magelan Napisano 7 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2009 (edytowane) http://www.ski-gruniky.sk/index.php?id=13 Na Rabkę, Jabłonkę i małym przejściem granicznym na Zubrohlavę i w stronę Korbielowa lub Trstena ,Twardosin ,Namestowo i w stronę Korbielowa Edytowane 7 Grudzień 2009 przez magelan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 7 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2009 (edytowane) http://www.ski-gruniky.sk/index.php?id=13 Na Rabkę, Jabłonkę i małym przejściem granicznym na Zubrohlavę i w stronę Korbielowa lub Trstena ,Twardosin ,Namestowo i w stronę Korbielowa uuu...186 km Dzięki wielkie! Edytowane 7 Grudzień 2009 przez Bode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 7 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2009 Mam dwa pytania;) 1. Będzie ktoś z okolic Nowego Sącza /Rytra/ wybierał się na to szkolenie z wolnym miejscem w aucie?Jeśli tak to proszę o wiadomość na PM 2.Jak wygląda dojazd do tego uroczego miejsca z okolic Rytra? Jakieś guglemapy? Nic nie znalazłem Ski 4 life http://www.viamichelin.pl/viamichelin/pol/dyn/controller/Itineraires_Light?strStartLocid=31NDQyMTUxMGNORGt1TkRnNE5UZz1jTWpBdU5qZ3hORFE9&strDestLocid=31NDQwcTgxMGNORGt1TlRjd01UUT1jTVRrdU16UTROVFU9&empriseW=600&empriseH=310&intItineraryType=0&caravaneHidden=false&vh=CAR&distance=km&strVehicle=0&devise=1.0|EUR&carbCost=1.3&isAvoidFrontiers=false&isFavoriseAutoroute=false&isAvoidPeage=false&isAvoidVignette=false&isAvoidLNR=false&autoConso=6.8&villeConso=6&routeConso=5.6&dtmDeparture=7%2F12%2F2009&indemnite=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 7 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2009 uuu...186 km Dzięki wielkie! http://www.viamichelin.pl/viamichelin/pol/dyn/controller/Itineraires_Light?strStartLocid=31NDQyMTUxMGNORGt1TkRnNE5UZz1jTWpBdU5qZ3hORFE9&strDestLocid=31NHp4dzAxMGNORGt1TlRBME16UT1jTVRrdU5ESXlNelk9&empriseW=600&empriseH=310&intItineraryType=0&caravaneHidden=false&vh=CAR&distance=km&strVehicle=0&devise=1.0|EUR&carbCost=1.3&isAvoidFrontiers=false&isFavoriseAutoroute=false&isAvoidPeage=false&isAvoidVignette=false&isAvoidLNR=false&autoConso=6.8&villeConso=6&routeConso=5.6&dtmDeparture=7%2F12%2F2009&indemnite=0 a tu dokładniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 7 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2009 Marcin, i teraz mi powiedz jakim smarem Ci posmarować gigantki na szkolenie? Chyba jednak spotkamy się przy piwku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jjay86 Napisano 7 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2009 jak bedzie ktos jechal z okolic Katowic z mila checia bym sie zabral (oczywsice zrzucam sie na paliwo) P.S chyba ze do tego czasu naprawie moja czerwona "strzale" to wtedy ja z mila checia kogos zabiore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 7 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2009 Marcin, i teraz mi powiedz jakim smarem Ci posmarować gigantki na szkolenie? Chyba jednak spotkamy się przy piwku.... pewnie takim co po trawie pojedzie , albo wezme te krótsze dynastary, mam jeszcze elany i takie coursy 184 i wszystko na słabe warunki (nie będzie szkoda jak się porysuje ) ps. mam jechać w tym dniu do zabrza na zawody z dziećmi chyba że coś przełożą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 7 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2009 uuu...186 km Dzięki wielkie! że za daleko ? Bo ja akurat byłem na dwóch zimowych spotkaniach na nartach skionline i nie miałem blisko Niestety tym razem odpadam po raz pierwszy... w kajdany mnie zakuwają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 7 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2009 że za daleko ? Bo ja akurat byłem na dwóch zimowych spotkaniach na nartach skionline i nie miałem blisko Niestety tym razem odpadam po raz pierwszy... w kajdany mnie zakuwają ... No troszkę. Jeśli u mnie w tym czasie będzie śnieg, a transport będzie skazany na ojca to odpadam. Ski 4 life Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obal Napisano 7 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2009 Mam dwa pytania;) 1. Będzie ktoś z okolic Nowego Sącza /Rytra/ wybierał się na to szkolenie z wolnym miejscem w aucie? Oczywiscie zrzuta do paliwa. Jeśli tak to proszę o wiadomość na PM Jeśli tylko warunki śniegowe i czas pozwolą, to ja będę się wybierał. Aby było nas więcej, można się jeszcze dogadać z kimś chętnym z okolic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 7 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2009 ... w kajdany mnie zakuwają ... że niby co, ślub w zimie? słaby powód Mysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 8 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2009 ... w kajdany mnie zakuwają ... Jak się rozpiernicza urlop na jakieś "polowania na krokodyle" to tak potem jest ...nima czasu na poważne sprawy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 8 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2009 No takie życie. Co mam powiedzieć ... Moje ulubione teksty z ostatnich dni: 1. "Dlaczego Tobie ma być lepiej?" 2. "Każdego szkoda." 3. "Trudno, co zrobić." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 8 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2009 Jeśli tylko warunki śniegowe i czas pozwolą, to ja będę się wybierał. Aby było nas więcej, można się jeszcze dogadać z kimś chętnym z okolic. To ja jeszcze kumpli zapytam i sie zgadamy. Którędy masz zamiar jechac i ile miejsca masz w aucie? Jakbyśmy w Nowym Sączu dołączyli byłoby ok ? Tylko tak jak mówię, ja całkiem mozliwe ze u siebie będę jeździł jak będą juz warunki do wkręcania tyczek. Także wszystko uzaleznione jest od sniegu. Ski 4 life Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 10 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2009 Rozmawiałem dzisiaj z Grzegorzem z Carving Sport w sprawie naszego szkolenia GS. Powiedział, że on jest przygotowany i jeżeli tylko warunki pozwolą, to 19. spotykamy się na Słowacji. Dodał, że stok jest trawiasty, więc nie trzeba wiele śniegu, aby ruszył wyciąg. Trzymajmy kciuki za pogodę Mają tam armaty? Czy tylko lecą eko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 10 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2009 Mają tam armaty? Czy tylko lecą eko:) Nie jestem pewny na 100 % ale z tego co pamiętam tylko eko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 10 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2009 Fotki na stronce przejrzałem - nie widać. Szkoda, bo mróz będzie, a śnieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 10 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2009 A czy coś 19 grudnia może jeszcze rusza ze stacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 10 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2009 Witów, Rusiński, Szczyrbskie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 10 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2009 Nie chcę źle wróżyć ale jazda na nartach po śniegu tego 19 być może będzie możliwa gdzieś wysoko (Szczyrbskie....). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torres Napisano 11 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2009 może jednak witam na dobry początek : http://www.ski-gruniky.sk/index.php?id=4 pozdr. Torres 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszek2323 Napisano 11 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2009 dzisiaj jadę do Lipnicy to tam może podjade po drodze popatrzyć co i jak tam na żywo wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 11 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2009 witam na dobry początek : http://www.ski-gruniky.sk/index.php?id=4 pozdr. Torres już traciłem wiarę ale wreszcie robi się w górach biało:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 11 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2009 Tak patrzę na datę 19.12. - sobota... chuuu... steczkowo! Niemal na pewno będę w robocie zap%@$&$%@ł... Chyba pierwsze szkolenie przepadnie. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszek2323 Napisano 11 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2009 Jeśli będzie śnieg w Kościelisku to ja raczej nie będę mamy tam zawody myślę że coś napada w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi