Rafidemol Napisano 26 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2009 Ilośc chętnych Jak chcecie to zorganizować, skoro nie wiadomo ilu będzie chętnych? P.S. Swoją drogą... inicjatywa godna pochwał !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 26 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2009 O dobrze wiedzieć. 19 myślicie że będzie śnieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torres Napisano 26 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2009 Witam Fajny pomysł. Stok dobry na rozruch lub do szkolenia. Sezon 08/09 rozpocząłem właśnie tam 30.11.08 pozdr.Torres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 26 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2009 (edytowane) :D:D Mysiauek ty to mnie czasami rozwalasz - pozytywnie oczywiście:) Cały mysiek Najpierw spanie później śniada...,tfu,tfu obiadowanie (śniadanie je się rano) a na koniec jak "my" zbieramy się do domu to mysiek nartuje . Ale dzięki temu wiemy gdzie dobra haluszki dają . Dear Figo, Pod określeniem "oglądacz" miałem na myśli osoby wchodzące na forum i nie zabierające głosu! Np wczoraj było na forum prawie 2 000 użytkowników! A widzisz ile się ujawnia ...:eek: Dla Ciebie znajdziemy inne odpowiedzialne zadanie Opacznie to zrozumiałem ale to nic nie zmienia. Tylko czy taki lekkoduch podoła odpowiedzialnemu zadaniu? Edytowane 26 Październik 2009 przez MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 26 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2009 Trzymam kciuki zeby sie udalo i zebym mogl przyjechac Jak chcecie to zorganizować, skoro nie wiadomo ilu będzie chętnych? P.S. Swoją drogą... inicjatywa godna pochwał !!! Nie wiem Jak Jacek to chce zorganizowac ale mysle ze scenariusz jest banalnie prosty: - o switaniu przyjezdza JC i GD i ustawiaja giganta na swiezym sztruksie - po godzinie przyjezdza chalastra i rzuca sie na tyczki - po 2 godzinach trasa jest kompletnie zryta - chalastra mowi ze juz musi jechac do domu - JC i GD zbieraja tyczki Tak oczywiscie nie powinno byc, mysle ze powinnismy sie umowic na odpowiednio wczesna godzine i pomoc przy ustawieniu i potem przy zebraniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 26 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2009 szczegółów nie znam , ale np. spokojnie trening ropoczynamy o godz. 8,00 i do 10-tej można się wyjeździć że hej - zakładam grupę 15-20 osób . Tłok na Sihelnym ( który normalnie zaczyna pracę o 9-tej ) zaczyna się robić właśnie ok. 10 tej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 26 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2009 Hmmm ja mam inną wizję: - o switaniu przyjezdza JC i GD i ustawiaja giganta na swiezym sztruksie - po godzinie przyjezdza chalastra i rzuca sie na tyczki - po 2 godzinach trasa jest kompletnie zryta - chalastra mowi ze juz musi jechac do domu - i przyjeżdza mysiauek z ekipą , najedzeni i wyspani, popatrzą, pójdą coś dojeść i zobaczą co to te tyczki - JC i GD zbieraja tyczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 27 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2009 Hmmm ja mam inną wizję: - o switaniu przyjezdza JC i GD i ustawiaja giganta na swiezym sztruksie - po godzinie przyjezdza chalastra i rzuca sie na tyczki - po 2 godzinach trasa jest kompletnie zryta - chalastra mowi ze juz musi jechac do domu - i przyjeżdza mysiauek z ekipą , najedzeni i wyspani, popatrzą, pójdą coś dojeść i zobaczą co to te tyczki - JC i GD zbieraja tyczki :D:D ... Mysiek, no juz nie da rady wiecej reputacji nie moge dac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2009 :D:D ... Mysiek, no juz nie da rady wiecej reputacji nie moge dac To może mi za pomysł ... ? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 27 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2009 To może mi za pomysł ... ? To samo co u Myśka: You must spread some Reputation around before giving it to JC again. ... juz kiedys pisalem ze masz skandalicznie malo zielonego ale ja w pojedynke niewiele moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 27 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2009 To samo co u Myśka: You must spread some Reputation around before giving it to JC again. ... juz kiedys pisalem ze masz skandalicznie malo zielonego ale ja w pojedynke niewiele moge Daj SB - zobaczymy jakie kolory jeszcze można dostać w reputacji Sławek odezwij się no ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 28 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2009 JC to jest bardzo dobry pomysł z tymi treningami!! Reputacja jak nic się należy! Myślę że będę regularnym bywalcem Oby tylko warunki nam dopisały tej zimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 28 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2009 Daj SB - zobaczymy jakie kolory jeszcze można dostać w reputacji Sławek odezwij się no ! SB dostal, poza tym ma juz caly lancuszek niedlugo formatowanie forum sie rozleci bo nie wystarczy miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 28 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2009 Daj SB - zobaczymy jakie kolory jeszcze można dostać w reputacji Sławek odezwij się no ! Chciałem Ci zaprezentować jakie kolory są dostępne, ale nie mogą Ci dać bo już pewnie Ci dałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 28 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2009 JC to jest bardzo dobry pomysł z tymi treningami!! Reputacja jak nic się należy! Myślę że będę regularnym bywalcem Oby tylko warunki nam dopisały tej zimy... Bede sie probowal dogadac z Michalem, moze razem sie zjawimy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 28 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2009 Bede sie probowal dogadac z Michalem, moze razem sie zjawimy.. ... a i owszem, jak tylko terminy się zgrają to się zjawimy Hotrok, wreszcie się obudziłeś z letniego snu, dawno Cię nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 28 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2009 Chciałem Ci zaprezentować jakie kolory są dostępne, ale nie mogą Ci dać bo już pewnie Ci dałem Ja to zawsze poszkodowany! Jak nie przyjeżdżam jak wszyscy wyjeżdżają to znowu mi reputacja dać nie można ! No nic tylko się obrazić muszem, nie ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 30 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2009 Jest godz 16.06 i w Pawłowicach zanotowałem 12 stopni C..., jak myślicie czy uda nam się pojeździć na bramkach 19.12.09 czy tylko spotkamy się przy piwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 30 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2009 A jak tam są ceny karnetów? JC jeśli potrzebowalibyście pomocy przy rozlozeniu giganta to ja się piszę! Ogólnie jak będziecie potrzebowac pomocy to ja jestem chętny. GR8 idea z tym bezplatnym szkoleniem. Oby śnieg dopisał!, ile razy w miesiącu planujecie coś takiego ogarniać 1,2 ? Ski 4 life Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 30 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2009 Jest godz 16.06 i w Pawłowicach zanotowałem 12 stopni C..., jak myślicie czy uda nam się pojeździć na bramkach 19.12.09 czy tylko spotkamy się przy piwie? ... czarno to widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 30 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2009 zawsze możemy w brennej te grassski pożyczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2009 (edytowane) Damy radę! Jak 19.12 nie będzie śniegu, to umówimy się jak tylko warunki pozwolą! Edytowane 5 Grudzień 2009 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2009 Rozmawiałem dzisiaj z Grzegorzem z Carving Sport w sprawie naszego szkolenia GS. Powiedział, że on jest przygotowany i jeżeli tylko warunki pozwolą, to 19. spotykamy się na Słowacji. Dodał, że stok jest trawiasty, więc nie trzeba wiele śniegu, aby ruszył wyciąg. Trzymajmy kciuki za pogodę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 5 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2009 wg wszelkich dostępnych mi prognoz ma się oziębić od 11/12 grudnia więc szansa jest że na Sihelnym śnieg "zrobią" . Ja mam natomiast niestety inny problem . Zdaje się , że "obowiązki rodzinne":rolleyes: zmuszą mnie:mad: do wyjazdu własnie 19.12 do Krakowa. Jak nie będzie śniegu to "no problem" , ale jak zrobią sie warunki a ja będę musiał jechać 19-go do Krakowa to sie chyba letko zdenerwuję na familię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 7 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2009 (edytowane) Mam dwa pytania;) 1. Będzie ktoś z okolic Nowego Sącza /Rytra/ wybierał się na to szkolenie z wolnym miejscem w aucie? Oczywiscie zrzuta do paliwa. Jeśli tak to proszę o wiadomość na PM 2.Jak wygląda dojazd do tego uroczego miejsca z okolic Rytra? Jakieś guglemapy? Nic nie znalazłem Ski 4 life Edytowane 7 Grudzień 2009 przez Bode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi