Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Szkolenie GS dla forumowiczów!

Rekomendowane odpowiedzi

Drodzy Forumowicze,

Miło mi poinformować, że skionline.pl razem ze Szkołą Narciarską Carving Sport Grzegorza Dendysa w najbliższym sezonie zimowym będzie organizować BEZPŁATNE szkolenia slalomu giganta!

Szkolenie będzie się odbywać na Słowacji w ośrodku Gruniky Sihelne - tuż za granicą w Korbielowie.

Jeżeli pogoda dopisze pierwsze zajęcia zaplanowane są na 19. grudnia 2009!

Bezpłatne zajęcia będą obejmować:

- jazdę na tyczka - GS i SL (w miarę możliwości)

- porady Grzegorza Dendysa

- pomiar czasu

Na miejscu będzie także możliwość:

- wypożyczenia ochraniaczy

- wypożyczenie sprzętu

- nauki jazdy na nartach dla początkujących

Edytowane przez JC
  • Like 5

Radzę się śpieszyć bo tak od połowy listopada autko zacznie mocno po Polsce(i nie tylko) śmigać:D.

A wracając do szkolenia, jakieś szczegóły zapisy, czas szkolenia....

Powoli! Żadnych zapisów!

Jak spadnie śnieg to umawiamy się na stoku, przyjeżdżamy i jeździmy na przygotowanym gigancie!

Jak będzie za dużo chętnych to będziemy się martwić!

Czy te szkolenia to dla wszystkich zarejestrowanych forumowiczów, czy bardziej aktywnych, zaawansowanych stażem, bądź wiekiem;)?

Szkolenie jest dla wszystkich forumowiczów. Jeżeli będzie za dużo chętnych wtedy będziemy się zastanawiać co zrobić. Ale jak powiedział SB - na naszym forum za dużo chętnych ... :(

Pożyjemy zobaczymy, może dzięki wspólnym obijaniu tyczek na forum ujawni się wielu "oglądaczy" :cool:

Ponieważ nie jestem miłośnikiem jazdy na tyczkach zapisuję się jako pierwszy oglądacz.

Będę to traktował jako okazję do fajnych spotkań.

No i chętnie pokibicuję :D.

Dear Figo,

Pod określeniem "oglądacz" miałem na myśli osoby wchodzące na forum i nie zabierające głosu!

Np wczoraj było na forum prawie 2 000 użytkowników! A widzisz ile się ujawnia ...:eek:

Dla Ciebie znajdziemy inne odpowiedzialne zadanie :D

• Like 1

W drodze na gruniki moża stanąć przy "Białej farmie".

Całkiem dobre halouszki tam mają :D

:D:D:D

Mysiauek

ty to mnie czasami rozwalasz - pozytywnie oczywiście:)

a co do samego szkolenia - BOMBA !

jakieś tam przecieki docierały do mnie już wcześniej ,ale fajnie że JC z Grześkiem to poukładali. Żeby tylko 19-go XII była już normalna zima