JC Napisano 12 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2010 Ostatnie podejście: Liczę na to, że ktoś w końcu poda poprawne notowania Pewnie nikt Ci nie poda, bo nikt tego nie wie! Dopóki wszyscy sami się nie ujawnią! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 12 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2010 9 i 22 masz trafione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 12 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2010 no i tej 26-ty tez się zgadza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 12 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2010 Jacku zlituj się wstaw ten filmik:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 12 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2010 numer 15 i 19 się zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skier7 Napisano 12 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2010 8 i 10 też ok szkoda, że nie mam żadnej fotki z GS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonidius Napisano 12 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2010 szkoda, że nie mam żadnej fotki z GS Jakość może nie jest super, ale nie miałem aparatu. Jesli dobrze pamiętam to chyba Ty.[ATTACH]991[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 12 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2010 no bo ty filmiki robiłes?? to dawaj na utube:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 12 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2010 Może się wreszcie załapie? Przejeżdżałem obok kamery dwa razy,ale mnie nie ma,czyżby tak fatalnie to wyglądało? :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 12 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2010 Może się wreszcie załapie? Przejeżdżałem obok kamery dwa razy,ale mnie nie ma,czyżby tak fatalnie to wyglądało? :eek: za to ja jestem 3 razy i michasia też 3 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonidius Napisano 12 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2010 Filmik się robi i już wkrótce powinien być gotowy. Tylko tyle osób jeździło, że muszę dużo wycinać, bo wyjdzie za długi. Trochę giganta i troszkę slalomu będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 14 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2010 za to ja jestem 3 razy i michasia też 3 razy No i zdjęcia też macie fajne! Najwidoczniej wtedy konsumowałem kiełbaskę i br.... Filmik się robi i już wkrótce powinien być gotowy. Tylko tyle osób jeździło, że muszę dużo wycinać, bo wyjdzie za długi. Trochę giganta i troszkę slalomu będzie. No no,jestem bardzo ciekaw! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 15 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2010 Jacku być może nachalnie z mojej strony ale jeszcze raz zapytam o ten filmik z "wielkiego żarcia" i slalomu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonidius Napisano 15 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2010 Kto ma ochotę zobaczyć to tutaj jest filmik z giganta. Slalom bedzie w drugiej części bo na YouTube można dać max 10 min. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 15 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2010 (edytowane) Wciągnijmy to do Nas. [YOUTUBE] [/YOUTUBE] No cóż,znów mnie nie ma,jestem tylko w tle na wyciągu... Kto wskaże gdzie(czas na filmiku)ma browara. Edytowane 15 Styczeń 2010 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonidius Napisano 15 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2010 już czeka na akceptację 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 15 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2010 już czeka na akceptację Stary dzięki za wejściowkę czuje sie teraz jak Bode hehe:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szand Napisano 15 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2010 oceńmy kamerzystę:-))) No w końcu brat zrobiłeś , ale nie widzę ani słowa kto reżyseria no i kto ZDJĘCIA za to też Oscara dają ;-))))) no i przez to nie ma kamerzysty na filmie w tej części i znowu pokrzywdzony. :-)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonidius Napisano 15 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2010 No cóż,znów mnie nie ma,jestem tylko w tle na wyciągu... Kto wskaże gdzie(czas na filmiku)ma browara. 4:18?, ale zobacz ok. 5:33 czy to nie Ty czasem tam śmigasz w oddali między brankami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 15 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2010 4:18?, ale zobacz ok. 5:33 czy to nie Ty czasem tam śmigasz w oddali między brankami? Przeglądnąłem dokładnie,ale nie ma mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonidius Napisano 15 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2010 Przeglądnąłem dokładnie,ale nie ma mnie. Hm.. To chyba musiałeś tak szybko śmigać, że kamera nie była w stanie tego uchwycić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 15 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2010 Przeglądnąłem dokładnie,ale nie ma mnie. bo napój bogów konsumowałeś zeby zmniejszyć zakwaszenie mięsni:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 15 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2010 (edytowane) Hm.. To chyba musiałeś tak szybko śmigać, że kamera nie była w stanie tego uchwycić Aparat fotograficzny również... JC ma za wolną migawkę. bo napój bogów konsumowałeś zeby zmniejszyć zakwaszenie mięsni:D Blisko,blisko ,tylko ten chyba zbyt późno zaczął działać... No i taką mam pamiątkę... http://www.skionline.pl/galerie/?g_rodzaj=&co=galerie&g_co=galeria&g_id=611&g_numer_zdj=87 Edytowane 15 Styczeń 2010 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 15 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2010 No i taką mam pamiątkę: :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 15 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2010 No i taką mam pamiątkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi