alfredoo Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 ... PS4 tak, tak Alfredzie Ciebie często wspominaliśmy Dziekuje, obojetnie jak te wspomnienia wygladaly:). Co tu pisac, ze nie moglem. Jestem pelen uznania dla organizatorow i uczestnikow szkolenia. Gratulacje! pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 (edytowane) Miło mi było Was wszystkich spotkać i poznać w wersji "live", choć jak napisał Skier nie z każdym udało się zamienić słówko (mi na ten przykład nie udało się choćby ze Skier'em ), no ale zawsze to pretekst by co najmniej raz jeszcze się zobaczyć. Dzięki serdeczne ps. znaczy się w tym sezonie co najmniej raz jeszcze, choć chciałoby się regularnie. Edytowane 10 Styczeń 2010 przez ravick97 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 Konkurs nie był ogłoszony ale przedstawię swoje typy: Wciąż błądzisz Misal. Pomimo, że w avatarze mam kask biały (szwagra do latania na szmacie), to na narciochy tylko jego przeciwieństwo zabieram . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maskiti Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 Wraz z moim Tatą (skier7) nieźle się poobijaliśmy na tyczkach ale warto było:D:D:D Dobra spontaniczna organizacja miałem numer 49 i czas 49,87 bodajże Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 Po uzyskaniu dodatkowych informacji moje typy są takie: 1 -------- Nurek1974 2 Figo 3 Bończa 4 5 Dabort 6 -------- Ravick97 7 Szand 8 ---------- Maskiti 9 1973Marcin 10 ravick97 Skier7 11 Johnny 12 Szymonidius 13 SB 14 Skier 15 Wojtus81 16 Raceman 17 Lady Raceman 18 Miss Raceman 19 20 Mysiauek 21 Aga 22 Miss 1973Marcin 23 24 25 Aklim 26 Bugajson Ravick - konspirujesz się okrutnie, ani jednej fotki (poza avatarem) nie wrzuciłeś na forum :eek: pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dabort Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 Nr 5 45,20 s-na gigantce Blizzard GSR -szymonidiusa 46,01 s-na moich Atomach Metron B5i, jednak co gigantka to gigantka, a jak na Metrona to i tak chyba nieżle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dabort Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 Misal, 6-tka na fotce to kubsson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 Wraz z moim Tatą (skier7) nieźle się poobijaliśmy na tyczkach ale warto było:D:D:D Dobra spontaniczna organizacja miałem numer 49 i czas 49,87 bodajże Pozdrawiam o widzę że mamy z Seniorem konkurencję, już nie jesteśmy jedynym zestawem Ojciec+Syn na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 mysiek - genialna fotka w artykule :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 Ravick........., ani jednej fotki (poza avatarem) nie wrzuciłeś na forum :eek: faktycznie, ale jak już pisałem z reguły nie mam czasu podczas nartowania zatrzymać się aby fotkę dziabnąć , a poza tym nie lubię strasznie zbędnego szpeju po kieszeniach wozić. no ale czego ja nie zrobiłem, to Jacek dopełnił http://www.skionline.pl/galerie/?co=galerie&g_rodzaj=&g_co=galeria&g_id=611&g_numer_zdj=104 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 To w takim razie: 1 -------- Nurek1974 2 Figo 3 Bończa 4 5 Dabort 6 -------- Ravick97 kubsson (ktoś od nas ) 7 Szand 8 ---------- Maskiti 9 1973Marcin 10 ravick97 Skier7 11 Johnny 12 Szymonidius 13 SB 14 Skier Ravick97 15 Wojtus81 16 Raceman 17 Lady Raceman 18 Miss Raceman 19 20 Mysiauek 21 Aga 22 Miss 1973Marcin 23 24 25 Aklim 26 Bugajson Gdzie jest Skier :eek: pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 o widzę że mamy z Seniorem konkurencję, już nie jesteśmy jedynym zestawem Ojciec+Syn na forum Mocno jesteście spóźnieni, nawet nie wiem czy na pudle się łapiecie ;) Choć inne "zestawy" maja juniorów sporo młodszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 11 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2010 Miło mi było Was wszystkich spotkać i poznać w wersji "live", choć jak napisał Skier nie z każdym udało się zamienić słówko (mi na ten przykład nie udało się choćby ze Skier'em ), no ale zawsze to pretekst by co najmniej raz jeszcze się zobaczyć. Dzięki serdeczne ps. znaczy się w tym sezonie co najmniej raz jeszcze, choć chciałoby się regularnie. Ot taki właśnie paradoks, że obaj z Krakowa jesteśmy i nadal się "nie znamy" :eek: Myśle jednak , że szybko ten błąd musimy naprawić, choćby nawet na kawę się gdzieś umówić Gdzie jest Skier :eek: Tak się jakoś dziwnie złożyło że mnie nie ma na tym zdjęciu grupowym?? jestem natomiast tu, razem z żoną: http://www.skionline.pl/galerie/?co=galerie&g_rodzaj=&g_co=galeria&g_id=611&g_numer_zdj=107 a tu już solo: http://www.skionline.pl/galerie/?co=galerie&g_rodzaj=&g_co=galeria&g_id=611&g_numer_zdj=132 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 11 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2010 Ot taki właśnie paradoks, że obaj z Krakowa jesteśmy i nadal się "nie znamy" Na dodatek macie podobne ubiory i sylwetki. Przynajmniej wg mojego oka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 11 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2010 Na dodatek macie podobne ubiory i sylwetki. Nie licząc tego, że mi włosy z głowy przesunęły się na plecy i na mojej czaszce można teraz ustawiać balans bieli przy próbach fotografowania Myśle jednak , że szybko ten błąd musimy naprawić, choćby nawet na kawę się gdzieś umówić Michał, jeśli dalej praktykujesz wyjazdy na narty na tygodniu po pracy, to ja z wielką chęcią bym się w ten sposób umówił, no i kawę też wypił przy okazji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 11 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2010 Musze przyznać że pomimo lodu rano co wiązało się z trudnościami w dotarciu na szkolenie to pogoda nam się udała. Kolega pojechał tam w niedziele po moim zachwalaniu tej stacji i niestety nie założył nawet nart na nogi - śniegu brak na podjeździe a na dole trasy masakra trawa i inne minerały się pokazały. pozdrawiam Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 11 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2010 mysiek - genialna fotka w artykule :D Każdy na swój sposób spełnia się w narciarstwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 11 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2010 Każdy na swój sposób spełnia się w narciarstwie powinieneś zostać grillmasterem w jakimś ośrodku alpejskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 11 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2010 Misal panienka ze zdjęcia nr 19 to moja towarzyszka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 11 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2010 Za to Bugi jakoś tak cicho siedział... :D:D jak za głośno to źle jak za cicho tez nie dobrze a filmik konkret:P Mysiek to grilowy to po tym filmiku Aklim będzie Miller:P Bode Miller:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szand Napisano 11 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2010 Misal nr 7 to niestety nie ja , nie ma mnie na zdjęciu co ja moglem wtedy robic....?chyba jadlem kielbaske i placki, zbieralem sily na slalom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 11 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2010 Nr.7 to użytkownik,który się jeszcze nie ujawnił,mam nadzieję,że go przekonam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 11 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2010 Misal nr 7 to niestety nie ja , nie ma mnie na zdjęciu co ja moglem wtedy robic....?chyba jadlem kielbaske i placki, zbieralem sily na slalom... ładnie to tak objadać towarzystwo? wszyscy do zdjęcia ..... ...a ten do koryta :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szand Napisano 11 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2010 niestety kupna w barze nie taka dobra z grila , wtedy jeszcze nic nie wiedziałem o zdolnościach kulinarnych "skionlajnowcow", następnym razem nie popełnie tego błędu "kiełbaska z baru" tylko prosto z grila ma być:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 11 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2010 Ostatnie podejście: 1 -------- Nurek1974 2 Figo 3 Bończa 4 Lady Mysiauek 5 Dabort 6 -------- Ravick97 kubsson (ktoś od nas ) 7 Szand NN od Johnnego 8 ---------- Maskiti 9 1973Marcin 10 ravick97 Skier7 11 Johnny 12 Szymonidius 13 SB 14 Skier Ravick97 15 Wojtus81 16 Raceman 17 Lady Raceman 18 Miss Raceman 19 Lady Wojtus81 20 Mysiauek 21 Aga 22 Miss 1973Marcin 23 Koleżanka Agi 24 Koleżanka Koleżanki Agi 25 Aklim 26 Bugajson Liczę na to, że ktoś w końcu poda poprawne notowania pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi