skier7 Napisano 15 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2010 uff, jestem nareszcie, ok 1.30min :) dzięki za filmik. Gratulacje dla wszystkich co ukończyli takie zawody :D:D:D !! i chwała operatorowi kamwidu może jakiś oskar za taki film ???? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 16 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2010 No w końcu brat zrobiłeś , ale nie widzę ani słowa kto reżyseria no i kto ZDJĘCIA za to też Oscara dają ;-))))) no i przez to nie ma kamerzysty na filmie w tej części i znowu pokrzywdzony. :-)))) ode mnie Oskar dla całej ekipy TV teraz moją glebę mogę obejrzeć z jeszcze innego ujęcia:D Ps i zgadzam się że kamerzysta albo fotograf to zawsze ma prze................. no ale taka praca:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 16 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2010 Kto ma ochotę zobaczyć to tutaj jest filmik z giganta. Slalom bedzie w drugiej części bo na YouTube można dać max 10 min. Dzięki Jestem na filmiku Na jutiubie widzę dopisek "cz.1" - będzie "cz.2" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 16 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2010 Kto ma ochotę zobaczyć to tutaj jest filmik z giganta. Slalom bedzie w drugiej części bo na YouTube można dać max 10 min. Szymonidus wielkie dzięki. Filmik zmontowany super, muzyczka extra!! Bardzo mi się podoba. Dodatkowo wielki ukłon w Twoją stronę, bo wreszcie jestem na filmie (4:33) Nawet nieżle to wygląda tylko widzę że trochę za wysoko na nogach jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szand Napisano 16 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2010 na youtubie u szymonidiusa już cz. 2 :-) w końcu jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 16 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2010 na youtubie u szymonidiusa już cz. 2 :-) w końcu jestem Oglądnołem - znów fajnie zmontowany filmik! Całe szczęście nie ma mnie na trasie,jestem tylko w ułamku sekundy obok... Szymonidiusa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonidius Napisano 16 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2010 Na skionline.tv są już dwie części filmu ze szkolenia. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 16 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2010 No i jest u Nas : [YOUTUBE]http://www.youtube.com/user/Szymonidius[/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 16 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2010 No i jest u nas : [YOUTUBE]http://www.youtube.com/user/Szymonidius[/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 16 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2010 [YOUTUBE]Qo2j_82711Q[/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dabort Napisano 16 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2010 Flacha! Ci bracie za klip Szymon.. klipy z roku na rok coraz lepsze.Jak zwykle fachowa robota, aż przyjemnie popatrzeć i posłuchać.Nawet siebie tam dostrzegłem i oczywiście na następny wyjazd skoryguję błędy.Wielkie Dzięki !! Ktoś w końcu dostrzeże ukryty talent SZYMONIDIUSA (JC co powiesz na angaż-oglądalność skoczy na bank). ps. Dzięki również szand-owi za świeeetne zdjęcia, bez tego klip by się nie udał. Pewnie mało kto wie że brałeś w tym udzał. Dzięki również. no dobra wystarczy, idę do wyrka bo jutro trzeba pośmigać. to na zrazie wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dabort Napisano 16 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2010 (edytowane) Niezły śmig! uff, jestem nareszcie, ok 1.30min :) dzięki za filmik. Gratulacje dla wszystkich co ukończyli takie zawody :D:D:D !! i chwała operatorowi kamwidu może jakiś oskar za taki film ???? pzdr skier7, nieźle pomknąłeś ten slalom w cz.2. Jak się takiej lekkości w śmigu po tyczkach nauczyć? a miałem być już w wyrku. Edytowane 16 Styczeń 2010 przez dabort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 19 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2010 Kiedy następne szkolenie? Może w ten weekend ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 19 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2010 [YOUTUBE]ewTqb3vXBL8[/YOUTUBE] 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 19 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2010 ehh zjadłoby się teraz taką kiełbaskę , oczywiście przy okazji kolejnego szkolenia:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 19 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2010 Szkoda, że nie mogłem być Zachciało się na stare lata dokształcać W tym wszystkim, chyba o kiełbaskę nie chodzi:D Może na następne szkolenie uda się dojechać. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 19 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2010 ehh zjadłoby się teraz taką kiełbaskę , oczywiście przy okazji kolejnego szkolenia:) No, ja se przywiozłem toruńską, trafiło to na wspólnego grila, a do jedzenia dostała się mi zwyczajna:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 19 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2010 No, ja se przywiozłem toruńską, trafiło to na wspólnego grila, a do jedzenia dostała się mi zwyczajna:rolleyes: samo życie SB , samo życie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 19 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2010 Kurde, akurat byłem w ten dzien na treningu bo mamy sobota, niedziela... Szkoda, mam nadzieje, że na następny wpadnę i zjem tą sławną kiełbasę Pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 19 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2010 SB nie ważna jaka, ważna w jakim gronie i ile serca włożył jej zgrillowanie nasz nadworny kucharz:D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 19 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2010 No, ja se przywiozłem toruńską, trafiło to na wspólnego grila, a do jedzenia dostała się mi zwyczajna:rolleyes: a moja się w kurze cycki zamieniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 19 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2010 No, ja se przywiozłem toruńską, trafiło to na wspólnego grila, a do jedzenia dostała się mi zwyczajna:rolleyes: a moja się w kurze cycki zamieniła Ja też przywiozłem toruńską,a załapałem się na cycki i dwie zupełnie inne kiełbasy... Kiedy skończyłem definitywnie jazdę,myślałem jeszcze jedną w młócić,ale wszystko znikło... :eek::D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 19 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2010 bo to u nas jak w raju woda w wino kiełbasa w pierś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 20 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2010 (edytowane) No, ja se przywiozłem toruńską, trafiło to na wspólnego grila, a do jedzenia dostała się mi zwyczajna:rolleyes: Sławek Trzeba było podpisać Obejrzałem film ! Sławek nagrabiłeś sobie u mnie hasłem "obleci, z braku laku" I nie mówcie Kowalczukowi bo napisze w temacie: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?p=93254#post93254 że nawet kiełbaski znikają!! Edytowane 20 Styczeń 2010 przez mysiauek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 20 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2010 moze i kiedys ja sie pojawieeeeeeeeee:) fajnie mieliscie ludziska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi