o 21:14 wiec jakis inny czas a mieszkam tylko 15 km od BIELSKA .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 14 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2009 napisąłem posta o 19 :14 a ON jest zarestrowany o 21:14 wiec jakis inny czas a mieszkam tylko 15 km od BIELSKA .......... Zakładka szybkie menu/ edytuj opcje - zmień czas na GMT+1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 14 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2009 ja nie mogę być z dwóch powodów, 1.w sobotę jadę na zawody z dziećmi , 2. auto mi zrobiło prezent na gwiazdke ok 1000 wydatku w wersji optymistycznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TCarving Napisano 14 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2009 Witajcie mam nieoficjalne potwierdzenie że wyciągi ruszą w sobotę a co do tyczek to zależy czy będzie dość śniegu żeby "powkręcać" ale może się uda Pozdro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszek2323 Napisano 15 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2009 Začiatok sezóny 2009/2010 v sobotu 19.12.2009 http://www.ski-gruniky.sk/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 15 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2009 Rozmawiałem dzisiaj z Grzegorzem z Carving Sport, który będzie prowadził szkolenie z jazdy na tyczkach. Ze względu na warunki szkolenie zostaje przeniesione na pierwsza sobotę stycznia 2.01.2010. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszek2323 Napisano 15 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2009 śniegu trochę jeszcze mało żeby wkręcić tyczki podają że na razie jest 15 cm jak nie będę w Zakopanym to tam może pojadę pośmigać w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 15 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2009 Rozmawiałem dzisiaj z Grzegorzem z Carving Sport, który będzie prowadził szkolenie z jazdy na tyczkach. Ze względu na warunki szkolenie zostaje przeniesione na pierwsza sobotę stycznia 2.01.2010. To dobrze,bo teraz mam "zapiepsz" w robocie i nie dałbym rady teraz,a po drugie tego śniegu jeszcze raczej mało będzie - szkoda nart! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 15 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2009 Rozmawiałem dzisiaj z Grzegorzem z Carving Sport, który będzie prowadził szkolenie z jazdy na tyczkach. Ze względu na warunki szkolenie zostaje przeniesione na pierwsza sobotę stycznia 2.01.2010. jak dla mnie to też jest dobra wiadomość jak tylko auto będzie znowu na chodzie to ten termin mi pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obal Napisano 16 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2009 jak dla mnie to też jest dobra wiadomość jak tylko auto będzie znowu na chodzie to ten termin mi pasuje Marcin to chyba jakiś szczęśliwy zbieg okoliczności, moj pojazd w poniedziałek również odmówił posłuszeństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 16 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2009 z jednej strony szkoda ,że termin przepadł ale z drugiej to sie cieszę bo : -raczej by mnie nie było:mad: ( sprawy rodzinne ) -a jakbym był to byłby mój debiut w sezonie a tu od razu na początek zacząłbym z grubej rury czyli szkoleniem:) ale termin 02.01.2010 jest OK , obawiam się tylko sporej ilości nartowników na stoku:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 16 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2009 Ze względu na warunki szkolenie zostaje przeniesione na pierwsza sobotę stycznia 2.01.2010. Szkoda że nie na następną (jak dla mnie) bo znów nie dam rady (będę jeszcze śmigał po GG). Czekam na następną okazję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 16 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2009 Szkoda że nie na następną (jak dla mnie) bo znów nie dam rady (będę jeszcze śmigał po GG). Czekam na następną okazję. Ciekaw jestem czy na ten drugi termin będzie już śnieg. A od gregre oczekuję wieści bezpośrednich z GG. Oczywiście w miarę możliwości dostępu do netu. Wyjątkowo przypadł mi do gustu ośrodek Kals/Matrei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 16 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2009 mnie ta informacja zmartwiła, ustawiłem wszystko na ten termin a w okresie 02,01,2010 bede w Białce:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 16 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2009 Ja już kombinowałem co by tu wykombinować żeby w tą sobotę się wyrwać i zostawić żonę że świątecznymi porządkami... Jak dla mnie nowy termin ok i jeśli do tego czasu nic nieprzewidzianego się nie wydarzy to powinienem się zameldować na pierwszym treningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 16 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2009 ja na dzień dzisiejszy także wyrazam swoją gotowośc:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 16 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2009 A ja zapytam po raz 2 Wybiera się ktoś z okolic nowego sącza (rytro)? Zrzuta na paliwo. Kolor i marka samochodu - obojętne. Proszę o wiadomość na PM Ski 4 life Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 16 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2009 Marcin to chyba jakiś szczęśliwy zbieg okoliczności, moj pojazd w poniedziałek również odmówił posłuszeństwa. moje lego powinno już w sobote być na chodzie kompletne sprzęgło już zamówione, koszt naprawy blisko 1800zł po negocjacjach ze znajomym kierownikiem cena promocyjna ok 1100 i to wszystko przed świętami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 16 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2009 moje lego powinno już w sobote być na chodzie kompletne sprzęgło już zamówione, koszt naprawy blisko 1800zł po negocjacjach ze znajomym kierownikiem cena promocyjna ok 1100 i to wszystko przed świętami nie jestes sam ja w swoim sprzęcie tydzień temu musialem wymienic sprzęgło docisk łozysko 4 i 5 bieg a wszystko przez super równe jak stół polskie drogi ze studzienkami wystającymi na metr w góre:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 16 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2009 Ja już kombinowałem co by tu wykombinować żeby w tą sobotę się wyrwać i zostawić żonę że świątecznymi porządkami... A juz kombinowalem zeby jakos to wykombinowac i dogadac sie z Michalem na wspolny wyjazd. Nic to. Bede kombinowal czas na nastepny termin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obal Napisano 16 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2009 nie jestes sam ja w swoim sprzęcie tydzień temu musialem wymienic sprzęgło docisk łozysko 4 i 5 bieg a wszystko przez super równe jak stół polskie drogi ze studzienkami wystającymi na metr w góre:] moje lego powinno już w sobote być na chodzie kompletne sprzęgło już zamówione, koszt naprawy blisko 1800zł po negocjacjach ze znajomym kierownikiem cena promocyjna ok 1100 i to wszystko przed świętami Co jest grane:confused: u mnie też poszło sprzęgło:mad: Co prawda naprawa trochę tańsza, ale pojazd pójdzie w inne ręce bo juz ma swoje lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi